سلام
من میخوام اینترنت pc رو از طریق یک کارت شبکه وایرلس به تبلتم انتقال بدم
ولی مشکل اینکه چند دقیقه بعد وصل شدن تبلت به pc شبکه قطع میشه و یعد یکی دو دقیقه دوباره درست میشه و همین طور ادامه داره
مشکل از کارت شبکه وایرلسه یا چیزه دیگه؟
سلام
من میخوام اینترنت pc رو از طریق یک کارت شبکه وایرلس به تبلتم انتقال بدم
ولی مشکل اینکه چند دقیقه بعد وصل شدن تبلت به pc شبکه قطع میشه و یعد یکی دو دقیقه دوباره درست میشه و همین طور ادامه داره
مشکل از کارت شبکه وایرلسه یا چیزه دیگه؟
لطفا اطلاعات بیشتری بذارید، توی گوشی ها و تبلتهای اندرویدی یه بخشی تو تنظیمات وایرلس هست که میگه وقتی صفحه خاموش شد وای فای رو هم قطع کن، ببینید مشکل از اون نیست؟ هم چنین لطفا چک کنید که کلا دیگه نام وایرلستون رو (SSID) توی لیست شبکه ها میبینید توی تبلت یا نه، یعنی فقط تبلت ارتباطش با وایرلس قطع میشه یا کلا فرستنده وایرلس خاموش میشه.
مشکل سیگنال نداره؟
نه مشکل از خاموش شدن صفحه نیست
آره حتی وصل هم میشه و چند دقیقه ای وصله ولی بعد قطع میشه و حدود یک دقیقه قطعه بعد دوباره وصل میشه و بعد همین طور قطع و وصل میشه
فقط تبلت ارتباطش قطع میشه
در ضمن با یک آیفون 4 هم امتحان کردم و اون هم همین جور بود
مشکل سیگنال هم نداره
Last edited by Gray Falcon; 03-08-2013 at 16:15.
پس مشکل از کارت شبکست، سعی کنید چنل وایرلستون رو تغییر بدید،برای اندروید برنامه ای هست به اسم wifi analyzer که چنل های خالی تر رو نشون میده، در ضمن کارت شبکه چراغی ال ای دی ای چیزی نداره مشخص کنه وضعیت رو؟
من هم یه بار چنین مشکلی رو با یه لپتاپ سونی داشتم، ولی بقیه ی دستگاها درست وصل میشدن، و بعدش با تغییر چنل وایرلس درست شد، انگار بعضی ----- ها با بعضی چنل ها مشکل دارن.
Last edited by m.m.m5651; 03-08-2013 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)