تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: چه کاری رو راه بندازم؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض چه کاری رو راه بندازم؟

سلام....
    قبلا یه تاپیک در این خصوص داشتیم که هرچی گشتم پیدا نشد! :|

من از دوستان در خصوص راه اندازی یه شغل کمک میخوام:

دانشجوی کارشناسی کامپیوتر، 20 ساله و برنامه نویسی اپلیکیشن خیلی خوب بلدم...

حالا کارهای مورد نظر:

1- فروشگاه فیلم و اینا! ( نمی‌دونم واقعا به خطرش میارزه یا نه... مثلا فیلمای خارجی مارجی و سریال های روز دنیا رو قسمت به قسمت و بازی ها رو بیاری بفروشی؟ البوم های موسیقی و از این حرفا... میشه یا نمیشه؟!!! بگیرن چقدر جریمه میکنن؟ اگر فیلما و اینا رو هارد اکسترنال باشه و بیان بگیرن ولی دستشون بهش نرسه چی؟!)...

2- کلوپ بازی! برا چه کنسولی؟! چه بازی هایی ؟؟؟

3- این ایده‌ی جدیده:
    یه فروشگاه که ملت بتونن توش طرح های مورد نظرشون رو روی لباس ها چاپ بکنن!! مثل این سایتا که روی تی‌شرت و از این حرفا طرح چاپ میکنه... با این تفاوت که این دیگه انلاین نیست و فروشگاه باشه و افراد طرح های خودشون یا طرح های ما رو یکیش رو انتخاب کنن و بیان روی لباس مربوطه کار کنن...
    (شاید هم بعدا لیوان و اینها هم اضافه بکنم البته اگر کار بگیره!!)....

4- شرکت برنامه نویسی کوچیک که کارای پروژه های دانشجویی و همچنین پروژه های تجاری کار کنه...

مسئله‌ی نهایی، محل یا شهر مربوطه هستش که ما شهر ایلام با جمعیت 150 هزار نفر هستیم!! :|

2. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام....
    قبلا یه تاپیک در این خصوص داشتیم که هرچی گشتم پیدا نشد! :|

من از دوستان در خصوص راه اندازی یه شغل کمک میخوام:

دانشجوی کارشناسی کامپیوتر، 20 ساله و برنامه نویسی اپلیکیشن خیلی خوب بلدم...

حالا کارهای مورد نظر:

1- فروشگاه فیلم و اینا! ( نمی‌دونم واقعا به خطرش میارزه یا نه... مثلا فیلمای خارجی مارجی و سریال های روز دنیا رو قسمت به قسمت و بازی ها رو بیاری بفروشی؟ البوم های موسیقی و از این حرفا... میشه یا نمیشه؟!!! بگیرن چقدر جریمه میکنن؟ اگر فیلما و اینا رو هارد اکسترنال باشه و بیان بگیرن ولی دستشون بهش نرسه چی؟!)...

2- کلوپ بازی! برا چه کنسولی؟! چه بازی هایی ؟؟؟

3- این ایده‌ی جدیده:
    یه فروشگاه که ملت بتونن توش طرح های مورد نظرشون رو روی لباس ها چاپ بکنن!! مثل این سایتا که روی تی‌شرت و از این حرفا طرح چاپ میکنه... با این تفاوت که این دیگه انلاین نیست و فروشگاه باشه و افراد طرح های خودشون یا طرح های ما رو یکیش رو انتخاب کنن و بیان روی لباس مربوطه کار کنن...
    (شاید هم بعدا لیوان و اینها هم اضافه بکنم البته اگر کار بگیره!!)....

4- شرکت برنامه نویسی کوچیک که کارای پروژه های دانشجویی و همچنین پروژه های تجاری کار کنه...

مسئله‌ی نهایی، محل یا شهر مربوطه هستش که ما شهر ایلام با جمعیت 150 هزار نفر هستیم!! :|
    سلام

به نظر من اصلا مورد یک و دو برای شما مناسب نیست - شاید فعلا درامد مناسبی با توجه مکان و موقعیت شما داشته باشد اما در اینده اصلا جوابگو نیست

مورد سوم ازمورد اول و دوم خیلی بهتر است جای پیشرفت داره - ایده بدی نیست اما احتیاج به دستگاه های تقریبا گران قیمتی هست که شاید برای بازار های کوچک مقبول به صرفه نباشد باید با شرکت ها و مکانهایی که این فعالیت رو دارند بیشتر مشورت کنید

مورد چهارم بیشتر از همه مناسب شما هست

البته همه موارد به علاقه ، مقدار سرمایه ، تجربه ، بازار مناسب و . . . بستگی داره

به نظر من اگر تجربه کار در تیم های برنامه نویسی رو داری و میتونی شرکت کوچکی رو اداره کنی شک نکن

اما اگر تجربه مناسب رو نداری سعی کن حداقل یکسال در تیم های مختلف برنامه نویسی فعالیت داشته باشی با ساز و کار اشنا بشی هرچند که در ابتدا درامد مناسب نداشته باشی

اگر فعالیت و تجربه کافی داشته باشی میتونی به عنوان مدرس برنامه نویسی هم فعالیت کنید

اما من یه مکان مناسب رو بهت معرفی میکنم ( اسم نمیبرم سرچ کنی پیدا میشه )

شرکت ها و مکان هایی وجود دارند ( در شیراز که فعالیت می کنند ایلام هم حتما باید باشند ) ایده ها و طرح هایی رو دارند که جامع و کامل (در ادامه بیشتر توضیح میدهم ) هست و به افرادی که جویای کار هستند پیشنهاد میکند

ایده ها مختلف هستند اما با توجه به بودجه اولیه شما یا علاقه یا سایقه کاری که شما دارید طرح های مختلفی ارائه میشود

منظورم از جامع و کامل اینکه مثلا طرحی رو برای یک گلخانه ارائه میدهند این طرح از قیمت زمین در محدوده خاص شروع و تا تعداد کارگرها ، مقدار بازدهی ، نوع وامی که میتوانید دریافت کنید ، طرح های توسعه و . . .

4. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اره این بنگاه ها و اینجور جاها هستن، ولی زیاد بهشون اعتباری نیست یا حداقل من اعتماد چندانی بهشون ندارم!‌:|

میتونم مثلا پرورش قارچ بزنم جاش رو هم دارم، ولی مسئله‌ای ایجاد میشه به اسم فروختنش! که مشکل من از اونجا شروع میشه...یعنی ادم زبون بازی نیستم و کلا از اون ادمای صاف و صادقی هستم که خیلی راحت دورم میزنن ملت! :| ( میدونم دارن دورم میزنن، ولی خجالت میکشم به روشون بیارم )...

برنامه نویسی خیلی گشتم ولی توی شهرمون ظاهرا یا کسی کاری نمی‌کنه، یا اونایی که کار میکنن هم زیاد دیده نمیشن و اکثرا تو کار اب‌بندی و انداختن نرم‌افزار هستن...
    فعلا دارم با انجمن علمی دانشگاه سابقم یه برنامه‌ی اموزش برنامه نویسی و کار تیمی طراحی وب! ترتیب میدم و افرادی که انجمن رو دستشون گرفتن، هنوز فرق اچ‌تی‌ام ال و لپ تاپ رو نمی‌دونن!!( همین که هیچ جوری نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد و اصولا دو مبحث صد درصد جدای از هم هستن رو هم نمی‌دونن اون افراد!) و خوشبختانه مجبورشون کردم که طول چند روز گذشته لااقل طراحی قالب تو فوتوشاپ و کلیت های ساخت یه صفحه رو یاد بگیرن...

ولی این دست پروژه ها و حرکات مفتی برا من پول نمیشه.... من به شدت احتیاج دارم که هرچه سریعتر پول در بیارم و مستقل بشم از خونواده و یا اینکه حداقل از خودم پول داشته باشم... پروژه های زیادی تو ایلام برنامه نویسی کار کردم که خوب بودن، ولی تیممون از هم پاشید و بعضی ها رفتن خارج از کشور و برخی هم رفتن خارج استان و چیزی غیر از من ازش نمونده... :(

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اره این بنگاه ها و اینجور جاها هستن، ولی زیاد بهشون اعتباری نیست یا حداقل من اعتماد چندانی بهشون ندارم!‌:|

میتونم مثلا پرورش قارچ بزنم جاش رو هم دارم، ولی مسئله‌ای ایجاد میشه به اسم فروختنش! که مشکل من از اونجا شروع میشه...یعنی ادم زبون بازی نیستم و کلا از اون ادمای صاف و صادقی هستم که خیلی راحت دورم میزنن ملت! :| ( میدونم دارن دورم میزنن، ولی خجالت میکشم به روشون بیارم )...

برنامه نویسی خیلی گشتم ولی توی شهرمون ظاهرا یا کسی کاری نمی‌کنه، یا اونایی که کار میکنن هم زیاد دیده نمیشن و اکثرا تو کار اب‌بندی و انداختن نرم‌افزار هستن...
    فعلا دارم با انجمن علمی دانشگاه سابقم یه برنامه‌ی اموزش برنامه نویسی و کار تیمی طراحی وب! ترتیب میدم و افرادی که انجمن رو دستشون گرفتن، هنوز فرق اچ‌تی‌ام ال و لپ تاپ رو نمی‌دونن!!( همین که هیچ جوری نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد و اصولا دو مبحث صد درصد جدای از هم هستن رو هم نمی‌دونن اون افراد!) و خوشبختانه مجبورشون کردم که طول چند روز گذشته لااقل طراحی قالب تو فوتوشاپ و کلیت های ساخت یه صفحه رو یاد بگیرن...

ولی این دست پروژه ها و حرکات مفتی برا من پول نمیشه.... من به شدت احتیاج دارم که هرچه سریعتر پول در بیارم و مستقل بشم از خونواده و یا اینکه حداقل از خودم پول داشته باشم... پروژه های زیادی تو ایلام برنامه نویسی کار کردم که خوب بودن، ولی تیممون از هم پاشید و بعضی ها رفتن خارج از کشور و برخی هم رفتن خارج استان و چیزی غیر از من ازش نمونده... :(
    خب از بنگاه هایی که میگی نمونه کار درخواست کن - همون طور که موقع برنامه نویسی ازت نمونه کار درخواست میکنن - ادرس جایی که با طرح اونها راه افتاد یا از مشورت اونها استفاده شده . با این کار شاید بتونی اعتماد بیشتری بشهون داشته باشی یا به جعلی بودنشون پی ببری

خب اغلب کارهایی که جزء مشاغل دولتی ( پشت میز ) نیستند باید با مشتری ارتباط مستقیم برقرار کنید

به شخصه ترجیح میدم قبل از اینکه کاری رو برای خودم انجام دهم (منظورم اینکه پول خودم رو به صورت مشتقیم با اون کار درگیر کنم ) کمی تجربه کسب کنم تجربه میتواند شامل دروه های اموزشی یا کار کردن به عنوان شاگرد در اون صنف هست

مثلا یکی از دوستان من پرورش مرغ راه اندازی کرده قبل از اینکه تمام سرمایه اش رو درگیر کند به مدت شش ماه در مراغداری به عنوان کارگر ساده کار کرد سعی کرد از خرید غذا تا فروش محصول مثل تخم مرغ یا مرغ رو یاد بگیره - الان با اون تجربه قبلی داره برای خودش کار میکنه هرچند که کارگاه بزرگی نیست اما نیازهای یک فرد مجرد رو کامل بر اورده میکند

شما هم مثلا میبینی میتونی در زمینه پرورش قارچ فعالیت کنی برو دنبالش از فنی حرفه ای گرفته تا تولید کننده ، فروشنده و . . . فوت و فن کار دستت میاد بالاخره خیلی ها دارن از همین راه درامد کسب میکنند پس نشون میده که کار شدنی هست - با توجه به اینکه شما به مرز هم نزدیکتر هشتند و میتوانید به صادرات هم فکر کنید

خوبی برنامه نویسی اینکه نیاز به مکان خاص نداره شما میتونی در تیم های برنامه نویسی کار کنید که کیلومترها از شما دور باشن

در ایت هایی مثل فری لنسر میتونی افرادی رو پیدا کنید با دیدار حضوری یا . . . یک تیم تشکیل بدین همینطور که الان خیلی ها دارند همین کار رو میکنند

یه مورد هم که من در انجمن های علمی دانشگاه های دیدم اینکه دانشجویی در یک زمینه مثل برنامه نویسی توانایی بالایی داشته و با صحبت با رئیس دانشگاه کلاس های تقویتی رو زیر نظر دانشگاه و در همان محل برگذار کرده که برای طرفین مثبت ارزیابی شده ( میتواند نقطه اغازی برای ورود به بحث تدریس باشه مخصوصا در جایی که دارید کلاس های اموزشی برگذار میکنید این مورد رو به شخصه دیدم که عرض میکنم )

تجربه بهم ثابت کرده کارهای بلند مدت از درامد کم شروع میشوند پس اگر به دنبال کار خوب و بلند مدت هستی دنبال پول سریع و راحت نباش

بریم افطار - نماز و روزه های تمام دوستان قبول باشه

7. 5 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

به نظر من یه کلوپ بزنی بهتره .
    هم بچه ها سرگرم میشن و هم خودت درامد خوبی داری.

9. این کاربر از رامینم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    مسیرت به نظر من خیلی واضحه...
    برو دنبال طراحی وب سایت.نوشتن پایگاه داده.برنامه نویسی.تامین امنیت
    خودت اوستایی دیگه
    این کارا رو انجام بده...خیلی ها دنبالش هستن...
    منم جدیدن میخوام برنامه نوسیم رو قوی تر کنم...
    البته نظر شخصیم بودا

11. 2 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

هر کسی برای موفق شدن نیاز به رعایت قانون منطقه داره!
    منظورم از منطقه کشور خودمونه.
    شما مشکل سربازی نداری؟برای گرفتن مجوز کسب و کار؟
    شما سرمایه کافی در اختیار داری؟
    شما تخصص کافی در اداره کردن کار رو داری؟(مدیریت پول)
    شما برای کاری که میخوایید انجام بدین به کمک نیاز دارین؟(فرد امین و مطلع)
    و....

این سوالات مهم و حیاتی هستن.برا خودت جواب بده شاید به نتیجه ای برسی.

13. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تجربه بهم ثابت کرده کارهای بلند مدت از درامد کم شروع میشوند پس اگر به دنبال کار خوب و بلند مدت هستی دنبال پول سریع و راحت نباش
    من شخصیت مزخرفی دارم! یه خورده با صبر کردن و اینا جور نیستم و معمولا عادتم اینه که یه کاری رو راه بندازم و بعدش ولش بکنم.... تو دانشگاه روزنامه و انجمن و کلاس برگذار کردن رو خودم شروع کردم، ولی همه رو ول کردم و دیگران پی گیریش کردن و میکنن...
    خیلی دوست داشتم که سرمایه‌ی خوب داشتم که بتونم کار راه بندازم و ادم بذارم سر کار که پول در بیارن برام ولی خوب پول نیست :|...

در این مورد هم خیلی علاقه دارم به کار کردن، برای تیم های برنامه نویسی و کار کردن تخصصی در علاقه‌ی خودم، ولی متاسفانه یا پیدا نمیشه، یا اگر پیدا میشه اختلاف سطح خیلی زیاده!!( یا اونا خیلی بالاترن یا من خیلی بالاترم...)...

کلا گیر افتادم اصا...

هم بچه ها سرگرم میشن و هم خودت درامد خوبی داری.
    یکی از دوستام داره، درامدش بد نیست ولی عرض کردم، من نیاز دارم که درامدم جوری باشه که بتونم هرچه سریعتر از لحاظ مالی مستقل بشم از خونواده چون از همه لحاظ دارن بهم فشار میارن و چون دستم تو جیب اوناست هیچ حرفی هم نمی‌تونم بزنم... :|

سلام
    مسیرت به نظر من خیلی واضحه...
    برو دنبال طراحی وب سایت.نوشتن پایگاه داده.برنامه نویسی.تامین امنیت
    خودت اوستایی دیگه
    این کارا رو انجام بده...خیلی ها دنبالش هستن...
    منم جدیدن میخوام برنامه نوسیم رو قوی تر کنم...
    البته نظر شخصیم بودا

از فردا باید بیوفتم دنبال اینکه جایی پیدا بکنم که توش کار کنم و مشغول بشم... متاسفانه شهرمون اونقدر کوچیکه که هرچی فکر میکنم، انگار هیچ گروه برنامه نویسیی توش نیست :| در صورتی که کلی کار نرم افزاری صورت میگیره...

شما مشکل سربازی نداری؟برای گرفتن مجوز کسب و کار؟
    معاف کفالت هستم، برای گرفتن مجوز نمی‌دونم فکر نکنم مشکلی باشه...

شما سرمایه کافی در اختیار داری؟
    شاید باورتون نشه ولی 120 میلیون تومن سرمایه رو ریختیم تو خرید یه زمین، مشخص شد شهرداری برش میداره و پول دود شد رفت رو هوا! :| الان سرمایه‌ی بخصوصی ندارم و فقط میتونم رو گرفتن وام حساب باز کنم...

شما تخصص کافی در اداره کردن کار رو داری؟(مدیریت پول)
    کمابیش...

شما برای کاری که میخوایید انجام بدین به کمک نیاز دارین؟(فرد امین و مطلع)
    اگر بخوام کار برنامه نویسی بکنم اره قطعا...

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

گیم نت ، کافی نت ، خدمات کامپیوتری درامد خوبی دارن
    باید به سلیقه خودتون دقت کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

نمی خوام spam بدم ، ولی دقیقآ شرایط مشابه رو دارم شاید 90% مشابه هست، فکر کنم حال این روزای همه باشه این مورد...سردرگمی ...من تاپیک رو دنبال میکنم.

17. این کاربر از TURBO_BOY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •