تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: یک پارتیشن یا چند تا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض یک پارتیشن یا چند تا؟

سلام
    واسه یه هارد معمولی 500 لپ تاپ که 30 گیگ واسه ریکاوری و 2 تا درایو دیگه هم واسه کارای دیگه خود لپ تاپ برداشته شده لزومی داره فضای باقیمونده رو هم پارتیشن بندی کنم؟یا فایل ها و برنامه ها رو داخل درایو وینذوز سیو کنم؟
    از نظر پرفورمنس تاثیری داره این کار؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

توصیه میکنم فایل هاتون رو داخل درایو ویندوز ذخیره نکنید چون یه موقعی پیش میاد ممکنه درایو رو فرمت کنید که اطلاعاتتون از دست میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توصیه میکنم فایل هاتون رو داخل درایو ویندوز ذخیره نکنید چون یه موقعی پیش میاد ممکنه درایو رو فرمت کنید که اطلاعاتتون از دست میره
    اون که بله
    ولی اگه از این مسائل صرف نظر کنیم از نظر کارایی و سرعت بهتره که یه درایو باشه یا چند تا؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

چند تا درایو به نظرم بهتره چون سکتور ها بهتر طبقه بندی میشن دسترسی به حجم اطلاعات سریع تره و....

5. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون که بله
    ولی اگه از این مسائل صرف نظر کنیم از نظر کارایی و سرعت بهتره که یه درایو باشه یا چند تا؟
    سلام .

از لحاظ سرعت ، باید بگم که پارتیشنهایی که بر روی ترکهای بیرونی (Outer Track) ساخته میشوند بدلیل وجود Data Sectorـهای بیشتر ، چگالي بالاتر و ... در تستهای sequential read/write سریعتر ظاهر میشوند و در نتيجه سرعت کپی/پیست بالاتری خواهند داشت . ضمن اينكه معمولاً Random Access Time در Outer Track در مقايسه با Inner Track پايينتر هست (یعنی بهتر هست) . در نتيجه توصيه ميشه كه پارتيشنهايي كه بر روي بيرونيترين Track ها ساخته ميشه را به سيستم عامل و برنامه هايي كه دفعات زياد اجرا ميشوند اختصاص بديد ، با ذخيره و محدود كردن اين داده ها بر روي اين پارتيشنها از fragment شدن داده ها در تمام قسمتهاي هارد و كاهش پرفورمنس جلوگيري هم ميشود . پارتيشنهايي كه بر روي Trackـهاي داخلي ساخته ميشوند را به فايلهاي آرشيوي (مثل فيلم موزيك و موارد مشابه) اختصاص بديد . حتي ميتونيد با استفاده از برنامه هايي مثل ultimate defrag بطور دستي فايلهاي مهم را بر روي تركهاي پرسرعت دفرگ كنيد .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •