تورو خدا جواب منم اینجا بدید . ممنون میشم . خیلی حیاتیه :
دوستان سیستم من یه دردی گرفته و اونم اینه که دو روزه مدام خاموش میشه .
اول فکر کردم از سنگینی بیش از حد درایو c ! شروع کردم به تعویض ویندوز که موقع ویندوز ریختن 4 بار خاموش شد و من مجددا سعی کردم ویندوز نصب کنم که بلاخره تونستم نصب ویندوز رو به پایان برسونم . بعد که ویندوز بالا اومد برای نصب گرافیک مدام خاموش میشد ! که فعلا بیخیال شدم !!!. یا مثلا موقع نصب گوگل کروم حتی ، خاموش میشه !
یکی دوبار موقع نصب ویندوز وقتی خودش اتوماتیک میخواست ریستارت کنه موقع بالا اومدن یه اروری میداد به این اسم CPU Over Tempruter . یه همچین چیزی . در صورتی که هم فن cpu . هم پاور و هم کیس همه کار میکنن .
البته موقع نصب هر برنامه ای جدیدا هارد صدای خرخر بیشتری میکنه نسبت به قبل . ( البته شاید نظر من باشه ) الان هرچیزی بخوام نصب کنم سیستم کلا خاموش میشه . تکرار میکنم دو روزه که اینجوری شده . موقع باز کردن درایوها حتی مثلا وقتی میخوام درایو D رو باز کنم یه کم کند شده و اون نوار سبز رنگی که نشونه لود هست تو ویندوز سون به کندی میره و حتی موقع لود اون هم یک بار خاموش شد .
حالا میخوام بدونم مشکل از چیه ؟؟؟؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟؟؟؟ میتونه ویروس باشه ؟؟؟؟؟ یا سخت افزاریه ؟ و اگه سخت افزاریه از چیه مشکل . البته قبل از این دوروز سیستم کند شده بود و روی بعضی نرم افازرا هنگ میکرد یه خورده و Not Responding میزد ولی به حالت عادی برمیگشت .در حال حاضر هر برنامه ای بخوام باز کنم یا نصب کنم not responding میده تا دو سه دقیقه !!!!!!
حالا برای 2 ساعت کامپیوتر روشن موند خودبخود خاموش شد و وقتی روشن کردم به قسمت لوگوی ویندوز و starting windows که میرسید همینطور میمونه تا چند دقیقه هارد هیچ عکس العملی نشون نمیده تا اینکه ریستارت میشه و دوباره همون داستان تا اینکه بعد از 45 دقیقه سیستم بالا اومد و فوق العاده سنگین بود !!!!! و تا 15 دقیقه بعدش بدجور کنده تا اینکه به حالت عادی بر میگرده .
ممکنه از ویروس باشه ؟؟؟!!!!
سیستمم : CPU E2160 Dual . 1.8 GHZ
RAM 2 GIG
Graphic : Nvidia 8500 . 512 MB
Motherboard: Asus P5LD2X
WINDOWS : 7
فقط سریع جوابمو بدید اگه میشه . خیلی ممنون