تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشاوره خرید کامپیوتر تا 8 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض مشاوره خرید کامپیوتر تا 8 میلیون

سلام دوستان من با مشورت دوستان این انجمن و مخصوصا باید تشکر کنم از اقای ali reza که خیلی کمک کرد یه سیستم جمع کردیم حالا اگه مشکلی هست چیزی میخواین بگین دیگه یه دستی به سروگوشش بکشین تا برم بگیرمش

CPU : Intel Core i7 4770k :
    M.B : ASUS Z87 PLUS :
    RAM : Corsair 2*4 1600 :
    VGA : ASUS GTX 780 3GB DDR5 :
    HDD : Western Caviar 1TB Green :
    SSD : Corsair 240GB Force :
    DVD/RW :
    Power : Green 785B :
    Case : Green X7 :
    Monitor : LG LED IPS 226V :

حالا اگه چیزی کم داره یا چیزیش هست بگین مثلا رمش 1600 هست بهتر نیست رو 2000 باشه ؟؟؟ یا مانیتورش دیگه بهتر از این نیست بهتر از led نیست دیگه ؟؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    به نظر من براى پردازنده خنک کننده جدا هم تهيه کنين که در آينده براى اور مشکلى نباشه.
    براى کاربرد گيم فرکانس رم بالاتر خيلى تاثيرى نداره ولى ميتونين رم با فرکانس 2000 و تايمينگ پايين هم تهيه کنين.
    در مورد گرافيک هم اگر بودجتون ميرسه ميتونين از مدلهاى غير ريفرنس هم استفاده کنين.

3. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

داش خوب چه فنی بگیرم توپ باشه ؟؟؟

2000 رو اگه برا رم بخوام بگیرم قیمتش چقدر میشه ؟؟؟

بعد دیگه همین فقط راستی این قطعات چند سال گارانتی دارن ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چند روز پیش، در فروم سخت افزار؛ یک همچین سیستمی برای یکی از دوستان اسمبل و خریداری شد:
    کاربرد طرف مطلقاً گیم و اورکلاک بود!
    دوست من، سیستمی که بهش اشاره کردید، کارت گرافیکش اورکلاک پذیر نیست! چون یک عدد فن بیشتر نداره و اون یک عدد فن فقط کفاف بازی ها رو میده. اگر قصد شما اورکلاک باشه، روی اورکلاک کارت گرافیک سیستمی که فرمودید، حساب باز نکنید. ضمناً رم 1600 مگاهرتز برای چنین سیستمی، غیرمنطقیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رم و کارت گرافیک سیستم زیر، هر دو بسیار اورکلاک پذیره. مادربرد سیستم زیر هم رکوردداره از این جهت!!
    اگر اورکلاک نمی کنید، می تونی 4770 بخرید و دیگه نیازی به 4770K نیست!
    موس و صفحه کلید و ... رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کنید. انتخابی به سلیقه ی خودتون باشه. حالا من یک مورد در لیست نوشتم. در گوگل سرچ کنید، ببینید خوبه و خوشتون میاد یا نه. اگر نه، به سلیقه ی خودتون بخرید.
    در مورد فلش هم پیشنهاد من به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    مانیتور هم بهترین مدل 20 اینچ در بازار رو در لیست زیر نوشتم. مدل ال جی بهتر از این پیدا نکردم. اگر بیشتر از 8 میلیون نمی تونید هزینه کنید، همین 20 اینچ بهترین انتخابه. یک مقدار هم باید بودجه برای خرید موس و صفحه کلید داشته باشید.
    همیشه بهترین ها رو در رنج قیمت و مشخصات یکسان خریداری کنید.
    ضمناً تمام قطعات زیر، حداقل دارای 2 سال گارانتی هستند. محصولات آواژنگ همشون دارای 3 سال گارانتی معتبر هستند که بسیار از گارانتی ویستاپخش ایسوس بهتر هست. (مگه اینکه سازگار ارقام بخرید از برند ایسوس که کمیابه!)
    رم ها و فلش گارانتی مادام العمر دارد!

موفق باشید./

Last edited by Hessam1372; 23-07-2013 at 18:11.

6. 3 کاربر از Hessam1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد خنک کننده پردازنده پبشنهاد من Deep Cool Ice Matrix 600 با قيمت تقريبى 160 هست.
    در مورد رم ، همونطور که گفتم فرکانس 1600 کاملا کفايت ميکنه براى کاربرد شما و نياز به هزينه بيشتر نيست.
    به هرحال ميتونين Corsair 2*4 2000 رو با قيمت تقريبى 400 تهيه کنين.

8. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

جناب استارتر عزیز سیستم پیشنهادی آقا حسام عالیه ودر خریدش شک نکنید !!!

چند روز پیش، در فروم سخت افزار؛ یک همچین سیستمی برای یکی از دوستان اسمبل و خریداری شد:
    کاربرد طرف مطلقاً گیم و اورکلاک بود!
    دوست من، سیستمی که بهش اشاره کردید، کارت گرافیکش اورکلاک پذیر نیست! چون یک عدد فن بیشتر نداره و اون یک عدد فن فقط کفاف بازی ها رو میده. اگر قصد شما اورکلاک باشه، روی اورکلاک کارت گرافیک سیستمی که فرمودید، حساب باز نکنید. ضمناً رم 1600 مگاهرتز برای چنین سیستمی، غیرمنطقیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رم و کارت گرافیک سیستم زیر، هر دو بسیار اورکلاک پذیره. مادربرد سیستم زیر هم رکوردداره از این جهت!!
    اگر اورکلاک نمی کنید، می تونی 4770 بخرید و دیگه نیازی به 4770K نیست!
    موس و صفحه کلید و ... رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کنید. انتخابی به سلیقه ی خودتون باشه. حالا من یک مورد در لیست نوشتم. در گوگل سرچ کنید، ببینید خوبه و خوشتون میاد یا نه. اگر نه، به سلیقه ی خودتون بخرید.
    در مورد فلش هم پیشنهاد من به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    مانیتور هم بهترین مدل 20 اینچ در بازار رو در لیست زیر نوشتم. مدل ال جی بهتر از این پیدا نکردم. اگر بیشتر از 8 میلیون نمی تونید هزینه کنید، همین 20 اینچ بهترین انتخابه. یک مقدار هم باید بودجه برای خرید موس و صفحه کلید داشته باشید.
    همیشه بهترین ها رو در رنج قیمت و مشخصات یکسان خریداری کنید.
    ضمناً تمام قطعات زیر، حداقل دارای 2 سال گارانتی هستند. محصولات آواژنگ همشون دارای 3 سال گارانتی معتبر هستند که بسیار از گارانتی ویستاپخش ایسوس بهتر هست. (مگه اینکه سازگار ارقام بخرید از برند ایسوس که کمیابه!)
    رم ها و فلش گارانتی مادام العمر دارد!

موفق باشید./

حسام جون این طرفا ؟!!!! مشتاق دیدار !!!!

10. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

یه چند تا سوال داش من اگه بشه تا 9 میلیون هم خرج میکنم ولی چرا ماردبورد و گرافیک رو از گیابایت انتخاب کردی ؟؟؟؟

من برای بازی این سیستم رو میخوام داش فکر نمی کن اسوس گرافیکاش و مادربورداش بهتر ؟؟؟

من نمی دونم اورکلاک چیه ؟؟؟ اگه میشه توضیح بدین و اگه کلا تو بازی تاثیر داره خوب هر چی که میخوای انتخاب کن و

گرافیک هم به نظر قدرتمنده یا نه ؟؟؟یه گرافیک عالی یا دوتا گرافیک نمی دونم از نظر کولینگ عالی و مخصوص بازی میخوام بعد کیس green x7 مشکلی داره از نظر کولینگ مگه ؟؟؟؟؟

قیمت فلشی که گفتین میشه بگید چقدر هر سه حجمش ؟؟؟
    Last edited by hacker13; 23-07-2013 at 17:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نه. به دلیل کیفیت برتر و گارانتی عالی همیشه گیگابایت پیشنهاد میدم به همه.
    شما می تونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزین کنی به سیستم پیشنهادیم. میشه 9 میلیون.
    فوق العاده حرفه ای و مخصوص گیمینگ! هیچ مادربردی از ایسوس، به پای اسنایپر نمی رسه!
    اینو من برای شما می نویسم و تضمین می کنم. امضا هم میزنم. خداست!!!! خدا!
    کارت گرافیک هم فوق العاده اس واقعاً! 770 توی هیچ بازیی کم نمیاره! خیال شما راحت 100%!
    خب اگر اورکلاک نمی کنید، پس بی خیال. وارد بحثش هم نشیم، بهتره! خودم هم دل خوشی ندارم!
    ضرر هاش بیشتر سودشه و شما نیازی هم به اور پیدا نمی کنی.
    از ظاهر کیس ایکس 6 خوشتون نیومد؟!!
    Last edited by Hessam1372; 23-07-2013 at 18:00.

13. این کاربر از Hessam1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

1-دادا میشه یه عکس از گرافیکه یا یه سایتی که این گرافیک رو داره بدی ؟؟؟

2-و اورلاک این چیه من خیلی تو کفش موندم نمی دونم چیه ؟؟؟

3-و از این گرافیک بالاتر نیست تو این برند و نگفتی قیمت اون فلشه چنده ؟؟؟

4-و چرا اون قاب کیس رو رد کردی ؟؟؟

5- اور چیه :d
    ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا بی خیال اور... اورکلاک یعنی یک قطعه رو تا جایی که میشه و پتانسیلش رو داره، افزایش فرکانسش بدی! یعنی قدرتمندترش کنی. به زبان ساده گفتم که متوجه بشی. وگرنه تعریف فنی و اصولیش یه جور دیگه اس. گوگل سرچ کن.
    مثل دوپینگ می مونه! البته این سیستم توی هیچ بازیی کم نمیاره! شما اگر دوپینگ هم کنی، چیزی بهتری به شما ارائه نمیده! جز اینکه عمر مفید قطعه رو کاهش بده!
    گوگل سرچ کن کارت گرافیکه رو ... اصلاً یه چیز رویایه! خیال شما راحت! از این دیگه بهتر نمیشه!
    کدوم قاب کیس؟ کیس رو میخواید حتماً X7 باشه؟! برای من فرقی نداره! هر چی شما می پسندی...
    چون کارایی فنی هر دو کیس تضمین شده اس. فقط می مونه ظاهرش.
    الان لیست رو بروزرسانی کردم. اسنایپر رو جایگزین کردم و کیس رو هم ایکس 7 نوشتم.

راستی جناب هکر؛ اگر در آینده قصد ارتقای سیستم رو داشته باشی، خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما بهتره!
    چون شما روی این پلتفرم می تونی پردازنده ی نسل بعد رو که یکی دو ماه دیگه میاد، نصب کنی!
    اما اون سیستم که بر پایه ی پلتفرم سوکت 1150 هست، هرگز نمی تونی ارتقا بدی! (به جز کارت گرافیک، رم، هارد، پاور و ...)
    باید کلاً سیستم رو بفروشی و یه نوع با نسل جدید بخری!
    اما سیستم سوکت 2011 نیازی نیست بفروشی و یکی دیگه بخری. تمام قطعاتش قابل ارتقا هست. من جمله پردازنده که با آپدیت بایوس، می تونی به نسل جدید ارتقا بدی.
    Last edited by Hessam1372; 23-07-2013 at 18:49.

16. 2 کاربر از Hessam1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •