دوست عزیز نزدیک 18 ساله راننده هستم اولش پیکان داشتم و یه چهار سالی باهاش ور رفتم به سرمون خورد عوض کنیم سوارپراید شیم که خیلی تعریف می کردن کم مصرفه سبکه کم خرجه و فلان فلان
خلاصه پرایدی گرفتیم و مدتی سوارشدیم افسوس اون حس و لذت رانندگی که پیکان می داد توی پراید نبود وحشتی که توی جاده روی سرعت پراید ادمو می گیره خیلی دردناکه تلنگرر و صدا های جورباجورکه ازپراید می اومد ادمو کلافه می کرد یه جایی صدا می داد باز می کردی می دید پیچ پلاستیکی بستند که براثر گرما خاصیت خودشو ازدست داده و صدا می افته
پراید شما را نیز روندیم و چون باب میلمون نبود دوباره فروخته یه پیکان عروس گرفتیم و الان پیکان برام خیلی لذت بخشتره تا سوارپراید اسباب بازی شم . تو اسباب فروشیپراید می فروشن
الان هم ماشین پراید آخرین سیستمو بیارین بگن با پیکان عوض کنم عمرا اینکارو کنم
پیکان نه می رقصه نه مشکل دیفرانسل داره که شما گفتید احتمالا یه تصادفی دید که دارید نظر می دید ترمز هم برای گرفتن لحضه ای نگزاشتن بلکه گذاشتند بارعایت قوانین و فاصله طولی مناسب از ترمز استفاده کنید نه برید به ماشین جلوییبچشبید و به ترمز مطمین باشید ترمز پراید هم معتبرنیست ممکنه هران بریده یا دچارایراد بشه
شما باد جوانی تو کلهتونه عاشق سرعت هستید نه عزیز اینجا ایرانه
مشکل از ما نیست مشکل از برنامه زیری غلط مسولان کشوریته که به جای ارتقای پیکان زدن تو خط تولید انواع خودرو های بی مصرف که هر کدوموشون یه ایراد داره
راننده با راننده فرق داره با حرف یه بچه تازه به دوران رسیده که نمیشه مقایسه گذاشت جسارت به شما نشه ولی برید از رانندگان با تجربه بپرسید که از بین این همه ماشین کدوم ماشین بهترین تو ایرانه صد در صد پیکان اولشه بعد ماشین های شرکت رنو و نیسان و دیگر مارک های معتبر در اولیت می باشد .
ما حرفی از روی معده و ظاهر نمی گیم ما سالیان سال با این ماشین ها ور رفتیم و بهتر از شما می دونیم پیکان بهتره یا پراید
راندده و ماشینی که شما دیدن تو چراغ قرمز هول داده میشه راننده نبوده و یا اینکه از بس گدا بود دستی رو ماشین نمیکشه درضمن الان توی چراغ قرمزها بیشترپراید که می بینیم با دست اینورو اونورمیشه اگه ماشین مرسدس بود و شما به موتورش نرسید این بلا سرش میاد
بدبختی پراید گفتیم جای پیکانو می گیره زد آب بست به خودروی ایران
الان بعد پیکان پسرش سمند محکمترین و قدرتمند ترین خودروی شرکت ایران خودرو است و خوب پولمون می رسید همون سمندو می گرفتیم ولی نشد که نشد
من قدم متوسطه و صندلی ها به گونه ای است نه سرم به کف می خوره نه اینکه پام می ره زیر سینه شما ظاهرا پیکان سوار نشدید که دارید اینجوری غیر فنی بحث می کنید . شما صندلی و وضیعت نشیمن خودرا خوب تنظیم و کمربند راببندید مشکل نخاع پیدا نمی کنید . بهتره به پرایدتون بچسبید و پیکانو بسپاریدبه پیکان سوارها صدها پیکان سوار می شناسم که عمرشونروپیکانه اما گردن و مشکل درد ندارند که شما می گید
اتفاقا دیروز شب داشتم پیاده از جایی می اومدم و ماشینو داده بودم تو دوزی بی ماشین بودم و ماشین تو راه نبود که سوار شم اخربه پراید 91 سری 131 گاز سوز شرکتی وایساد تا منو برسونه سوار شدیم تو دلمون گفتیم عجب پرایدی همون لحضه چشمون خورد یا چیزی شد پراید افتاد به هق هق و خاموش شد اونی که می گفتی پیکانو هل می دن پیاده شدیم از وسط خیابان پرایدو هل دادیم کنار و دیدم راننده نمی تونه ماشینو راه بندازه چون مشخص بود راننده نیست بهش گفتم پسر خوب پراید درسته کم مصرفه اما اول چراغ هاتو خاموش کن ضب سوتو خاموش کن استارت بزن و اینجور شد که زد و ماشین درست شد ولی کمی بعد که من پیاده شدم باز خاموش شد دیگه دنبالش نرفتم و کلی متاسف شدم که با تکنولوژی جدید هنوز هنوزه دارهپراید لگن و ناقص می ده دست مردم بیچاره متاسف شدم خیلی متاسف
اگر صنعت خودرو سازی دست مهندسان و مدیران با کفایت بود صنعت خودروی ماروی پیکان و پراید نمی موند پسر خوب به اون کسی که میگه تو ایران متاسفه بگو بره یه ماشین خودشون را بیاره اگه بیش از سه سال دوم آورد بیاد بگه نظر خودشو بگه درضمن اگرمن ایرانی اونجا بودم حال اونرفیقمون را می گرفتم گریان راهی خونهاش می کردم چون هوا شعر می گه
خیابان و جاده ها وضیعتشون بده شما کجارو گرفتی فکر کرده ایران اتوبان آلمانه یااروپایی
در کل صد رحمت به پیکان که ابروی ایران خودرو را بیش زا 50 سال حفظ کرد وبیشتر از ماشین های حلبی امروز جاده ها را خط خطی کرده الان در آمارجدید تصادفات پراید رکورد بیش از دو برابری پیکانو شکسته ای ول به پراید که شما می گید سبکو مطمینه !
اگر از اینده خودرو های خارجی مطمین بودم ماشین مرسدس قدیمی سری s15 می گرفتم را که صد شرف داره به خودرو های داخلی در