یه سوال آیا برای شورتکات میشه فرمانی مثل دیلیت کردن یه فایل یا حتی فرمت یه درایو رو صادر کرد؟؟؟؟
یه سوال آیا برای شورتکات میشه فرمانی مثل دیلیت کردن یه فایل یا حتی فرمت یه درایو رو صادر کرد؟؟؟؟
Last edited by salar79; 29-07-2013 at 17:57.
سلام
منظورتون زیاد واضح نیست. میخوایین با اجرای یه شرتکات مثلا یه فایلی پاک بشه؟؟
خوب میتونین یه فایل bat. یا cmd. بسازین و با نوتپد داخلش بنویسین مثلا:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اگه اجرا کنین درایو فرمت میشه باید یه مقدار مراقب باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دقیقا دونبال همین بودم ممنون!فقط یه سوال میشه این کد ها تشریحشون کنید !!مثلا بگید هر کدوم نشان گر چی هستند و فرق فایل bat-cmd-exe هم بگید واقعا ممنون
![]()
bat. و cmd. میشه گفت یکی هستن و تفاوتی ندارن که میشه باهاشون دستورات خط فرمان و فایل های اجرایی رو به صورت Batch یا دسته ای اجرا کرد. این فایل ها خودشون فایل اجرایی نیستن ولی میتونن اونها رو فراخوانی کنن.
فایل های exe. فایل های اجرایی هستن و یه کار مشخص رو انجام میدن و به صورت عادی نمیشه تغییرشون داد.
دستورات خط فرمان زیاد هستن و میتونین از اینترنت لیست و کاراشون رو راحت پیدا کنین.
ممنون یعنی من بجای اینکه بیام و ریز مطالبش رو یاد بگیرم کپی پستشون کنم!!!؟؟![]()
نگرفتم منظورتون رو
یعنی دستورات خط فرمان رو بگم؟
من توی این زمینه تازه کارم و می خوام اطلاعات مقدماتی رو برای این کار یاد بگیریم
و دوست دارم این کار رو از طریق یاد گرفتن خط فرمان ها یاد بگیرم!!
مثلا توی یه فایل نوت پد یه خط فرمان بنویسم و بصورت فایل bat ذخیرش کنم که زمانی اونو اجرا کردم اطلاعاتی رو که توی اون خط فرمان بهش میدم پاک کنه!مثل temp !!! و یا حتی وقتی رو کلیک می کنم نرم افزار یا فولدری رو باز کنه!!!
و از شما میخوام این روبه من آموزش بدید!!البته با خواهش و تشکر فراوان!!!البته من اکثر اوقات توی یاهو هم آن هستم می تونید اون جا هم برام مفصل توضیح بدین!!!
واللا چون واقعا زیاده تعداد دستورات اینجا نمیشه توضیح داد. این لیست دستورات هست :شما هر کدوم رو خواستی شما بگو بنده اگه بلد بودم توضیح بدم.
واسه پاک کردن فایل ها از همون فرمان del استفاده میشه. که سوییچ q/ باعث میشه موقع حذف فایل ازتون سوال نپرسه و مستقیما اون رو دلیت کنه. اسم و مسیر فایل رو هم باید درست بنویسین.
واسه پاک کردن پوشه ها هم از rd استفاده میشه.
واسه اینکه یه فایل اجرایی رو هم باز کنین فقط کافیه مسیر و اسم فایل رو بنویسین. مثلا:
یا اگه فایل توی پوشه ی ویندوز باشه میتونین فقط اسم فایل رو بنویسین. مثلا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوییچ های هر کدوم از دستورات رو هم خواستین میتونین از Run برنامه ی cmd رو اجرا کنین و بعد از اسم فرمان یه ?/ بنویسین تا سوییچ هاش رو واستون با توضیح بیاره. مثلا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)