دوستان بین این دو گیر کردم همچنین به نظرتون چیپست 740 قویتره یا 650 تو notebook chek زده 650؟ ولی همه چیه 740 بالاتره که؟؟؟؟
دوستان بین این دو گیر کردم همچنین به نظرتون چیپست 740 قویتره یا 650 تو notebook chek زده 650؟ ولی همه چیه 740 بالاتره که؟؟؟؟
گرافیک ۶۵۰ کمی قویترهاگر محدودیت مالی ندارید N46 به نظر من گزینه بهتریه
![]()
650 بهتره
من هم اول مثل شما فکر میکردم 740 بهتره.
به نظر من منتظر سري هاي جديد باش
خيلي گزينه هاي خوبي تو راه هستن
ظاهرا گرافيك برات مهمه
سري هاي جديد صفحه شون خيلي با كيفيت تر شده
پردازنده كم مصرف تر و قوي تر شده
گرافيك 750 هم حدود 20 درصد قوي تر از 650 هست
البته اگر عجله نداري
عجله داري همين n46vz يا n56vz ها بهتر از اون يكي مدل كه گفتي هستن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
منم مث شما بین این دوتا گیر کردم.n46 صدای بلندتر و کیفیت صفحه نمایش بهتر و پردازنده قوی تری داره k46 زیبا تر باریکتر سبکتر و خنکتر است اما به علت بودجه کمتر k46 رو انتخاب میکنم!
کلا این دو تا مدل به نظرم همه رو تو خماری گذاشته
منم خودم دو به شک بودم،ولی وقتی رفتم از نزدیک جفتشون رو دیدم (منظورم روشنشون بود)دیدم که کیفیت تصویر n46 به مراتب بهتر از k46 هستش،ولی خوب k46 فوق العاده باریک و سبک هستش،درضمن گرافیک 650 خوب کمی بهتره حدود 10 درصد یا کمتر،ولی بهت بگم مصرف k46 خیلی بهتره،ولی فروشندش که به من گفت n46 کلا بهتره و مادربوردش کیفیت بالاتری داره بنده هم قصد خرید همون رو دارم،ولی مدلهای جدید اصلا معلوم نیست کی بیاد یا قیمتش چقدر باشه.در ضمن سوای کیفیت n46 کلا به قیمت خیلی خوبی تو ایران عرضه میشه و نسبت به قیمت جهانیش کمی مناسب تر هستش.
ممنون از جواباتون فقط دوستانی که داشتن لطف کنن بگن ایرادی که نداشته تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه سوال دیگه من پولم به i5 میرسه واسه بازی های جدید با وجود این کارت گرافیک قوی مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.تو بازی کارت گرافیک خیلی مهم تر از پردازندست.
با اینکه n46 برتری خاصی نسبت به k46 داره اما اختلاف قیمت آنچنانی ندارند فقط 300 تومن به نظرم هیچ لپ تاپی بی دلیل ارزان نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)