تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: بهترین روش سرمایه گذاری با پنج میلیون تومان؟؟؟

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

14 بهترین روش سرمایه گذاری با پنج میلیون تومان؟؟؟

سلام

من پنج میلیون تومن در حال حاضر نقدا" دارم میخوام بدونم چه کاری بیشترین سود دهی رو داره؟

1- سپرده گذاری بلند مدت در بانک یا موسسات مالی به نظر خودم قوامین بهتره

2-خرید اوراق مشارکت

3-فعالیت در بورس

4-طرح جامع زندگی بیمه ایران

5-طرح ارمغان زندگی بیمه دانا

6-طرح آتیه بانک کشاورزی

7-طرح مسکن جوانان بانک مسکن

8-خرید سکه یا طلا

اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید؟؟؟

2. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سن، تحصيلات و فعاليت فعلي تون (درس، كار،‌هيچكدام) رو ميفرماييد؟

4. این کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

سلام .سن 23 سال . تحصیلات فوق دیپلم در یک شرکت isp فعالیت میکنم . به نظر شما اگه پنج میلیون رو در بانک قوامین حساب باز کنم خوبه ؟؟؟

حساب کردم هر ماه حدود90 هزار تومن سود بهش تعلق میگیره.. آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .سن 23 سال . تحصیلات فوق دیپلم در یک شرکت isp فعالیت میکنم . به نظر شما اگه پنج میلیون رو در بانک قوامین حساب باز کنم خوبه ؟؟؟

حساب کردم هر ماه حدود90 هزار تومن سود بهش تعلق میگیره.. آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
    خوبه داداش اما فكر كنم اگه بتوني دو تومنشه براي رفتن به دوره هاي تخصصي براي كارت كنار بذاري بهتر باشه
    مثلا شما كه توisp كار ميكني دوره هاي شبكه مثل network+ , MSCE , Cisco و غيره ميتونه تو پيشرفت و افزايش در آمدت بهت كمك كنه

آدم تا وقتي سنش پايينه ممكنه خيلي جاها بپذيرننش اما وقتي سنت بالا رفت فقط اگر تخصص داشته باشي ميتوني خوب و با شانيت كار كني ... موفق باشي

7. 9 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

خیلی متشکرم .از راهنمماییتون .من دوره های نتورک+ رو گذروندم. ولی سیسکو و مایکروسافت رو هنوز نه..ولی هر وقت لازم باشه با هزینه شرکت خودشون میفرستن.. خودم بیشتر به طراحی وب علاقه مندم.

من هر ماه میتونم 500 تومن به این مبلغ اضافه کنم . میخوام سود دهی داشته باشه در دراز مدت

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

خیلی متشکرم .از راهنمماییتون .من دوره های نتورک+ رو گذروندم. ولی سیسکو و مایکروسافت رو هنوز نه..ولی هر وقت لازم باشه با هزینه شرکت خودشون میفرستن.. خودم بیشتر به طراحی وب علاقه مندم.

من هر ماه میتونم 500 تومن به این مبلغ اضافه کنم . میخوام سود دهی داشته باشه در دراز مدت
    تا حالا شنیدی آبی که راکد مونده باشه گندیده میشه ؟ آب باید همیشه در جریان باشه
    پول هم دقیقا همینطوره ، وقتی بخوابونیش توی بانک کم کم ارزشش رو از دست میده ، مخصوصا تو ایران که سودِ بانک ها ثابت هست و هر روز ارزشِ پول پایین تر میاد !

افرادی مثل شما زیاد هستن که پول دارن و نمیدونن چیکار کنن ، اینجاس که بحثِ کارآفرینی و خلاقیت پیش میاد ، شما گفتید تو کار طراحی وب هستید ، چند تا سایت سرویس دهنده طراحی کنید ، کوچیکترینش میتونه سایت فروشِ شارژ باشه و در آینده سایت های لیچ و حتی بازی های تحت مرورگر که پول خوبی رو به جیب سرویس دهنده ها جاری میکنن، فقط باید خیلی وقت گذاشت !

10. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود

اگر علاقه دارید میتونید به بورس و خرید و فروش سهام شرکت های مختلف هم اقدام کنید . فقط این رو بخاطر بسپارید که حتما می بایست یک دوره کامل و شاید فشرده اطلاعات و قوانین بورس رو فرا بگیرید و علاوه بر اون حس و استعداد معامله گری و خرید و فروش صحیح هم در خودتون پرورش بدید . مهم تر از همه اینها ، در نظر داشته باشید که این 5 میلیون و یا هر مقدار دیگه ای رو دارید به سطل زباله می ریزید ، هر پول دیگه ای که در آینده اضافه می کنید رو هم همینطور در ذهن داشته باشید ، یعنی اون مقدار انقدر بی ارزش باشه . مشخصا ریسک پذیری و موقعیت شناسی و استفاده از زمان و ساعت شناسی عوامل موفقیت شما خواهند شد .

بعنوان یک مثال و یک جرقه برای کسب اطلاعات بیشتر ، میتونم عرض کنم که بنده طی 2 ماه اخیر 50 هزار سهام سایپا رو حدود 120 خریدم ، حدود 135 فروختم ؛ 30 هزار سهام سیمان شرق رو 210 خریدم ، حدود 300 فروختم ؛ دوباره پایین اومد خریدم و بالاتر فروختم ؛ حدود 20 هزار سیمان سپاهان هم همینطور حدود 200 خریدم و 270 فروختم ؛ الان دوباره 230 خریدم و در آینده می فروشم ؛ بانک پارسیان نزدیک 40 هزار سهم 230 خریدم و 275 فروختم و دوباره ... همه اینها رو هم در ماه های قبل انجام می دادم + شرکت های دیگه و هنوز هم انجام می دم . حتی چندین ماه پیش قیمت این دو سیمان حدود 130 و 140 بود که چندین بار خرید و فروش کردم تا به اینجا .

بورس یعنی تحلیل بازار و موقعیت و مهم تر از همه زمان شناسی .
    سودی که بدست میاد در 1 روز حدود 3 تا 5 درصد و با معاملات متعدد صحیح و اجتناب از ضرر در ماه حتی به 100 درصد هم میرسه . اما اگر شناخت درست و اطلاعات مناسب نداشته باشید ، این مقدار رو حتی بصورت کاملا معکوس و 100 درصد ضرر در ماه هم میشه متصور شد . البته حالا و نسبت به سال های قبل بورس متعادل شده و رواداری قیمت رو در روز محدود کرده پس ضرر و سود بازه مشخصی دارن و اجازه جبران به شما میدن و مثل سالهای پیش نیست که تجربه 300 تومن سقوط سهام نفتی 400 تومنی رو در 10 روز داشته باشید یا بلعکس صعود 900 تومنی سهام 300 تومنی ساختمان ایران رو در یک ماه و امثال اینها ...

موفق باشید .

12. 9 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

جناب مسعود جی ال ایکس، پیشنهادتون در مورد سرمایه گذاری با حدود 50 میلیون تومن توی شهرستان چیه؟ از کارای تولیدی خیلی خوشم میاد. البته شاید سخت باشه با این مبلغ بخوام کار تولیدی شروع کنم ولی قطعا کارایی هستن که بشه با یه سرمایه کم شروعشون کرد.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

14. این کاربر از همت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من جای شما بودم میرفتم توی بورس . هم توی تولید شرکت می کنی هم پول نمیره توی بازارهای کاذب!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

با فرض در اختیار داشتن ملک و مکان مناسب برای کسب و کار ، می تونید مواد و کالاهای اساسی زندگی خانوار مثل برنج و ... رو از مبادی ورود عمده به کشور تهیه کنید و در شهرستان بفروشید .
    کار تولیدی رو من چندان برای شرایط فعلی اقتصاد کشور اون هم با این بودجه پیشنهاد نمی دم . بنده مدتی حدود 3 سال مشغول بودم به جمع آوری روغن سوخته از سطح استان محل سکونتم و انتقال اونها به سوله و تانکرهایی که تهیه کرده بودم . بخشی از روغن سوخته ها بصورت روزانه به کارخونجات برای بازتولید منتقل می شد و بخشی دیگه به گریس و سایر موارد قابل توجیه و امکان تبدیل میشد . درآمد مناسبی داشت بعنوان کاری نیمه تولیدی و دوستانی که هنوز در این کار فعال هستن ، از وضعیت رضایت دارن .
    البته کلیه پیشنهادات و ایده ها وابسته به شرایط شما و شهرستانی که در اون زندگی می کنید داره . برادرم همزمان با کار روغن من ، واردات روغن ماشین از کانادا انجام می داد و ایشون با توجه به علاقه و البته توانایی بیشتر برای واردات و دردسرهای خاص خودش ، به این حیطه از روغن ماشین پرداخت و من به اون حیطه که ذکر کردم . پس شرایط تا این حد می تونه متفاوت و اثرگذار باشه .
    به کارهای وابسته به غذا هم می تونید فکر کنید .

موفق باشید .

17. 7 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •