تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: عمران یا نرم افزار یا آی تی ؟!

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض عمران یا نرم افزار یا آی تی ؟!

سلام دوستان عزیز ، خسته نباشید

من امسال کنکور دادم و فی الحال دارم در مورد رشته ها تحقیق میکنم ، بین 3 رشته موندم :1 . عمران 2 . نرم افزار 3 .

آی تی به نرم افزار و آیتی به این دلیل علاقه مندم که جزِ جدایی ناپذیر زندگی انسان هست و در آینده پیشرفت های بسیار بزرگی در این رشته خواهیم داشت و از طرفی هم به کد نویسی و کارای کامپیوتری علاقه دارم

به عمران هم به این دلیل علاقه دارم که کاری هست که با مردم و مکان های مختلف در ارتباطی ، چیزی که تو رشته نرم افزار و آی تی نیست !

هدفم هم در آینده پول هست ! سرمایه ی اولیه هم ندارم اصلا ( قابل توجه دوستان عمرانی )
    حالا به نظرتون کدوم رشته رو انتخاب کنم ؟
    لطفا کمکم کنید !
    Last edited by One Minute; 30-07-2013 at 00:26.

2. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه delta7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم دانشجوی نرم افزارم
    در مورد این رشته یه سری حقیقت هایی هست
    1- مهندسی نرم افزار و آی تی بهترین شغل 2013 معرفی شد
    2 - رشته ایه که به قول شما آینده شغلی داره و اشباع نمیشه
    و ...........

بخوام در مورد حقایق حرف بزنم زیاده

بزار در مورد واقعیت حرف بزنم

توی ایران متاسفانه آینده شغلی نداره
    رقابت زیاده و باید خیلی زرنگ باشی
    بیشتر فارغ التحصیلان این رشته تو کشورمون بی سوادن(شک نکن)
    توی کشورمون متاسفانه توی این رشته که نیازمند به روز بودنه خیلی عقبه
    این رشته بخصوص نرم افزار (برنامه نویسی بیشتر) نیازمند خلاقیت و تلاش زیاده بیشتر باید از هوشت استفاده کنی تا تجربت

من الان واقعا نمیدونم در آینده کار گیرم میاد یا نه
    ولی اصلا از انتخابم پشیمون نیستم

خیلی دقت کن انتخاب اشتباه نکنی

سوالی داشتی در خدمتم
    موفق باشی
    Last edited by delta7; 30-07-2013 at 03:16.

4. 9 کاربر از delta7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اولن اینکه ایشالا رشته دروسی انتخاب کنی وگرنه انچنان تو ذوقت می خوره که مثه بعضی دانشجو ها اولش عاشق میشی بعدش مشروط بعد با دانشگاه بای بای می کنی بیشتر جنبه شوخی بود
    خوب رشته های که گفتی ای تی و نرم افزار تقریبا در یک رده هستن اگه از درس هایی مثه گسسته خوشت میاد(من از گسسته حالم بهم میخورد) و کلا با ریاضیات مشکلی نداری و همچنین همون طوری که دوستمون تو پست قبل گفت خلاقیت داری این رشته به دردت میخوره اما امان از جایی که ما زندگی می کنیم اینجا نمی شه بر اساس علایقت تصمیم بگیری مگه برای بچه خر پول ها !!!! اصن بازار کارش داغونه خیلی خرابه اینو از دوستام که دارن فارغ التحصیل میشن شنیدم باید فوق العاده باشی تو رشتت
    رشته عمران هم اگه استاتیک و مقاومت مصالح دیده باشی پایه این رشتس کلا باید به دینامیک تو دبیرستان علاقه داشته باشی از نقشه کشیدن حالت بهم نخوره حوصله گرد و خاک داشته باشی
    ولی این رشته ها تا حدودی اشباع ان متاسفانه تو کشور ما بیشتر از حد داره مهندس بیرون میده ولی رشته ای مثه برق دروسه اونم اشباعه اما هر روز نیاز بهش بیشتر میشه کلا ادر مورد رشته های دیگه هم تحقیق کن اگه خواستی کمکت میکنم

6. 2 کاربر از mrtrevenge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

داداش در مورد رشته هایی که دوست داری و درساشون خیلی خیلی جزئی تر تحقیق کن... ضدحال نخوری...
    اگر کد نویسی و فلان دوست داری با کلاس و ... هم میشه یه چیزایی یاد گرفت...

من فکر میکردم سخت افزار چه چیزی هست!! رفتم دیدم نرم افزاره + الکترونیک قاطی پاطی از دوتاشونه. تا ترم 6 اکثر درسای ریاضی و برقمون با بچه های برقی بودن چنتا درس نرم افزاری هم جدا داشتیم.
    به نظر من برای کسی که کد نویسی خالی دوست داره، سر و کله زدن با الگوریتم ها کمی سخته... نوشتن کامپایلر و زبان اسمبلی هم که بحثش جداس، مغز سوت میکشه

ممکنه تا ترم 3 مثلا چیزی باشه که دلت میخواد بعدش که مباحث تخصصی تر میشن، ممکنه پشیمون بشی. من الان تنها به امید میکروکنترلرها سخت افزارم... خوشم میاد ازشون.

8. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

ممنونم از نظرات دوستان عزیز

من ریاضی ام تقریبا خوبه ، گسسته رو هم دوست دارم ! بنابراین مشکلی با رشته کامپیوتر نخواهم داشت ...
    و برای عمران هم خب بالاخره آدم به سمت هر درسی بره به نظرم به مرور میتونه با اون درس ها ارتباط برقرار کنه و ادامه تحصیل بده ، یعنی مشکلی با دروسِ تخصصی ندارم !

به نظرتون برای درآمد ، رشته کامپیوتر مناسب تر هست یا عمران ؟
    توجه من بیشتر به سمتِ پول هست !
    شرایط ایده آل رو در نظر بگیرید !

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

[بی فایده] حذف شود!
    Last edited by Haj_Amoo; 30-07-2013 at 21:33.

11. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه توجهتون به پول هست >>>>>>>>>>>>>>>> رشته عمران

اگر فقط میخواین مشغول به کار بشین و پول زیاد براتون اهمین نداره کامپیوتر و ای تی

13. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

من خودم رشتم نرم افزاره
    الان فقط داری به پول فک میکنی اما اینو ببین که حداقل باید 4سال این درسا رو بخونی نگو برام مهم نیست اگه به درسا علاقه نداشته باشی خیلی بهت سخت میگذره
    به نظرم یه سرچ بکن چارت درسای هر رشته رو ببین مخصوصن عمران و نرم افزار که خوب باهم فرقای زیادی دارن
    راجع به درامد عمران خبر ندارم ولی توی رشته خودم 2تا چیز خیلی مهمه یکی مهارت و تلاشته دومی هم که همه جا مهمه بند پ هستش(داشتن پارتی)
    توی دانشگاه چیز زیادی یاد نمیگیری که باهاش کار کنی از هر قسمت یخورده بعد خودت باید یه شاخه رو انتخاب کنی و ادامه بدی و سعی کنی تو اون پیشرفته بشی من کسی رو میشناسم که فقط با برنامه نویسی ماهی حدود 2میلیون درمیاره همینطور شبکه ، بعضی وقتا پروِژهای میلیونی بهت میخوره که همش بستگی به دانش و تواناییت داره همینطورم کسایی رو میشناسم که لیسانس نرم افزار دارن اما تو بازار مغازه دارن یا کارای دیگه انجام میدن

اگه سوالی درمورد نرم افزار داشتی ما هستیم

15. 3 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

من خودم رشتم نرم افزاره
    الان فقط داری به پول فک میکنی اما اینو ببین که حداقل باید 4سال این درسا رو بخونی نگو برام مهم نیست اگه به درسا علاقه نداشته باشی خیلی بهت سخت میگذره
    به نظرم یه سرچ بکن چارت درسای هر رشته رو ببین مخصوصن عمران و نرم افزار که خوب باهم فرقای زیادی دارن
    راجع به درامد عمران خبر ندارم ولی توی رشته خودم 2تا چیز خیلی مهمه یکی مهارت و تلاشته دومی هم که همه جا مهمه بند پ هستش(داشتن پارتی)
    توی دانشگاه چیز زیادی یاد نمیگیری که باهاش کار کنی از هر قسمت یخورده بعد خودت باید یه شاخه رو انتخاب کنی و ادامه بدی و سعی کنی تو اون پیشرفته بشی من کسی رو میشناسم که فقط با برنامه نویسی ماهی حدود 2میلیون درمیاره همینطور شبکه ، بعضی وقتا پروِژهای میلیونی بهت میخوره که همش بستگی به دانش و تواناییت داره همینطورم کسایی رو میشناسم که لیسانس نرم افزار دارن اما تو بازار مغازه دارن یا کارای دیگه انجام میدن

اگه سوالی درمورد نرم افزار داشتی ما هستیم
    به نظر شما این 4 سال درس خوندن در دانشگاه به چه دردی میخوره وقتی مهارت هارو باید خودت به دست بیاری ؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

خب همچین بی فایدم نیست بستگی به استاد درسای مختلف هم داره
    یکیش اینه که با شاخه های مختلفش اشنا میشی و میفهمی که به کدوم بیشتر علاقه داری و کدوم رو میخوای ادامه بدی
    یکی دیگه که چنتا از دوستام گفتن اینه‌:
    مثلن توی برنامه نویسی و کد زدن شما اگه بیرون بخوای دوره بری بهت فقط اون زبان خاص رو یاد میدن و شما تبدیل به یک کدنویس میشید اما طریقه ی منطقی فکر کردن و اینکه از چه الگوریتم هایی استفاده کنی و اینکه چجوری و با چه تفکری پیش بری تو یه برنامه رو آموزش نمیدن
    خیلی جاها هم برای کار علاوه بر مهارت شما به مدرک شما هم نگاه میکنن اگه مدرک لیسانس و به بالا نداشته باشی شاید بهت کار ندن

به نظرم شما بازهم خوب فکراتو بکن و بعد با توجه به رتبت و دانشگاهایی که میتونی بری فکر کن مثلن شاید بتونی هم عمران شهرستان و هم نرم افزار تهران قبول بشی اون موقع باید هم دانشگاه رو در نظر بگیری هم رشترو هم شهری که میخوای توش درس بخونی

18. 2 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •