تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: detect نشدن هارد اکسترنال وسترن

در آغاز فعالیت hermesb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض detect نشدن هارد اکسترنال وسترن

سلام دوستان
    من یه هارد 500 گیگ وسترن دارم که ضربه نخورده اما ویندوز detect نمی کنه! با کابل های دیگه امتحان کردم و روی لپتاپ و pc اما همینطوره باز
    کابل وقتی وصله وارد dick managment میشم نه هارد اینترنال رو نشون میده و نه اکسترنال و زیر پنجره می زنه: connecting to virtual disc وقتی کابل رو جدا می کتم و دوباره میزنم هم هارد اینترنال رو نشون می ده و هم اکسترنال
    هارد هم unallocted نشده و یه پرایمری پارتیشن داره
    چجوری می تونم اطلاعاتم رو ریکاوری کنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 500 گیگ وسترن دارم که ضربه نخورده اما ویندوز detect نمی کنه! با کابل های دیگه امتحان کردم و روی لپتاپ و pc اما همینطوره باز
    کابل وقتی وصله وارد dick managment میشم نه هارد اینترنال رو نشون میده و نه اکسترنال و زیر پنجره می زنه: connecting to virtual disc وقتی کابل رو جدا می کتم و دوباره میزنم هم هارد اینترنال رو نشون می ده و هم اکسترنال
    هارد هم unallocted نشده و یه پرایمری پارتیشن داره
    چجوری می تونم اطلاعاتم رو ریکاوری کنم؟
    .

وقتی پرایمری پارتیشن رو نشون داد از disk managment عکس بدین

تاريخ عضويت
    Jun 2010

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه مساله ای هم که هست اینه که حتی وقتی disk managment هارد رو میشناسه وقتی روش راست کلیک می کنم که مثلا change driver letter & path رو انتخاب کنم بهم پیغام می ده
    که عکسشو میذارم
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یه مساله ای هم که هست اینه که حتی وقتی disk managment هارد رو میشناسه وقتی روش راست کلیک می کنم که مثلا change driver letter & path رو انتخاب کنم بهم پیغام می ده
    که عکسشو میذارم
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    تو این پارتیشن اطلاعات مهمی دارین ؟ ببینید با نرم افزارهایی مثل active recovery ,eaeeuse data recovery , acronis home director میتونید پارتیشن رو ریکاوری کنید ؟
    الان پارتیشن نه فایل سیستم داره نه برچسب بعد از ریکاوری با نرم افزار paragon partion پارتیشن رو دیلیت کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تو این پارتیشن اطلاعات مهمی دارین ؟ ببینید با نرم افزارهایی مثل active recovery ,eaeeuse data recovery , acronis home director میتونید پارتیشن رو ریکاوری کنید ؟
    الان پارتیشن نه فایل سیستم داره نه برچسب بعد از ریکاوری با نرم افزار paragon partion پارتیشن رو دیلیت کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
    دقیقا اطلاعات خیلی مهمی توش دارم . اطلاعاتش برام مهمه حتی اگه مجبور بشم هارد رو بندازم دور واسم اهمیت نداره. فقط اطلاعاتم با ارزشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دقیقا اطلاعات خیلی مهمی توش دارم . اطلاعاتش برام مهمه حتی اگه مجبور بشم هارد رو بندازم دور واسم اهمیت نداره. فقط اطلاعاتم با ارزشه

با اون نرم افزارهایی که گفتم برای ریکاوری پارتیشن تست کنید نشد حتما ببرید به یک مرکز تخصصی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •