تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 50

نام تاپيک: نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟(کدوم بخشش بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟(کدوم بخشش بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟)

سلام دوستان

من حدود سه سال پیش با رهنمایی دوستان همین فروم یه سیستم گرفتم خیلی هم ازش راضی بودم ولی جدیدا احساس می کنم یه کم برای بازیای جدید داره کم میاره
    (این مشخصاتش:
    CPU : CORE I5 750
    MAIN : GIGABYTE P55A UD3P
    RAM : 4 GB DDR3
    VGA : ATI HD 5850 1GB
    POWER :585B GREEN
    ویندوزمم 32 بیته)
    مخصوصا توی بازی کرایسیس 3 که گرافیکش آوردم بالا خیلی تکه تکه شد،به نظر شما کدوم بخش این سیستم بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟

بنچمارک گرافیکمو که نگاه می کردم دیدم توی بازی بتمن 2 با بالاترین جزئیات روی رزولیشن 1920-1200 بیست چهار تا فریم گرفته بود در حالی که من اصلا نتونستم با این جزئیات بازی کنم و خیلی تکه تکه شد(رزولیشن1920-1080روی ویندوز7)،این شد که فکر کردم بیشتر سی پی یوم ضعیف باشه،آخه اون زمان هم می خواستم CORE I7 860 بگیرم،چون از اون جایی که گرفتم نداشتن مجبور شدم همین سی پی یو رو بگیرم

من حالا حالاها قصد ازتقا ندارم ولی می خوام کلا بدونم اگه بخوام با بودجه نه چندان زیاد(مثلا کمتر400تومن)بیشترین بهبود قدرت پردازش رو داشته باشم باید کدوم بخشو به روز کنم ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شما به یک کارت گرافیک خوب نیاز دارید + یک عدد رم 4 گیگ دیگه و نصب ویندوز 64 بیت! نه 32 بیت!
    کارت گرافیکتون رو بفروشید به جاش GTX 550 Ti بخرید! (این حداقل ارتقایی هست که باید انجام بدید)
    بقیه خوبه. نه. پردازنده هم عالیه! برای گیم پردازنده اونقدر مهم نیست! کارت گرافیک و رم مهمه!

3. این کاربر از Hessam1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام شما اول درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید ببینید تغییری حاصل میشه اگه نشد تا بریم سراغ ارتقا (فکر نمیکنم 5850 گرافیک ضعیفی باشه)

5. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان

من حدود سه سال پیش با رهنمایی دوستان همین فروم یه سیستم گرفتم خیلی هم ازش راضی بودم ولی جدیدا احساس می کنم یه کم برای بازیای جدید داره کم میاره
    (این مشخصاتش:
    CPU : CORE I5 750
    MAIN : GIGABYTE P55A UD3P
    RAM : 4 GB DDR3
    VGA : ATI HD 5850 1GB
    POWER :585B GREEN
    ویندوزمم 32 بیته)
    مخصوصا توی بازی کرایسیس 3 که گرافیکش آوردم بالا خیلی تکه تکه شد،به نظر شما کدوم بخش این سیستم بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟

بنچمارک گرافیکمو که نگاه می کردم دیدم توی بازی بتمن 2 با بالاترین جزئیات روی رزولیشن 1920-1200 بیست چهار تا فریم گرفته بود در حالی که من اصلا نتونستم با این جزئیات بازی کنم و خیلی تکه تکه شد(رزولیشن1920-1080روی ویندوز7)،این شد که فکر کردم بیشتر سی پی یوم ضعیف باشه،آخه اون زمان هم می خواستم CORE I7 860 بگیرم،چون از اون جایی که گرفتم نداشتن مجبور شدم همین سی پی یو رو بگیرم

من حالا حالاها قصد ازتقا ندارم ولی می خوام کلا بدونم اگه بخوام با بودجه نه چندان زیاد(مثلا کمتر400تومن)بیشترین بهبود قدرت پردازش رو داشته باشم باید کدوم بخشو به روز کنم ؟

با تشکر
    سلام دوست عزیز.
    شما در اولین اقدامتون، ویندوز رو به نسخه64بیتی ارتقاع بدین.
    در وحله دوم مدل دقیق کولر خودتو رو بنویسید و یه لینک هم از گرافیکتون بدین.
    تا بعد از مراحل فوق به آورکلاکینگ قطعات اقدام کنیم تا بتونید از حداکثر قدرت سیستم بهره ببرین.
    پ.ن: این سیستم در هیچ حالتی نیازی به ارتقع نداره و قطعات به خوبی در کنار هم چیده شدن. ارتقاع زمانی لازم میشه که قطعه ایی کاراییش بیاد پایین. در صورتی که این سیستم هنوز قدرت بالایی رو خودش ذخیره داره!

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

آقا ممنون خیلی امیدوار شدم به سیستمم

یعنی ممکنه به دلیل دمای بالای سیستم باشه ؟ اونی که سیستممو اسمبل کرد زیاد وارد نبود،کیس من یه قابلیتی داره که میشه سیم ها رو از پشت سینی کادربورد رد کرد تا گردش هوا رو مختل نکنه،ولی همه سیم ها رو همین جور ولو کرده وسط کیس،من هم خودم زیاد برای اسمبل کردن وارد نبودم نتونستم درستش کنم

منظورتون از کولر چیه؟ فقط همون فن های سی پی یو و کارت گرافیک هستن با فکر کنم سه تا فن که خود کیس داره(Green Orbit) لینک کارت گرافیک هم منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی ؟!

شما به یک کارت گرافیک خوب نیاز دارید + یک عدد رم 4 گیگ دیگه و نصب ویندوز 64 بیت! نه 32 بیت!
    کارت گرافیکتون رو بفروشید به جاش GTX 550 Ti بخرید! (این حداقل ارتقایی هست که باید انجام بدید)
    بقیه خوبه. نه. پردازنده هم عالیه! برای گیم پردازنده اونقدر مهم نیست! کارت گرافیک و رم مهمه!
    نظرتون در مورد کراس فایر چیه؟ البته اون وقت احتمالا پاور هم باید تعویض کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا ممنون خیلی امیدوار شدم به سیستمم

یعنی ممکنه به دلیل دمای بالای سیستم باشه ؟ اونی که سیستممو اسمبل کرد زیاد وارد نبود،کیس من یه قابلیتی داره که میشه سیم ها رو از پشت سینی کادربورد رد کرد تا گردش هوا رو مختل نکنه،ولی همه سیم ها رو همین جور ولو کرده وسط کیس،من هم خودم زیاد برای اسمبل کردن وارد نبودم نتونستم درستش کنم

منظورتون از کولر چیه؟ فقط همون فن های سی پی یو و کارت گرافیک هستن با فکر کنم سه تا فن که خود کیس داره(Green Orbit) لینک کارت گرافیک هم منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی ؟!
    دوست عزیز، سیستم شما قدرت بسیار خوبی داره و میشه عنوان یک سیستم حرفه ای رو بهش نصبت داد.
    مادربرد شما با برخورداری از مداربندی قوی و کولینگ مناسب، قدرت خوبی رو برای مانور در زمینه آورکلاکینگ داره.
    اون قابلیت CM نامیده میشه که یکی از قابلیتهای کلیدی برای کاستن از گرمای محیط و گردش بیشتر هواهستش. بهتره که کابلها رو از قسمت پست کیس مدیریت کنید.
    منظورم از لینک گرافیک، لینک مشخصات شرکت سازنده بودش. تا برای اور بررسیش کنم.
    فن پردازنده هم فکر میکنم فن استوک باشه با این تفاسیر.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست عزیز ابتدا باید خدمتتون عرض کنم که حتی قوی ترین 550ti موجود در دنیا هم از یک 5850رفرنس بسیار بسیار ضعیفتر هستش!!!
    نکته بعد این هستش که پردازنده یکی از کلیدیترین قطعات در زمینه گیم هستش. به طوریکه با یک پردازنده قوی میشه کمی(دقت کنید!!!) ضعف رم و گرافیک رو پوشش داد!!!

12. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

دقیق یادم نیست فکر کنم Force 3d بود

اینم یه صفحه درموردش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by a.g g.a; 01-08-2013 at 14:42.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

در مورد کراس فایر نگفتید

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که گفته و با توجه به اینکه بودجتون برای ارتقای احتمالی محدود هست ، ابتدا پیشنهاد میکنم رم رو در صورت امکان به 8 گیگ ارتقا بدین ( سعی کنین رم با مشخصات رم فعلیتون تهیه کنین ).
    و در اقدام دوم ویندوز رو به 64 بیتی تعویض کنین.
    در مورد کراس فایر با توجه به به کارت تقریبا پر مصرف و تا حدودی داغ 5850 من به شخصه خیلی توصیه نمیکنم ( هرچند که احتمالا بودجتون بهش نمیخوره و پاور رو هم باید ارتقا بدین )
    در اقدام سوم شما برای افزایش کاراییتون میتونین برای پردازنده خنک کننده جدا تهیه کنین و با اورش تا حدودی پرفرمنستون رو بالا ببرین و گرافیکتون رو هم میتونین تا حد کمی اور کنین ( البته به نظر من گرافیکتون برای اورکلاک خوب و حرفه ای خیلی مناسب نیست )

16. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •