تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نخستین خودروی آمریکایی وارد ایران شد!

  1. #1
    آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....
    پست ها
    2,676

    پيش فرض نخستین خودروی آمریکایی وارد ایران شد!

    نخستین خودرو آمریکایی از مبدأ ایالات متحده به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) وارد شد. به گزارش خبرنگار مهر، روز جمعه 28 تیرماه اولین خودرو سواری وارداتی شرکت ائل خودرو ارس (Convertible 2LT RS Package 2013 Camaro) از گروه جنرال موتورز از مبدأ میامی در ایالات متحده به دفتر شرکت در پاریس و از آنجا با خطوط هواپیمایی قطر به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) وارد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به این که گمرکات ایالات متحده اجازه صدور خودرو نو را به جهت حفاظت از تولیدات منطقه ای (GM کره جنوبی) صادر نمی‌کند، مطابق اسناد ارائه شده به گمرکات ایالات متحده مقصد نهایی این خودرو ایران منطقه آزاد ارس است و Title صادرات خودرو به ایران برای اولین بار صادر شده است. در نتیجه این خودرو و سایر خودروهایی که از طریق ائل خودرو وارد خواهند شد، طبق وعده‌های داده شده فقط برای فروش در ایالات متحده آمریکا و مطابق با استانداردهای اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا (NHTSA) تولید شده است. با توجه به استقرار دفتر مرکزی شرکت ائل خودرو ارس در منطقه آزاد ارس، تمامی خودروهای وارداتی این شرکت از طریق منطقه آزاد ارس به سرزمین اصلی ورود خواهند شد.

  2. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...
    پست ها
    3,270

    پيش فرض

    جا اینهمه اصطلاحات غلمبه میگفتی قیمت چنده و ایا پلاک منطقه ارس میشه یا پلاک ملی،راستی من نفهمیدم اومده ایران یا دوباره میره میامی؟»!

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

  4. #3
    پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    پست ها
    547

    پيش فرض

    قضیه جالب انگیز شد
    حدود 1.5 سال پیش، انبوه ب ام و Z3 های وارداتی و یا یک عدد SUV تویوتای دست دوم! ساخت ایالات متحده که وارد کشور شدند برگشت زده شد و گفته شد ورود محصولات ساخت USA ممنوعه
    ولی حالا ... !
    نکنه کلاً مقررات ایران عوض شده؟

  5. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •