با سلام به همه دوستان محترم و عزیز پی سی وورلد و با سلام ویژه و مخصوص خدمت اون دسته از دوستانی که میخوان جواب این بنده حقیر رو بدن
خیلی مزاحم وقتتون نمیشم فقط خواستم یه سوالی مطرح کنم که شاید سوال خیلی از دوستانی باشه که قصد خرید لپ تاپ دارن
راستش من الان حدود دو ماهه که دارم تحقیق میکنم و این سایت و اون سایت ولی هنوز به جواب قطعی نرسیدم. در واقع من بودجه ای تا سقف 1.900 دارم و موندم که بین جمع کردن سیستم یاخریدن لپ تاپ کدومش رو انتخاب کنم. صدالبته یک همچین خریدی بستگی به هدف آدم داره که من اینجا میگم :
- اجرای بازی هایی از قبیل Battlefield ، Call of duty , GTA V (coming soon) و....
- فیلم ، موزیک ، اینترنت
- دوس دارم قابلیت حمل و نقل داشته باشه تا بتونم برم خونه پسر داییم دور هم بازی کنیم
اگه بخوام سیستم جمع کنم خب معلومه که سیستم خوبی میتونم تقریبا جمع کنم ولی از طرفی قابلیت حمل و نقل نداره
اگه بخوام لپ تاپ بگیرم خب قابلیت حمل و نقل داره ولی میترسم سیستمش برای بازی با این بودجه جواب نداده و مجبور باشم 5-6 سال تحملش کنم
بنابراین از شما دوستان عزیز تقاضا میکنم که نظرات خودتون رو در مورد این سوال که ممکنه سوال هر خریداری باشه، بگید تا به یه جمع بندی نسبی برسیم
اگه لپ تاپ پیشنهاد میکنید چه لپ تاپی و چه مدلی و اگه سیستم کانفیگش رو بگید
پیشاپیش از همتون سپاسگذارم![]()