تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل در راه اندازی سرویس wds (لطفا کمک کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

13 مشکل در راه اندازی سرویس wds (لطفا کمک کنید)

من میخوام با استفاده از WDS برای کلاینت ها ویندوز Deploy کنم. تنظیمات WDS و DHCP رو هم کامل انجام میدم. ولی چه به روش Prestage و چه بدون اون هر کار میکنم وقتی کلاینت با PXE بوت میشه و از DHCP آی پی میگیره، بعد از Load شدن فایل ویندوز به محض شروع ویزارد نصب ویندوز (صفحع آبی رنگ) Error زیر نشون داده میشه
    لطفا راهنمایی کنید بدجور گیر کردم

WdsClient: An error occurred while starting networking: a matching network card driver was not found in this image. Please have your Administrator add the network driver for this machine to the Windows PE image on the Windows Deployment Services Server

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من میخوام با استفاده از WDS برای کلاینت ها ویندوز Deploy کنم. تنظیمات WDS و DHCP رو هم کامل انجام میدم. ولی چه به روش Prestage و چه بدون اون هر کار میکنم وقتی کلاینت با PXE بوت میشه و از DHCP آی پی میگیره، بعد از Load شدن فایل ویندوز به محض شروع ویزارد نصب ویندوز (صفحع آبی رنگ) Error زیر نشون داده میشه
    لطفا راهنمایی کنید بدجور گیر کردم

WdsClient: An error occurred while starting networking: a matching network card driver was not found in this image. Please have your Administrator add the network driver for this machine to the Windows PE image on the Windows Deployment Services Server
    فایل ایمیج و بوت رو از روی DVD win رو سرور wds کپی کن ....و مسیرشونو به wds بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •