تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: به نظر شما این سیستم رو نگه دارم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض به نظر شما این سیستم رو نگه دارم

سلام بچه ها من این سیستم پایین رو دارم بعد من امسال میرم سوم دبیرستان تو رشته ریاضی هم هستم کارم سخته امسال باید برای کارنامه نمره هام بالا باشه و تا بتونم اگه برای دانشگاه معدل خواستن قبول بشم و سال بعد هم کنکور به نظر شما سیستم رو تا هنوز جزو سیستم های قدرت مند هست بفروشم یا نگه دارم کار بردم بازی و اورکلاک و اینترنت و تقریبا همه کار میکنم باهاش یهنی بعد از اون دوسال هنوز هم قدرتشو داره یا دیگه توانایی این کارارو تو این کیفیتی که الان انجام میده نداره هر چند خوب خیلی طبیعی هست که قدیمی میشه و بالا خره دیگه دوسال دیگه اگه الان از 10 بهش 7-8 میدن برای سیستم خونگی اونموقع احتمالا 4-5 میدن یا نگه دارم اونموقع ارتقا بدم تقریبا هیچ کس هم به جز خودم سرش نمیاد ممنون از این که راهنماییم میکنید و هنوز هم توی خونه حرفی نزدم برای این تصمیم
    CPU:INTEL CORE I5 2500K
    MB:MSI Z68A-G45(G3)
    CASE:GREEN X 3
    POWER:GREEN 785-B REAL
    VGA:MSI GTX 560 TWINFROZER2 1GB OC EDITION
    RAM:KINGMAX 4 GB 1333
    ODD:LITE-ON 24X
    HDD:WD 1T CAVIAR GREEN
    CPU COOLER: DEEP COOL GAMMAX 400

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیستم فعلیتون تقریبا سیستم قدرتمندی هست و نمیشه گقت که قدیمی شده و تقریبا سیستم بروزی هم هست.
    با توجه به اینکه پردازنده و مادربورد مناسب برای اورکلاک هستند ، به نظر من فروختن این سیستم و ارتقا دادنش اصلا ارزش نداره.
    چون کاربردتون گیم هست ، میتونین هزینه رو روی خریدن گرافیک قدرتمند بزارین. در ضمن پیشنهاد میکنم رم رو هم به 8 گیگ ارتقا بدین.
    به نظر من سیستمتون تا چند سال آینده از لحاظ قدرت پردازنده ساپورتتون میکنه. حتی میتونین با تهیه Water Cooler این پردازنده رو تا حد بالایی اور کنین.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی شما میگی که نگه دارم؟
    اره برای کامل شدن یه سری کار داره
    ولی اگه بخواهم نگه دارم هم باز باید مثلا کارت گرافیک رو که شما گفتید ارتقا داد و مین بورد هم نمیدونم چشه نمی تونم هم رم و هم سی پی یو رو اورکنم باید فقط یکیش باشه مثلا ضریب تو بایوس ذخیره میشه ولی تو ویندوز که میاییم ضریب تغییری نکرده

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون مشکلی که در مورد اور گفتین که احتمال خیلی زیاد قابل حله ( پیشنهاد میکنم در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنین تا زودتر به نتیجه برسین. ).
    به نظر من بهتره که سیستم فعلیتون رو نگه دارین و ارزش فروش یا ارتقا رو نداره. فقط همونطور که گفتم کافیه که یک گرافیک قدرتمند تهیه کنین و رمتون رو هم افزایش بدین.

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای چی ارزش ارتقا نداره مگه یه سیستم ضعیف هست؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که گفتم سیستم شما تقریبا سیستم قدرتمندیه و اینکه بخواین این سیستم رو بفروشین و سیستم قدرتمندتر بخرین ممکنه چیزی جز ضرر برای شما نداشته باشه.
    شما میتونین با اور پردازنده تا یه مدت زیادی خیالتون رو از بابت پردازنده راحت کنین و روی گرافیک فوکوس کنین!!

8. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظرم دست نگه دار.
    سیستم خوب و قدرتمندی داری.سری های جدید با توجه به پرفورمنسی که دارن تفاوت هزینه ای زیادی دارن و اصلا تفاوت چتدانی با سیستم شما ندارن.بهتره دست نگه داری و 2 الی 3 سال دیگه اقدام به ارتقا کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فقط رم رو ارتقا بده.برای اور فکر میکنم رم 1333 هم فرکانسش کمه و هم اینکه رم هاتون ظرفیت پایینی دارن.پیشنهاد میکنم این رم ها رو بفروش و 8 گیگ رم کورسیر با فرکانس 1600 یا بالاتر بگیر.رو حالت دوال بنداز حالشو بر.یه وقت نری 4 گیگ دیگه بگیری بزاری کنار اینا.حتما سعی کن رم هات از یه برن و یک مدل باشن یا به قول معروف کین یا پک دوال باشن.کور سیر سری دومیناتو اگه برای کولرت مزاحمت ایجاد نمیکنه عالی هستن اگر نه ونجنس اگر نه که دیگخ سری xms3 بازم همون کور سیر

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط رم رو ارتقا بده.برای اور فکر میکنم رم 1333 هم فرکانسش کمه و هم اینکه رم هاتون ظرفیت پایینی دارن.پیشنهاد میکنم این رم ها رو بفروش و 8 گیگ رم کورسیر با فرکانس 1600 یا بالاتر بگیر.رو حالت دوال بنداز حالشو بر.یه وقت نری 4 گیگ دیگه بگیری بزاری کنار اینا.حتما سعی کن رم هات از یه برن و یک مدل باشن یا به قول معروف کین یا پک دوال باشن.کور سیر سری دومیناتو اگه برای کولرت مزاحمت ایجاد نمیکنه عالی هستن اگر نه ونجنس اگر نه که دیگخ سری xms3 بازم همون کور سیر
    نه اتفاقا اصلا ربطی به هم ندارن کولر اونقدر بزرگ نیست که به رم ها برسه بعدم از عرض بسته شده نه طول

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مین بورد هم نمیدونم چشه نمی تونم هم رم و هم سی پی یو رو اورکنم باید فقط یکیش باشه مثلا ضریب تو بایوس ذخیره میشه ولی تو ویندوز که میاییم ضریب تغییری نکرده
    بایوس مین رو آپدیت کردین؟؟؟
    رمهای شما، دارای چیپهایی بسیار متوسط هستن و برای آور کارایی خوبی ندارن! چون وقتی شما بیس کلاک رو در حالت اوتوی رمها بالا ببرین IMC پردازنده و چیپهای رم
    اگه نتونن ارتباط مناسبی برقرار کنن، آور شما به شکست مواجه میشه! میتونید فقط ضریب پردازنده رو افزایش بدین و فرکانس رم رو روی حالت اتو بگذارین تا به رم فشار نیادش.
    این کولر پردازنده هم برای آور اصلا مناسب نیست! بهتر هستش برای آور یک سری المانها رو رعایت کنید:
    خرید کولر قوی.
    مناسب کردن کولینگ کیس.
    مناسب کردن کولینگ گرافیک برای عدم تاثیر منفی روی پردازنده.
    مناسب کردن کیفیت رمها.

پ.ن: اگه براتون مقدور هست یک تست ولتاژ از پردازندن بگیرین شاید بشه در ولتاژهای پایین و فرکانسهای بالا استیبلش کرد!

13. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •