سلام
چه زمانی از سینگل کوتیشن استفاده میکنیم؟ میشه توضیح دهید؟
In some rare situations, when the attribute value itself contains quotes, it is necessary to use single quotes: name='John "ShotGun" Nelson'
سلام
چه زمانی از سینگل کوتیشن استفاده میکنیم؟ میشه توضیح دهید؟
In some rare situations, when the attribute value itself contains quotes, it is necessary to use single quotes: name='John "ShotGun" Nelson'
وقتی از " استفاده می کنید کامپایلر (سرور) داخل رشته ای که وارد کردید رو هم پردازش می کنه و باید قبل از کاراکترهای خاص از \ استفاده کنید. مثلا
(همون طور که میبینید خود تکست ادیتور وردپرس رنگ عبارت $lastname رو تغییر داده ولی اگه از سینگل استفاده می کردم احتمالا رنگش رو همرنگ بقیه متن میکرد.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که تو اینجا عبارت $lastname پردازش میشه و اگه میخواید نشه باید از \ استفاده کرد، یا مثلا \n و بقیه ی کاراکتر های مخصوص هم توی این استفاده میشن. ولی در ' (Single Quotation) این طور نیست.
البته شاید فرقای دیگه ای هم داشته باشن ولی من ندونم.
دوست عزیز شما در چه زبانی این سوال رو میپرسید؟ این پاسخ توی PHP به شما داده شده در حالی که شما تو فروم HTML/CSS این سوال رو پرسیدید.
موفق باشید
سلام
من منظورم در HTML است
سینگل کوتیشن با دابل کوتیشن از نظر HTML هیچ فرقی با هم ندارن، فقط ممکنه استفاده از double quotation کمی بهتر باشه (برای وقتی که ممکنه شما بخوای از کوتیشن یک دونهای، به عنوان اپوستروف استفاده کنی (مثلا بنویسی Ross's Widget))
مثال
:رو مقایسه کن باکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب مسلما حالت دوم خواناتر و راحتتر هست. ممکنه حالت برعکسش هم وجود داشته باشه که در اون صورت هم استفاده از ' به جای " راحتتر هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در غیر این صورتها، همونطوری که گفتم هیچ فرقی با هم ندارن.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)