تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: دانلود کردن با کامپیوتر در حالت خاموشی یا استندبای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض دانلود کردن با کامپیوتر در حالت خاموشی یا استندبای

سلام میخواستم بدونم رو ویندوز xp امکانی هست که فایلهای دانلودی از اینترنت رو در حالت خاموشی یا استندبای کامپیوتر دانلود کرد؟

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصولا همچین چیزی غیر ممکنه.چ.ن نرافزارهای دانلود منیجر از سیستم عامل وسیستم عامل نیز از منابع سیستم(resources) برای ران شدن استفاده می کنند.در حالت خاموش یا استندبای برای power saving منابع سیستم در اختیار سیستم عامل نیستند مثلا هارد خاموش است یا دیگر منابع...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پیرامون سوال دوستمون من سوال دیگه ای داشتم نرم ا فزاری وجود داره که سیستم رو در ساعت خاصی روشن کنه و بعد از روشن شدن سیستم و فعال بودن schedule internet download manager فایل به صورت اتوماتیک شروع به دانلود کنه . این قضیه برای وقتی هست که ما خونه نیستیم و با این روش بشه دانلود کرد . کدوم نرم افزار این کارو میکنه ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز.من چند وقتی پیگیر این مساله شدم و نتایج تجربیاتم رو در اختیارت میزارم.
    یه سری تنظیمات مربوط به سیستمه یه سری خود IDM.
    تو بایوس سیستمت میتونی ساعت روشن شدنه سیستمت رو مشخص کنی.مثلا من رو سی دقیقه بامداد گذاشتم و قراره از ساعت یک شب دانلود شروع بشه.
    مرحله بعدی وارد تنظیمات IDM شو و گزینه Lunch IDM on start up رو تیک بزن و توی بخش Scheduler مثل این عکس با ساعتهای دلخواه تنظیم کن.

طبق این تنظیمات سیستم ساعت هفت و یک دقیقه خاموش میشه.

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

پیرامون سوال دوستمون من سوال دیگه ای داشتم نرم ا فزاری وجود داره که سیستم رو در ساعت خاصی روشن کنه و بعد از روشن شدن سیستم و فعال بودن schedule internet download manager فایل به صورت اتوماتیک شروع به دانلود کنه . این قضیه برای وقتی هست که ما خونه نیستیم و با این روش بشه دانلود کرد . کدوم نرم افزار این کارو میکنه ؟
    البته دانلود منجر میتونه بعد دانلود هم کامپیوتر خاموش کنه ولی برای روشن شدن در تایمی مشخص به تاپیک زیر سری بزنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و برای وقتی که روشن شد شروع به دانلود کنه دیگه Schedule که خودتون بلد هستید

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام ببنید
    اگر سوال دیگری بود در خدمتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by payam178; 01-08-2013 at 15:47.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از نرافزار استفاده نمیکنم چون خود سیستم این قابلیتو داره این عکس بایوس منه ببینید:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ولی دوستان من همین مشکلو تو یه انجمن دیگه طرح کردم که میگفتن تو ویندوز 7 چنین قابلیتی وجود داره فک کنم وقت دانلود اگه سیستم رو حالت Hibernate باشه دانلود ادامه پیدا میکنه . یه همچین چیزی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •