تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: اشغال کردن 100٪ cpu توسط Adobe flash player

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 اشغال کردن 100٪ cpu توسط Adobe flash player

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
    یه مشکلی اساسی با adobe flash player دارم
    هنگام وبگردی و بازدید از سایت هایی که تبلیغات و فلش های زیادی دارن و همچنین سایت های بازی آنلاین مانند بازی های فیسبوک و... usage cpu به بالاترین حد خودش میرسه جوری که سرعت سکرول کردن صفحات خیلی خیلی کم میشه و اصولا کار دیگه ای نمیشه با سیستم انجام داد تا زمانی که browser بسته بشه
    این مشکل در تمامی ورژن ها و آخرین آپدیت های flash player وجود داره و همچنین در 3 مرورگر mozila,chrome,IE شاهد کندی سرعت و اشغال cpu هستم
    مشکل از قدرت پردازش cpu و گرافیک نیست چون دوستان دیگه ای هم با سیستم های i5 و گرافیک های 2 گیگ... همین مشکل رو دارن

خواهشا یکی برای اولین بار یه راه حلی ارائه بده

راستی؛غیر از adob flash player پلاگینی هست که روی browser نصب کنیم و همون کار رو بکنه؟

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ببینید بعضی از وب سایت های ایرانی یه Download manager میزارن وقتی کرک میکنی و اجرا میکنی نصفی از CPU و اشغال میکنه سعی کنید از وب سایت اصلی دانلود کنید بعدش از کروم استفاده کنی خیلی کارهات راحت تر میشه (این کروم پیشنهاد شخصی )

3. این کاربر از MicrosoftH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی هیچ کس بلد نیست؟بابت درست کردن این مشکل حاضرم هزینه ش رو ژرداخت کنم به کسی که راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یعنی هیچ کس بلد نیست؟بابت درست کردن این مشکل حاضرم هزینه ش رو ژرداخت کنم به کسی که راهنمایی کنه
    دوست عزیز از وب سایت اصلی دانلود کنید و خلاص مرورگرها و ... هم از سایت اصلی من این مشکل و قبلا داشتم الان رفع شده

6. این کاربر از MicrosoftH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

واقعا مشکل فقط از اینه که نرم افزار ها رو از سایت های ایرانی دانلود میکنیم؟
    دقیقا با نرم افزار IDM مشکل دارم.وقتی 3 4 تا لینک رو با هم روی دسکتاپ میارم cpu فول میشه.از سایت اصلی دانلود کنم که کرک نداره
    خود ویندوز چطور؟آخا ویندوز رو هم دانلود میکنم و از روی فلش مموری روی سیستم ویندوز نصب میکنم
    آپدیت شدن ویندوز سرعت رو پایین نمیاره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

واقعا مشکل فقط از اینه که نرم افزار ها رو از سایت های ایرانی دانلود میکنیم؟
    دقیقا با نرم افزار IDM مشکل دارم.وقتی 3 4 تا لینک رو با هم روی دسکتاپ میارم cpu فول میشه.از سایت اصلی دانلود کنم که کرک نداره
    خود ویندوز چطور؟آخا ویندوز رو هم دانلود میکنم و از روی فلش مموری روی سیستم ویندوز نصب میکنم
    آپدیت شدن ویندوز سرعت رو پایین نمیاره؟
    دوست عزیز بعضی از کرک های که میزارن واقعا مصرف CPU میبره بالا من دیشب ویندوزم و عوض کردم IDM رو از دانلودها گرفتم کرکش خوبه اصلا مصرف CPU نداره در حالیکه IDM که در s o ft98 .ir کرکش و گذاشتن کشت منو Cpu میرفت بالا یه مدت روانی شدم

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اصولاً مشکل شما در مرورگرتون و ارتباطش با تبلیغات فلش ربطی نداره به دانلود منیجر و...
    نمیدونم چرا قاطی کردید ایندو موضوع مجزا رو . شما idm و ida و ... رو پاک هم بکنید بازم مشکلتون در وبگردی و تبلیغات فلش حل نمیشه چون ربطی بین ایندو قضیه نیست

تبلیغات فلش هرچی تعداد بیشتری داشته باشند توان پردازش بیشتری نیاز دارند و هر قدر هم سیستم شما قوی باشه بازم تاحدی/بکلی کند میشه . مختص شما هم نیست بلکه همه ی کاربرها با چنین طراحی های جنون آمیزی در وبسایتهای آماتوری فارسی زبان دست به گریبانند
    به همین دلیله که افزونه های Ads Block برای مرورگرها عرضه شده تا براحتی جلوی چنین تبلیغاتی رو بگیرید و نفس راحتی بکشید ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

صد البته بنده گفتم که مشکل idm بنده بخاطر کرکش بود و این یه مثال بود و همونطور دوستمون گفتن ADBlock و نصب کنید مشکلتون برای بلاک کردن رفع بشه

11. این کاربر از MicrosoftH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فایده ای نداشت
    ویندوز رو عوض کردم؛فایرفکس وadob رو از سایت های اصلی خودشون دانلود کردم
    ولی باز وقتی میرم در سایتی مثل facenama . com و دو تا دونه تب باز مینک cpu فول میشه
    غیر از adob پلاگین دیگه ای نیست برای پخش فلش های سایت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •