سلام دوستان
جمعه این مسئله رو با یکی از فامیلام که تو کلانتری کار میکنه درمیون گذاشتم ، گفت کار شکایت و دادگستری و .... همش دردسر داره برای 18 تومن هم کسی این کارو نمیکنه و هیچکی هم برای وقتی که صرف کردی ارزش قائل نیست .
توی سایتی که سفارش دادم دیدم اون فروشگاه فقط تبلیغ یه فروشگاه دیگه رو میکرده و وقتی وارد سایت اصلیش شدم یه قسمت داشت برای اینکه ما هم ثبت نام کنیم و تبلیغ اون فروشگاه رو بکنیم ، بعد ثبت نام یه شماره 6 رقمی دیدم گذاشته پایین صفحه هرچی بهش زنگ میزدم می گفت داخلی مورد نظر در حال مکالمه هست ،
خلاصه دیدم جز اون شماره چیز دیگه ای ندارم ، همونو دادم به فامیلم گفتم تنها راه ارتباطی اینه که همش هم میگه مشغوله ، خلاصه یکشنبه زنگ زد بهم گفت پاشو بیا ، رفتم دیدم یه شماره دیگه درآوردن که اون شماره 6 رقمی به این شماره هم وصله ، اول با موبایل زنگ زدیم به همون 6 رقمیه باز گفت مشغوله ، بعد با تلفن کلانتری زنگ زدیم به شماره اصلیه یه یارو برداشت ، خلاصه با لحن تهدیدآمیز (به قول خودش پلیسی) قضیه رو گفت ، اونم گفت باشه بررسی میکنم ببینم چی بوده . اومدم خونه که زنگ بزنم بهشون شماره سفارش رو بدم دیدم به گوشیم 6 بار زنگ زده ، زنگ زدم گفت فردا ساعت 11 میفرستیم اعضای خانواده رو هم درجریان بذارید که اگه خودتون نبودید یکی تحویل بگیره ، خلاصه بسته رسید دستم یه 5 تومنی هم توش بود با یه نامه تایپ شده عذرخواهی .
این آدما تا زور بالا سرشون نباشه کار خودشون رو انجام نمیدن .با تشکر از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران