تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: تلویزیون 46 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض تلویزیون 46 اینچ

با سلام
    میشه لطفا منو در خرید تلویزیون با سیاز 46 راهنمایی کنید؟

من اینو برای استفاده خانواده می خوام. و واقعیت اینه فکر نمی کنم حداقل الان اسمارت بودن و سه بعدی بودن بکارم بیاد و اسه همین تا حد امکان نمی خوام واسه ان دو مشخصه پول بدم
    از میان برند ها هم فعلا سامسونگ و شارپ مد نظرم هست. فکر نمی کنم انتخاب سونی با توجه به قیمت مناسب باشه و در مورد ال جی هم اطلاعات ندارم.
    ---------------------
    جایی هست همه تیوی ها رو بشه از نظر مشخصه با هم مقایسه کگرد..سایت های خارجی مناسب نیستد.
    ---------------------------
    مثلا ES6980 ES6960 D6920 من دقیقا متوجه نشدم فرقشون چیه از نظر من همشون خوبن

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    میشه لطفا منو در خرید تلویزیون با سیاز 46 راهنمایی کنید؟

من اینو برای استفاده خانواده می خوام. و واقعیت اینه فکر نمی کنم حداقل الان اسمارت بودن و سه بعدی بودن بکارم بیاد و اسه همین تا حد امکان نمی خوام واسه ان دو مشخصه پول بدم
    از میان برند ها هم فعلا سامسونگ و شارپ مد نظرم هست. فکر نمی کنم انتخاب سونی با توجه به قیمت مناسب باشه و در مورد ال جی هم اطلاعات ندارم.
    ---------------------
    جایی هست همه تیوی ها رو بشه از نظر مشخصه با هم مقایسه کگرد..سایت های خارجی مناسب نیستد.
    ---------------------------
    مثلا ES6980 ES6960 D6920 من دقیقا متوجه نشدم فرقشون چیه از نظر من همشون خوبن
    دوست عزیز
    بسته به بودجه تان سامسونگ مدلهای مختلفی دارد که می توانید از آن استفاده کنید ولی اگر می خواهید تلویزیونی داشته باشید که تا سالها برایتان نسبت به همان سال با قابلیت باشد از سری 7 سالهای 2012 و 2013 سامسونگ استفاده کنید چون این مدل تلویزیونها با اضافه شدن کیت تکامل که در هر سال می آید نسبت به همان سال از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ارتقا پیدا می کنند و مثل این می ماند که شما در هر سال تلویزیونتان عوض شده است ولی اگر بودجه تان کافی نیست لاجرم باید از مدلهای پایین تر استفاده کنید برای مقایس می توانید از این سایت استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب حول 3 میلیون بهترین انتخاب 46اینج چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من با این دید می خواستم تلویزیون 46 بخرم که کیفیت صفحه نمایش خوب باشه و امکاناتی چون اینترنت و سه بعدی فکر نکنم حداقل الان تو ایران بدرد بخور باشه
    حالا اگه راهنمایی کنن ممنون می شم :
    دو مدلی که بهم پیشنهاد شده F5000 و 46eh6030 هست که تقریبا دویست هزارتومن با هم اختلاف دارن . (2200و 2350)
    1- با توجه به اولویت صفحه نمایش کدومو انتخاب کنم؟ اولی 2013 هست ولی دومی 3d هم داره؟ میگن یکی edge light هست یکی direct light نمی دونم یعنی چه
    2- ایا مدل های بالاتر کیفیت نمایششون واقعا بهتره یا فقط بحث امکانات بیشتر مطرحه؟
    3- بانه 400 تومن ارزونتره و ساخت مالزی نمایندگی عوضش گارانتی داره پیشنهاد شما چیه؟
    4- با همین پول میشه خرید بهتر کرد؟
    =====================
    5 - میخواستم با همین سایز یا بالاتر و کیفیت LED دنبای پلاسما باشم مدلای تهران پاناسونیک)VT( که خیلی گرونتره و مدلای بانه هم فقط 50X داره که شنیدم به پای LED نمیرسه ایا توصیه خاصی هست؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •