تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 19 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 184

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی باشگاه داماش گیلان |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

11 تاپیک اختصاصی باشگاه داماش گیلان |فصل 1392-1393

به نام خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــدا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخچه :

تیم فوتبال پگاه گیلان در ابتدای فصل ۸۷ -۸۸ منحل و امتیاز تیم فوتبال پگاه گیلان توسط استانداری گیلان به داماش گیلان انتقال یافت، داماش تیمی به همین نام در تهران و دورود داشت اکنون تیم داماش در رشت مرکز فعالیت تیم‌های داماش است.

داماش گیلان یکی از باشگاه‌های فوتبال ایران در رشت می‌باشد. این باشگاه قبلا تحت نام استقلال شهرداری رشت زیر نظر شهرداری رشت اداره می‌شد که پس از امتیاز تیم فوتبال توسط صنایع شیر ایران خریداری شد و در سال ۱۳۸۰ به پگاه گیلان تغییر نام داد.

تیم فوتبال پگاه گیلان در ابتدای فصل ۸۷ -۸۸ منحل و امتیاز تیم فوتبال پگاه گیلان توسط استانداری گیلان به داماش گیلان انتقال یافت، داماش تیمی به همین نام در تهران و دورود داشت اکنون تیم داماش در رشت مرکز فعالیت تیم‌های داماش است.

داماش در رشت به طور ساماندهی شده دارای تیم‌های والیبال در سوپر لیگ و بستکتبال در لیگ دسته اول است. و در برخی رشته‌ها به طور فرعی دارای تیم هایی ورزشی است.

امیر عابدینی و هیئت مدیره داماش وعده احداث ورزشگاه اختصاصی و ایجاد دانشگاه تخصصی ورزش را در رشت و قرار گرفتن تیم فوتبال بین تیم‌های بالای جدول طی یک برنامه‌های سه و پنج ساله و حتی قهرمانی در لیگ برتر را داده اند.

داماش گیلان یک شرکت تولید آب معدنی در استان گیلان - رشت است.

این تیم در مرداد ماه سال هشتاد و نه خورشیدی در از شرکت داماش گیلان جدا شد به گروه گردشگری درفک رشت واگذار شد در پی این فروپاشی نام این برای چندمین بار دچار تغییر و باشگاه جدید با تشکیلات و کادر مدیریتی فعلی به درفکِ گیلان تغییر نام داد. این تغییرات با واکنش و اعتراض هواداران این تیم و فوتبال دوستان رشت به مدیریت باشگاه همراه شد. و هیات مدیره باشگاه از این انتقال درون سازمانی عقب نشینی کرد. و اعلام شد این این تیم داماش گیلان باقی خواهد ماند .

این تغییرات با واکنش و اعتراض هواداران این تیم و فوتبال دوستان رشت به مدیریت باشگاه همراه شد و هیات مدیره باشگاه پس از چند روز از این انتقال درون سازمانی عقب نشینی کرد و اعلام شد که نام این تیم داماش گیلان باقی خواهد ماند.
    در پی مشکلات پیش آمده برای شرکت اسپانسر تیم داماش گیلان در فرودین ماه سال ۱۳۹۱ با مجوز قوه قضاییه وام قرض الحسنه‌ای جهت پرداخت هزیته های تیم تا پیان فصل در اختیار باشگاه قرار گرفت و به شرط اینکه باشگاه از شهر رشت خارج نشود از طریق کمیسیون سه نفره و نماینده دادستانی واگذار شود.

مطابق با آیین نامه نقل و انتقالات لیگ برتر در فصل ۹۲-۱۳۹۱، باشگاه‌های لیگ برتری مجاز به استفاده از ۲۱ بازیکن بزرگسال، ۶ بازیکن زیر ۲۳ سال، ۵ بازیکن زیر ۲۱ سال و ۳ بازیکن زیر ۱۹ سال می‌باشند. در این میان هر تیم می‌تواند از ۴ بازیکن خارجی، شامل حداقل یک بازیکن آسیایی، استفاده کند.

پس از نادر دست نشان مربی موفق باشگاه پگاه گیلان سابق، بیژن ذوالفقارنسب جایگزین وی شد و این تیم نتایج دور از انتظاری کسب کرد و پس از استعفاء و تایید مدیریت باشگاه در آبان ماه ۸۷ از این تیم جدا شد. پس از آن حسین عبدی به عنوان مربی جدید این تیم از سوی امیر عابدینی معرفی شد سپس استانکو پوکله‌پوویچ جایگزین عبدی شد اما این دو مربی نتوانستند مانع از سقوط این تیم در لیگ برتر هشتم به لیگ آزادگان شوند.

فیروز کریمی در تیر ۱۳۸۸ از سوی امیر عابدینی به عنوان سرمربی جدید داماش در لیگ دسته اول ۸۸-۸۹ با هدف بازگشت به لیگ برتر انتخاب شد اما وی در خرداد ۱۳۸۹ از سرمربی‌گری تیم داماش برکنار شد.

مارین پوشنیک صربستانی سرمربی بعدی تیم داماش بود که مرداد ۱۳۸۹ هدایت این تیم را قبول کرد. اما وی تنها ۴ هفته مربی تیم داماش بود و در آبان ۱۳۸۹ از سوی مدیریت باشگاه برکنار شد،پس از برکناری مارین پوشنیک افشین ناظمی به عنوان مربی موقت و سپس در آذر ماه ۱۳۸۹ مهدی دینورزاده به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد. دینور زاده توانست با داماش گیلان ضمن صعود به لیگ برتر به مقام قهرمانی مسابقات دسته اول دست یابد. و در لیگ برتر به عنوان سرمربی ابقا شد. او پس از هفته هفتم مسابقات لیگ برتر ۹۱-۹۰ به طور توافقی از داماش گیلان جداشد.

پس از مهدی دینورزاده ابراهیم قاسمپور سرمربی‌گری تیم داماش گیلان را عهده دار شد. و در نیم فصل پس از کسب رتبه هفتمی در لیگ برتر ۹۱-۹۰ و حذف تیم داماش گیلان از گردونه رقابتهای جام حذفی به علت به علت مشکلات مالی و نامطلوب بودن نتیجه‌ی استخاره از همراهی با تیم استعفا داد. مهدی تاتار در ۱۰ دی ۱۳۹۰ به عنوان سرمربی جدید باشگاه فوتبال داماش گیلان انتخاب شد و با کسب رتبه هفتم در پایان فصل لیگ برتر ۹۱-۹۰ به کار خود پایان داد. در پایان لیگ 91-92 هم تیم دادماش تونست بعد از فراز و نشیب بسیار و در صورتیکه تیم درخشان رو در کنار خودش نمیدید به رتبه 11 و کسب 43 امتیاز بسنده بکنه و پروتده این تیم در لیگ برتر بسته بشه .

.................................................. ...........

ترکیب فصل 92-93

تیم فوتبال داماش گیلان با این نفرات در لیگ 92/93 شرکت خواهد کرد. این در حالی است که در لیست بزرگسالان خود هنوز یک جای خالی خواهد داشت که احتمالا با تمام شدن زمان نقل و انتقالات از بین بازیکنان آزاد پر خواهد شد. جهانگير عسگری، رضا کاردوست، روح الله سیف اللهی، سعید قدمی، حبیب دهقانی سهمیه لیگ برتری داماش هستند.

کادر فنی:

حسین قلی زاده (سرپرست) ، افشین ناظمی (سرمربی) ، علی نظر محمدی ، مازیار ربیعی فر ، علی کولیوند (مربی) ، علی سجادی (مربی دروازه بانها) ، دکتر سلیمانی (پزشک)

بازیکنان بزرگسال:

میلاد فراهانی ، حبیبدهقانی ،محمد مختاري ، محمدرضا مهدوي ، محمد آبشک ، مرتضيابراهيمي ، مصطفي حاجتي ، هادي سهرابي ، محمد سياه ، ابوذر رحيمي ، امين متوسلزاده ، عليرضا نظيف کار ، رسول سروش نيا ، رضا الماسخاله ، افشين چاوشي، آریلسونملو داسیلوا ، ابوالفضل حاجی زاده، رضا کاردوست ، جهانگیر عسگری ، بوبکر کبه.

بازیکنان سهمیه زیر 23سال:

روح الله سیف الهی ، سعید قدمی ، سعيد حلافي ،مسعود حسن زاده ، هادي محمدي ، سعید مرتضوی ، بهنام لایقی فر ، حمید خدابنده لو ، محمد دادرسی ، سامان فرزام پور.

بازیکنان سهمیهامید و جوانان:

آرمین منفرد دوست ، میلاد پورقلی ،امیر محمد مظلوم ،علیرضا صبوری ، مازیار متقی طلب.
    بازیکنان خروجی : حسین ابراهیمی (نفت تهران) - علیرضا جهانبخش ( N.E.C هلند) ، حسین کوشکی (باشگاه نامعلوم ) ، حسن رودباریان (مس کرمان).

.................................................. ...........

داماش در هفته اول در تاریخ سوم مردادماه در عضدی رشت میزبان سایپا است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان برنامه و تاریخ برگزاری بازی های نیم فصل اول لیگ برتر سیزدهم از سوی سازمان لیگ فوتبال کشور اعلام شد. برنامه بازی های داماش گیلان در نیم فصل اول را در ادامه مشاهده می کنید:

هفته اول:
    *پنجشنبه سوم مرداد

داماش گیلان – سايپا، ورزشگاه شهيد عضدي رشت
    هفته‌ دوم
    *پنجشنبه دهم مرداد

ملوان – داماش گیلان ، ورزشگاه تختي انزلي

هفته‌ سوم
    *سه شنبه پانزدهم مرداد

داماش گیلان – نفت تهران، ورزشگاه شهيد عضدي رشت

هفته چهارم:
    دوشنبه 26 مرداد 92:

فولاد خوزستان - داماش گيلان

هفته پنجم:
    يکشنبه 3 شهريور92:

داماش گیلان - استقلال

هفته ششم:
    شنبه 9 شهريور 92:

گسترش فولاد تبريز- داماش گیلان

هفته هفتم:
    جمعه 22 شهريور92:

داماش گيلان – سپاهان

هفته هشتم:
    جمعه 29 شهريورماه 92:

فجر سپاسي – داماش گیلان

هفته نهم:
    جمعه 5 مهرماه 92:

داماش گيلان - صباي قم

هفته دهم:
    سه‌شنبه 10مهرماه92:

داماش گيلان - تراکتورسازي

هفته يازدهم:
    جمعه 26 مهرماه 92:

راه‌آهن – داماش گیلان هفته دوازدهم:
    جمعه 3 آبان ماه 92:

داماش گیلان - استقلال خوزستان

هفته سيزدهم:
    پنجشنبه 16 آبان ماه 92:

پرسپوليس – داماش گیلان

هفته چهاردهم:
    جمعه اول آذرماه 92:

داماش گيلان - ذوب آهن

هفته پانزدهم:
    پنجشنبه 7 آذرماه 92:

مس کرمان – داماش گیلان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزشگاههای مورد استفاده داماش :

ورزشگاه شهید عضدی رشت استادیوم دکتر حسن عضدی با قدمتی بیش از نیم قرن یک استادیوم چند منظوره در شهر رشت می‌باشد.که استادیوم خانگی تیم سپیدرود رشت ، پگاه گیلان و شهرداری رشت بود.

این ورزشگاه توسط باشگاه داماش گیلان مورد بازسازی قرار گرفته و با کسب استاندارد فیفا هم اکنون در اختیار تیم داماش قرار دارد.

این ورزشگاه در یکی از نقاط مرکزی شهر رشت، در خیابان نامجو قرار داردو همچنین اداره کل تربیت بدنی استان گیلان در کنار این مجموعه ورزشی بنا شده است.

گنجایش این ورزشگاه در یک طبقه 17000 نفر است و در حالت فشرده تا بیست هزار نفر است.

در ورزشگاه دکتر عضدی رشت برای اولین بار در ایران درج کلمه رشت با رنگ آبی تیره بر زمینه سفید به صورت لاتین ( R A S H T ) بر روی صندلی های روبه‌روی جایگاه استادیوم اصلی شهر رشت است.

روکش ورزشگاه :

روکش چمن ورزشگاه دکتر عضدی رشت اولین و تنهاترین روکش ورزشگاه در ایران بااست که مطابق استاندارد فیفا است و پس از نصب در بازرسی میدانی ورزشگاه به تایید نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا جهت انجام دیدارهای ملی باشگاهی لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا رسیده است.

امکانات ارتباطی ورزشگاه :

اتاق خبرنگاران مجهز
    اتاق کنفرانس مطبوعاتی
    جایگاه تصویر برداری حرفه‌ای از بازیها مجهز به آسانسور ویژه تصویر برداران
    دسترسی به اینترنت پر سرعت بیسیم ویژه رسانه ها

روشنایی ورزشگاه :

روشنایی زمین و ورزشگاه توسط ۴ عدد برج که در شمال شرقی، شمال غربی، جنوب شرقی و جنوب غربی ورزشگاه قرار دارند تأمین می‌شود که سطح نوری برابر ۱۴۰۰ لوکس در سطح زمین تولید می‌کنند که ۲۰۰ لوکس فراتر از استاندارد AFC است.

نمایشگر ورزشگاه :

نمایشگر یا اسکوربرد ورزشگاه پس بازسازی به صورت یک نمایشگر رنگی درآمده است.

امکانات تشریفیاتی و رفاهی ورزشگاه :

کولر اسپیلت برای سرمایش و گرمایش رختکن ها و اتاق ها
    جایگاه VIP به صورت مبلمان
    دو دستگاه آبسردکن با سیستم تصفیه آب ویژه تماشاگران
    رختکن های میهمان و میزبان به صورت مدرن و مبلمان
    اتاق ویژه داوران
    نیمکت های ذخیره مبله
    دو مجموعه سرویس های بهداشتی بالغ بر ۲۴ چشمه دستشویی ویژه تماشاگران
    اتاق تست دوپینگ

Last edited by MoJtaBa.R; 19-07-2013 at 18:08.

2. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض نتایج و جدول نتایج فصل

.

توی این پست با شروع لیگ نتایج و نمودار تیم قرار میگیره

Last edited by MoJtaBa.R; 27-09-2013 at 20:10.

4. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مصطفي حاجتي : برخي آقايان منتظر سقوط تيم مان بودند

وارش اسپرت - تارنماي هواداران داماش گيلان : "ايشان که با يک سال کمک مربي بودن آقاي فيروز کريمي خودشان را گم کرده بودند و حتي با برخي از بازيکنان غيربومي باند تشکيل داده بودند، بيشترين ضربه را در آن سال به تيم زدند تا تيم به ليگ برتر راه پيدا نکند ." اين جملات بخشي از مصاحبه پيش فصل وارش اسپرت-تارنماي هواداران داماش گيلان با مصطفي حاجتي ، هافبک بومي داماش گيلان است. مصاحبه اي که براي اطلاع از وضعيت وي و تيم ترتيب داده شد اما آخرش کمي جنجالي شد...

varesh-sport.com : با وجود آنکه شنيده ايم پيشنهاد هم داشتي، اولين بازيکني بوديد که با تيم قرارداد بستي.
    بعد از 10 سال بازي کردن در تيم هاي داماش و پگاه دل کندن از اين تيم خيلي سخت است. تماشاگران هم من را مي شناسند که اهل دروغ و بازارگرمي نيستم، امسال دو پيشنهاد خيلي خوب داشتم ولي واقعا ناي رفتن نداشتم چون فوتبالم را از همين تيم شروع کردم و با تمام مشکلاتي که داماش دارد، دوست داشتم در اين تيم بمانم و در همين تيم هم فوتبالم را به پايان برسانم .

varesh-sport.com : روند تمرينات آماده سازی تیم را چطور می بینید؟
    حدود 40 روز صبح و بعدازظهر تمرين کرديم که بيشتر بر روي کارهاي بدني بوده است... فکر مي کنم تا الان به 70 درصد آمادگي رسيده ايم و انشالله پيش از ديدار مقابل سايپا به صد درصد آمادگي مي رسيم .

varesh-sport.com : مثل اينکه پيراهن هم نداشتيد!
    از نظر امکانات واقعا در مضيقه هستيم و حتي از معمولي ترين امکانات هم به دور هستيم! من فکر مي کنم تيم هاي محلات هم شرايطشان از ما بهتر باشد، ولي به هر حال به خاطر تعداد زياد بچه هاي بومي در تيم اين مشکلات را تحمل مي کنيم و انشالله که هر چه سريعتر مشکلات حل شود.

varesh-sport.com : امسال چه پستي براي شما در نظر گرفته شده است؟
    به نظر شخصي خودم روي پست هافبک دفاعي بيشتر کارايي دارم البته در اين چند سال من تا شب قبل از مسابقه نمي دانسته ام که کجا بازي مي کنم. يعني هر مربي که به اينجا آمده از من در هرجا که خواسته استفاده کند ، بازي کرده ام. برايم فقط موفقيت داماش مهم است و حتي اگر مربيان تشخيص بدهند که روي سکو هم باشم براي موفقيت دعا مي کنم .

varesh-sport.com : قبول داري که کم گل مي زني اما اگر هم بزني گل حساس است؟
    خوب گل زني يک هنر است، اما به خاطر پستم هم کمتر در موقعيت گل قرار مي گيرم . از طرفي به بازي سازي و دادن پاس گل بيشتر علاقه دارم و فکر مي کنم در اين بخش موفق تر بوده ام . اميدوارم که امسال بتوانم گل هاي بيشتري به ثمر برسانم .

varesh-sport.com : شما سابقا شوت هاي بسيار خوبي را مي زديد اما الان ديگر اين شوت ها رو نمي بينيم؛ دليلش چيست؟
    بله ، قبلا پيش مي آمد که در طول بازي 3-4 شوت مي زدم اما به هر حال نوع سيستم بازي و پستم در اين قضيه تاثيرگذار گذاشته است .

varesh-sport.com : سال قبل در يک بازي شما کاپيتان بودي و بعد از پايان مسابقه وقتي هواداران گفتند: "کاپيتان تيمت رو بردار و بيار" ، شما تيم را به سمت هواداران نياورديد. اين براي هواداران سوال شده بود، دليلش چه بود؟
    خدا را شکر هميشه رابطه خوبي با تماشاگران داشته ام. آنها هميشه به من احترام گذاشته اند و من هم به آنها احترام گذاشته ام و خودم را واقعا مديون هواداران مي دانم. اين اتفاق در بازي با آلومينيوم بود که به لحاظ جدولي برايمان از اهميت بسياري برخوردار بود . تمام فکر و ذکرمان پيروزي در آن ديدار بود و متاسفانه موقعيت هاي بسياري را از دست داديم و کاملا برخلاف جريان بازي، مسابقه را از دست داديم . پس از پايان بازي هم به خاطر همين موضوع عصبي بودم و متوجه درخواست هواداران نشدم اما به خاطر اين سو تفاهم از همه آنها عذرخواهي مي کنم.

varesh-sport.com : سايپا به نوعي گربه سياه داماش شده است و مدت هاست نتوانسته ايم اين تيم را شکست دهيم . امسال چه مي کنيم؟
    دقيقا. بازيکن مقابل من ابراهيم صادقي کاپيتان اين تيم است که کاملا هم در خدمت تيمشان است و هميشه با هم در طول مسابقه رقابت داشتيم. با توجه به اينکه اين اولين بازي ما در ليگ به شمار مي رود و پيش از دربي گيلان است انگيزه زيادي براي پيروزي داريم و اميدوارم بتوانيم با توجه به ميزباني و حمايت هواداران پرشورمان طلسم را بشکنيم و سه امتياز اين مسابقه را بگيريم .

varesh-sport.com : هفته دوم دربي گيلان برگزار مي شود.اين ديدار را چطور مي بينيد؟ و به نظر شما اينکه اين مسابقه اينقدر زود برگزار مي شود به ضرر داماش است يا به سودش؟
    به نظر من فرقي ندارد که در هفته دوم برگزار شود يا هفته دهم ، چون به هر حال بايد با تمام تيم ها بازي کنيم . شايد ما ديرتر تمرينات آماده سازي مان را آغاز کرده باشيم و کمي از تيم هاي ديگر عقب باشيم اما در تيم ما بازيکناني حضور دارند که 7-8 سال در کنار هم بازي کرده اند و به لحاظ هماهنگي مشکلي ندارند . انشالله بتوانيم با پيروزي برابر سايپا با روحيه اي خوب به مصاف ملوان برويم .

varesh-sport.com : هميشه در سطح مناسبي بوده اي و روندت سينوسي نبوده است ، با اين وجود بهترين سال فوتبالي ات را چه سالي مي داني؟
    من در چند پست بازي کرده ام و خواسته هايي که مربيان داشته اند گاهي شرايط را براي من سخت کرده بود . اينکه تا شب قبل از مسابقه ندانيد در کدام پست بازي مي کنيد شرايط را براي بازيکن سخت مي کند و نمي تواند آن برنامه ريزي لازم را داشته باشد . با تمام اين تفاسير من فکر مي کنم بهترين سال فوتبالي ام سال گذشته بوده است .

varesh-sport.com : سال فيروز کريمي چطور؟آن سال هم در بازي هايي که به ميدان رفتيد خيلي خوب کار کردي...
    مشکلات ما در دوران فيروز کريمي، مشکلات فوتبالي نبود. در آن سال که من کاپيتان هم بودم، شرايط بدني و آمادگي بسيار خوبي داشتم اما به خاطر مشاوران نامناسب آقاي فيروز کريمي هم من و هم تيم 7-8 هفته ضربه خورديم . در آن هشت هفته فکر مي کنم ما 3 امتياز به دست آورديم اما پس از تغييرات و اضافه شدنم نتايج خوبي کسب کرديم و حتي خود فيروز کريمي هم مي گفت که تو تاثير بسيار زيادي بر روي روند تيم گذاشته اي.
    متاسفانه فيروز کريمي مشاوران خوبي نداشت . مشاوراني مثل يک کمک مربي رشتي که به دلايل نامعلوم خيلي هم من را اذيت کرد.

varesh-sport.com : شما هم عضو باند اصطلاحا عقرب هستيد؟! از علي نظيف کار هم اين سوال را پرسيديم و حالا که بحث به اينجا کشيد دوست داريم جواب شما را هم بدانيم. شما مربي عوض مي کنيد؟!
    اين را بايد از مربياني که با آنها کار کرده ايم بپرسيد. به همراه آقاي ناظمي من با 22 مربي کار کرده ام و مي توانيد از آقايان قاسمپور، تارتار، دينورزاده و حتي پيش از آنها مربياني که در دوران پگاه با ما بوده اند بپرسيد که آيا اصلا چنين قضيه اي وجود دارد؟ هر مربي اي که آمده است با تمام توان براي تيم شهرمان بازي کرده ايم.
    يکي دو نفر از پيشکسوتان ما مثل همان کمک مربي فيروز کريمي که نمي تواند محبوبيت بازيکنان در بين تماشاگران ببيند چنين حرف هايي را مطرح مي کنند . البته با توجه به اينکه تنها يکي دو سال در اين شهر بازي کرده است نمي توان اسمش را پيشکسوت گذاشت... پيشکسوتان شهر ما امثال امير افتخاري، هادي طباطبايي و... هستند که با زحماتي که کشيده اند هيچ وقت برعليه تيم موضع نگرفتند نه امثال ايشان .
    ايشان که با يک سال کمک مربي بودن آقاي فيروز کريمي خودشان را گم کرده بودند و حتي با برخي از بازيکنان غيربومي باند تشکيل داده بودند، بيشترين ضربه را در آن سال به تيم زدند تا تيم به ليگ برتر راه پيدا نکند .
    فيروز کريمي مربي کوچکي نبود اما کمکي که انتخاب کرده بودند آدم کوچکي بود و هيچ وقت هم مربي بزرگي نمي شود. نمي خواهم بيشتر از اين چيزي بگويم اما اگر باز هم ايشان پشت سر بچه هاي ما حرف بزنند آنوقت چيزهاي زيادي در مورد ايشان دارم که بخواهم به مردم بگويم.
    ما 6-7 بازيکن هستيم که با هم رفاقت زيادي داريم و براي هم جان مي دهيم اما باند نيستيم. من فکر مي کنم اين اصلا بد نباشد که بازيکنان يک تيم با هم رفيق باشند و اين مسئله مي تواند به تيم هم کمک کند .

varesh-sport.com : برخي از هواداران به شما لقب رايان گيگز داده اند، نظر خود شما در مورد اين بازيکن چيست؟
    گيگز بازيکن بزرگي است و خودم به بازي او علاقه زيادي دارم . از تماشاگران هم ممنونم که چنين لقبي را به من داده اند .

varesh-sport.com : وحرف پاياني ؟
    برخي آقايان به دليل عدم محبوبيتشان در بين تماشاگران دوست داشتند که اين تيم ضربه بخورد و سقوط کند اما ما با تمام مشکلاتي که با آن رو به رو بوديم توانستيم به کمک هوادارانمان بهترين نتايج تاريخمان را رقم بزنيم و در مقابل تيم هاي بزرگ قدعلم کنيم و تماشاگرانمان را خوشحال کنيم . توصيه من به اين به اصطلاح پيشکسوتان اين است که دست از کارهايشان بردارند و بيايند به افشين ناظمي که مربي جواني است کمک کنند تا شايد حداقل بتوانند يک جايگاهي در اين شهر براي خود پيدا کنند.

مصاحبه : مهرداد - مازیار
    وارش اسپرت

................................................

جهانبخش: موفقيت داماش به من انرژي مي دهد/ دعا مي کنم داماش بتواند پيروزي دو فصل قبل خود در انزلي را تکرار کند

وارش اسپرت - تارنماي هواداران داماش گيلان: بالاخره مشکلات خروج از کشور عليرضا جهانبخش براي بازي در سطح اول فوتبال اروپا برطرف شد و اين جوان رعناي گيلاني با پرواز صبح جمعه به سرزمين گل هاي لاله مي رود.
    عليرضا دو سال در رشت بازي کرد اما مثل اينکه هنوز هم دلش در شهرباران و نزد هواداران اين تيم گير است و در ساعات پاياني حضور خود در ايران ، گوشي تلفن را بر مي دارد و با خبرنگار وارش اسپرت تماس مي گيرد و گفتگويي را با ما به عنوان نماينده ي هواداران داماش انجام ميدهد.

وي پس از سلام و احوالپرسي در مورد واکنش باشگاه و هواداران گيلاني به عدم انتخابش به عنوان پديده فصل چنين مي گويد: لازم مي دانم از هواداران داماش ، مسئولين باشگاه و سايت شما تشکر کنم که در اين مدت براي من سنگ تمام گذاشتند. اين حمايت ها براي من بسيار ارزش دارد و هيچ وقت از ذهنم خارج نمي شود،انتخابي بود که از قبل انجام شده بود و مسلما آينده متعلق به جواناني است که مي خواهند پيشرفت کنند!

بازيکن سابق داماش با آنکه به شدت درگير کارهاي خروج خود بود ، اما به خوبي از اخبار داماش آگاه است و در مورد شرايط داماش در فصل جديد اين چنين مي گويد: حسين ابراهيمي ، من و آقاي رودباريان از تيم جدا شديم ولي قطعا داماش پتانسيل خوبي براي جايگزين کردن جداشدگان دارد ، از سويي هم با خبر شده ام که قرار است به جوان ها بها داده شود که اين نويد روزهاي خوبي را براي داماش و فوتبال گيلان مي دهد. اما به اين نکته هم بايد اشاره کنم که اگر مشکلات مالي حل شود داماش مي تواند نتايج بهتري نسبت به فصل هاي قبل به دست آورد.

عليرضا معتقد است برد داماش به او در هلند انرژي مي دهد و مي گويد: من در هلند هم پيگير اخبار و نتايج تيم محبوبم هستم و با بردهاي داماش مطمئنا انرژي ميگيرم.
    وي در مورد بازي هفته دوم داماش در مقابل رقيب سنتي اش هم حرف هايي زد : " از بچگي هم از حساسيت هاي اين بازي آگاه بودم و بعد از اينکه به داماش آمدم با پوستُ استخوانم حساسيت اين بازي و حرص و جوش هاي هوادارانمان را درک کردم، چون من هم متعلق به اين آب و خاک هستم. در اين دو سالي که در خدمت تيم داماش بودم دو بار در داربي گيلان حضور داشتم که بازي برگشت فصل قبل هم به دليل اشتباه داوري محروم شدم. خيلي هم دوست داشتم که مي توانستم در داربي هفته دوم براي داماش به ميدان بروم ، اما شرايط به گونه اي است که ميسر نيست. هماهنگي هايي انجام شده است تا بتوانم بازي را به صورت مستقيم ببينم اما قطعا دلم با تک تک بازيکنان و هواداران به انزلي مي رود و با تمام وجود دعا مي کنم تا داماش بتواند پيروزي دو فصل قبل خود در انزلي را تکرار کند ، تا مردم رشت و هواداران داماش در سرتاسر گيلان شاد شوند.

جهانبخش در پايان با اشاره به درگذشت سرپرست سابق تيم هاي پايه داماش تهران گفت:آقاي مصطفي موتمني زحمات زيادي را براي من کشيدند و يکي از عوامل پيشرفت من و خيلي از بازيکنان ديگر در داماش تهران بودند و به نوبه ي خودم درگذشت اين مربي دلسوز را به به خانواده ايشان و جامعه فوتبال کشور تسليت عرض مي کنم.

6. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ضد و نقیضهای جدایی رودباریان :

به گزارش اوج نیوز، حسن رودباریان دروازه بان فصل گذشته داماش و بازیکن جدید مس کرمان در مصاحبه ای اعلام کرده که به خاطر فحاشی تعدادی از هواداران داماش از این تیم جدا شده است. او این دسته از هواداران را آدم های بی فرهنگی دانسته بود که وجهه سایر هواداران را خراب می کنند.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در گفتگو با اوج نیوز درباره حرفهای رودباریان گفت: آنهایی که گیلانی ها را می شناسند به فرهنگ بالای مردم این استان واقف هستند. بالاخره در هر جمعی ممکن است آدم های غیر موجه هم حضور داشته باشند. من حسن را دوست دارم اما به نظرم حرفهای او بی انصافی است.

عابدینی ادامه داد: متاسفانه بعضی آقایان دردانه های فوتبال هستند و انتظار دارند هر طور که بازی می کنند کسی به آنها نگوید بالای چشمش ابروست. رودباریان وقتی پیش من بود هیچ حرفی درباره تماشاگران نزد و گفت چون مس به او 600 میلیون می دهد، با جدایی اش موافقت کنم. من هم دیدم که او سالهای آخر فوتبالش را پشت سر می گذراند و به همین دلیل با رفتنش موافقت کردم. مطمئن باشید دلیل اصلی جدایی او از باشگاه مسائل مالی بوده نه فحاشی تماشاگران.

.................................................. ........

به نقل از هواران فیسبوکی داماش :
    بلیط لیگ برتر 5 هزار تومان !

هيئت رئيسه سازمان ليگ قيمت‌هاي بليت ورزشگاه‌ها را در فصل سيزدهم به فدراسيون فوتبال ارسال کردند.
    اعضاي هيئت رئيسه سازمان ليگ قيمت‌هاي پيشنهادي خود را براي حضور هواداران در ورزشگاه‌ها در فصل سيزدهم به فدراسيون ارسال کرده‌اند که بر اين اساس در ورزشگاه آزادي قيمت بليت جايگاه ويژه 12 هزار تومان و بليت‌هايي که سال گذشته به مبلغ 5 هزار تومان فروخته مي‌شد با افزايش قيمت 2 هزار توماني هفت هزار تومان فروخته شود و همچنين بخش هايي از ورزشگاه نيز که مبلغ سه هزار تومان بود به پنج هزار تومان افزايش يافت. همچنين در ورزشگاه‌هاي شهرستان‌ها هم قيمت بليت پنج هزار تومان فروخته شود.

اين پيشنهاد قرار است در هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال به تصويب برسد.

افتخار مردم شهرباران سه دهه فوتبال خصوصی است .
    سه دهه ای که بسیار بر آنها سخت گذشت و میگذرد .
    سه دهه ای که همواره پشتشان را در فوتبال پر از سیاست و پشت پرده دار ایران خالی میکرد.
    اما پسران سرزمین باران آنقدر تلاش کردند تا خود را به فوتبال ایران تحمیل کردند و با همتی بی بدیل خود را به بالاترین سطح فوتبالی این کشور رساندند.
    فوتبالی که اتفافاتش به همگان ثابت کرده که در آن معنای تیم خصوصی مصادف است با نابودی و فنا .
    اتفاقی که برای استقلال اهواز، ابومسلم مشهد، استیل آذین تهران، شموشک نوشهر و ... افتاد.

8. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیدار تدارکاتی

داماش گیلان - رهپویان رضوانشهر

زمان : شنبه 29/4/1392 ساعت 22

استادیوم سردار جنگل رشت

...........................

اولین بازی تدارکاتی داماش مربوط به 19 تیرماه بود که تیم داماش گیلان که برای برپایی اردوی کوتاه مدت و برگزاری دو مسابقه دوستانه رشت را به مقصد تهران ترک کرده بود ، عصر (چهارشنبه) و از ساعت 18 در نخستین دیدار خود در زمین چهارباغ کردان کرج به مصاف تیم تازه به لیگ برتر صعود کرده استقلال صنعتی اهواز رفت و توانست این تیم را در حالی که از دقیقه 55 و با اخراج افشین چاوشی 10 نفره بود، با نتیجه دو بر صفر شکست دهد .
    گل های داماش گیلان در این دیدار را ابوالفضل حاجی زاده در دقیقه 60 و مسعود حسن زاده در دقیقه 80 به ثمر رساندند. همچنین استقلال صنعتی اهواز یک ضربه پنالتی را از دست داد . شایان ذکر است تقریبا تمامی بازیکنان لیست داماش در این دیدار به میدان رفتند.

طبق برنامه داماش گیلان در دومین دیدار تدارکاتی خود روز جمعه 21 تیر به مصاف شهرداری یاسوج رفت که در نهایت این دیدار را با نتیجه سه بر دو به حریف یاسوجی خود واگذار کرد. در این مسابقه که در سه زمان 35 دقیقه و در زمین چهارباغ کردان کرج برگزار شد، اکثر بازیکنان داماش گیلان به میدان رفتند . هر دوگل داماشی ها در این دیدار را افشین چاوشی به ثمر رساند که یکی از آنها از روی نقطه پنالتی بود. ضمن اینکه یکی از گل های شهرداری یاسوج نیز از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید .

پیشتر قرار بود در تاریخ 8 تیر بازی دوستانه ای بین تراکتور و داماش برگزار بشه که با سفر داماش به تهران بازی لغو شد

به این ترتیب فردا آخرین بازی جهت آماده سازی داماش خواهد بود

10. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به گزارش وارش اسپرت، در فاصله يک هفته به آغاز رقابت هاي ليگ برتر سيزدهم، ليست بازيکنان داماش گيلان و شماره پيراهن آنها مشخص شد. اسامي بازيکنان داماش گيلان در فصل 93-1392 به شرح زير است :

بازيکنان سهميه بزرگسالان (ظرفيت 21 بازيکن) : ميلاد فراهاني (1) ، حبيب دهقاني (22) ، ابوذر رحيمي (21) ، محمد مختاري (20) ، عليرضا نظيف کار (8) ، آريلسون ملو داسيلوا (3) ، محمد سياه (2) ، مرتضي ابراهيمي (6) ، هادي سهرابي (9) ، محمد آبشک (13) ، محمدرضا مهدوي (11) ، مصطفي حاجتي (12) ، ابوالفضل حاجي زاده (4) ، جهانگير عسگري (77) ، رضا کاردوست (14) ، رسول سروش نيا (16) ، افشين چاوشي (10) ، امين متوسل زاده (7) ، رضا الماس خاله (18) ، بوباکار کبه (19) .

به ادامه مطلب مراجعه فرمائید

بازيکنان سهميه زير 23 سال (ظرفيت 9 بازيکن) : بهنام لايقي فر (33) ، هادي محمدي (29) ، سامان فرزام پور (24) ، سعيد حلافي (5) ، سعيد مرتضوي (23) ، مسعود حسن زاده (17) ، سعيد قدمي (26) ، روح الله سيف اللهي (27) ، محمدعلي رحيمي (25) ، محمد دادرسي (35) .

بازيکنان سهميه زير 21 سال و زير 19 سال ( ظرفيت 5+3 بازيکن) : ميلاد پورقلي (32) ، آرمين منفرد دوست (28) ، مازيار متقي طلب (31) ، امير محمد مظلوم (38) .

پي نوشت : لازم به ذکر است که ظرفيت سهميه زير 23 سال 9 بازيکن مي باشد و به همین دلیل نام يکي از چند بازيکن آخر اين ليست خط می خورد. همچنین با توجه به جای خالی در لیست بازیکنان امیدوجوانان امکان افزودن بازیکن وجود دارد..

..................................

موندن کبه و آبشک برای هوادارای داماش خبر خوبی بود . قرعه های خوبی هم برای داماش رقم خورد و اکثر بازیای بزرگ رو توی نیم فصل میزبانه

12. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دیدار تدارکاتی

داماش گیلان - رهپویان رضوانشهر

زمان : شنبه 29/4/1392 ساعت 22

استادیوم سردار جنگل رشت
    چرا سردار جنگل ؟؟ بازیهای داماش مگه توی عضدی نیست ؟
    ضمنا بازی با سایپا همون ساعت 10 شب یا تغییر کرده ؟

14. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چرا سردار جنگل ؟؟ بازیهای داماش مگه توی عضدی نیست ؟
    ضمنا بازی با سایپا همون ساعت 10 شب یا تغییر کرده ؟
    روی پرده و توی سبزه میدون هم زده سرداره .خود عابدینی هم همیشه مخالف سردارجنگله ! بازی با سایپا هم انگاری همون 10 شب و توی سرداره !!!! خدایی توی روزش رفتن به سردار مکافاته چه برسه به شب . نه سرویس و نه جاده درست حسابی داره

.....

هفته دوم بازی با ملوان ! چه زود خوردیم بهشون

16. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

روی پرده و توی سبزه میدون هم زده سرداره .خود عابدینی هم همیشه مخالف سردارجنگله ! بازی با سایپا هم انگاری همون 10 شب و توی سرداره !!!! خدایی توی روزش رفتن به سردار مکافاته چه برسه به شب . نه سرویس و نه جاده درست حسابی داره

.....

هفته دوم بازی با ملوان ! چه زود خوردیم بهشون
    بازی توی سردار باشه که سخت رفتن . چمن درست و حسابی هم که نداره. صددرصد تماشاگر هم کم میره!!!
    آره زود خوردیم به ملوان!!!!

18. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی توی سردار باشه که سخت رفتن . چمن درست و حسابی هم که نداره. صددرصد تماشاگر هم کم میره!!!
    آره زود خوردیم به ملوان!!!!
    آقا پایه اید میریم برای لیگ رفات به عضدی واقعا مشکل تره تا سردار: دی . از جهات دیگه . آدم توی ازدهام دم در منفجر میشه البته ...

صفحه 1 از 19 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •