تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نصب AutoCad روی سیستم قدیمی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض نصب AutoCad روی سیستم قدیمی

سلام
    سیستمی هست با 2گیگ رمddr2 و یک سی پی یو 2 هسته ای اینل و هارد 320 و گرافیکی که درست نمیدونم اما فکر کنم جی فورس هست.
    حدود سال 87 خریداری شده.
    اتوکد 2012 نصب کردیم روش و پاک کردیم 2014 نصب کنم که 2014 ارور داد و الان 2012 هم نصب نمیشه و قفل میکنه
    ویندوز 7 32بیت روشه
    روی 47درصد داشت باز میکرد اتوکد 2014 ارور میده که فضای دیسک کم هست که 50 گیگ فضا خالی داره همان درایو که با درایو دیگر هم تست کردیم فایده نداشت. و موقع ارور 1.7 گیگ رم در حال مصرف هست.

با این تفاسیر آیا مشکل از سیتسم هست یا دی وی دی ها؟ برای خودم نیست و برای کار مبتدی هست.یک فرد مبتدی برای اتوکد حداقل سیتسم چی نیاز هست؟
    2 گیگ رم بخریم بشه 4 گیگ درست میشه؟
    ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من با توجه به مشخصات سیستمتون که گفتین برای ورژن 2012 نباید مشکلی باشه و باید اجرا بشه.
    پیشنهاد میکنم از ورژنهای دیگه یا نسخه های پایینتر هم یه تست بکنین.
    با سیستمهایی که از نظر سخت افزار مشابه سیستم شما بوده اند اتوکد 2012 رو براحتی اجرا و پردازش کرده ام و مشکلی نبوده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من با توجه به مشخصات سیستمتون که گفتین برای ورژن 2012 نباید مشکلی باشه و باید اجرا بشه.
    پیشنهاد میکنم از ورژنهای دیگه یا نسخه های پایینتر هم یه تست بکنین.
    با سیستمهایی که از نظر سخت افزار مشابه سیستم شما بوده اند اتوکد 2012 رو براحتی اجرا و پردازش کرده ام و مشکلی نبوده.
    سلام
    2012 روش نصب شد.منتها پاک کردیم و بعدش 2014 بریزیم . همان دی وی دی دیگه نصب شد . من احتمال میدهم که اتوکد اذیت میکنه اگر بخواد چند بار پاک و نصب یشه.شما میفرمائید برای 2014 نیاز نیست رم رو ارتقا بدهیم به 4 گیگ؟
    طرف گیر داده من 2014 میخواهم و بس.
    من رو همین سیستم بالا ویندوز 7 رو داغون شدم تا نصب شد.این قدر که سرعتش کند بود.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسلما ورژن و نسخه جدیدتر نرم افزارها تا حدودی به کانفیگ بالاتری نیاز دارن ولی برای 2014 هم قاعدتا مشکلی نیست. من احتمال زیاد مشکل شما رو مشکل نرم افزاری میدونم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •