سلام من با فوتشاب زیاد کار نکردم در نسخه جدید CC عکسی که باز میکنی تو قسمت لایه ها هست اما در صفحه اصلی چیزی نیست وعکس دیده نمیشه یعنی عکس نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام من با فوتشاب زیاد کار نکردم در نسخه جدید CC عکسی که باز میکنی تو قسمت لایه ها هست اما در صفحه اصلی چیزی نیست وعکس دیده نمیشه یعنی عکس نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
دوست من از تو سایت lynda.com میتونی کمک بگیری
سلام، من مدتیه که از این نسخه استفاده میکنم و کلن با فتوشاپ زیاد کار کردم ولی این مشکل رو نداشتم تا حالا
یعنی عکسی که باز میکنید توی لایه ها هست ولی صفحه طوسی هست و هیچی وجود نداره ؟؟
سلام من می خواستم با فتوشاپ cs 6 یک بنر طراحی کنیم اما توی نوار window گزینه animation وجود نداره . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فتوشاپ رو کامل کرک کردی؟
با سلام...
دوست عزیز در این نسخه گزینه تایم لاین جای گزین گزینه انیمیشن شده....
![]()
موفق باشد...
اون عکس چشم هم هست کنارش؟؟؟؟سلام من با فوتشاب زیاد کار نکردم در نسخه جدید CC عکسی که باز میکنی تو قسمت لایه ها هست اما در صفحه اصلی چیزی نیست وعکس دیده نمیشه یعنی عکس نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
توی سی اس 6 جاش تغییر کرده چون منم خیلی دونبالش گشتم پیدا نکردم شما یه عکس گیف باز کن اون موقع به صورت خودکار انیمیشن رو اضافه میکنه بعد لایه هاش رو حذف کن هر چی می خوای جاش بزاربا سلام...
دوست عزیز در این نسخه گزینه تایم لاین جای گزین گزینه انیمیشن شده....
موفق باشد...
این روش بالا روش یک ایرانی
روش اصلیش اینه که
اول شما از منوی ویندوز گزینه ی دوم و بعد گزینه ای که مربوط به ریست میشه رو انتخاب میکنی بعد توی پایین ترین قسمت همون جایی که باید انیمیشن باشه یه قسمت به نام timeline ایجاد میشه فکر کنم شما اون رو میخوای![]()
با سلام ... دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم گزینه انیمیشن نداره روش شما هم امتحان کردم ولی باز گزینه تایم لاین باز میشه... فرقی نکرد..
در کل گزینه تایم لاین کار همون گزینه انیمیشن رو اجام میده و اگر دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواهید انیمیت ایجاد کنید با همین گزینه راحت میشه و اگر دنبال فقط گزینه انیمیشن هستید میتونید
اسکریپت مربوطه رو پیدا و در c6 اضافه کنید
موفق باشید...
خوب منم به صورت نامحسوس یه همچین چیزی رو رسوندم دیگه غیر از اینهبا سلام ... دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم گزینه انیمیشن نداره روش شما هم امتحان کردم ولی باز گزینه تایم لاین باز میشه... فرقی نکرد..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل گزینه تایم لاین کار همون گزینه انیمیشن رو اجام میده و اگر دوست خوبمونمیخواهید انیمیت ایجاد کنید با همین گزینه راحت میشه و اگر دنبال فقط گزینه انیمیشن هستید میتونید
اسکریپت مربوطه رو پیدا و در c6 اضافه کنید
موفق باشید...
خوب من درست اطلاعات نداشتم گفتم بیخودی چیزی نگفته باشم
اون قسمت اولش برای این بود که از مشکلات احتمالی جلو گیری کنه
راستی دقیقا cs6 جدید تره یا cc من با جفتش کار کردم دقیقا جریان cc چیه ؟؟؟ میشه کامل توضیح دهید؟؟؟![]()
برای تبدیل تایم لاین به حالت فریم به فریم در قسمت تایم لاین در سمت راست بر روی آیکون تنظیمات پلت کلیک کنید و از بالا گزینه Convert Frames گزینه Convert to Frame Animation رو انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)