تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: نتونستن مطالعه کردن در شب

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض نتونستن مطالعه کردن در شب

سلام دوستان
    طاعات قبول
    دوستان یه مشکل اساسی دارم اینه که شبا اصلا نمی تونم درس بخونم! یعنی کلا گیرایی مغزم به صفر می رسه! مخصوصا اگه یکم هم که شام بخورم!
    انصافا موندم چی کار کنم؟می رم سمت کتابا خواب چشامو می گیره تا بمونه کتابو باز کنم و بخونم!

ممنونم بابت راهنمایی

-------------
    پ ن:مدیرای عزیز اگه جای بدی تاپیک زدم خودتون انتقال بدین نه فورا قفل کنین!

2. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این که شبا مغزت گیرایی نداره همش تلقینه! من به شخصه شب فقط شب ها درس میخونم، خیلی هم خوب یاد میگیرم، تازه احساس راحت تری دارم نسبت به درس خوندن در روز!

این که نمیتونی یاد بگیری شاید به این برمیگرده که شب کلن خسته هستی و اینکه ذهنت درگیره و همش میگی باید بخوابم و فردا امتحان دارم و نمیشه و شب ها نمیتونم درس بخونم و ... !

یه مدت با دقت و تمرکز خیلی بالا درس بخون، طوری که حواست کامل به کتاب باشه! اگه یه مدتی اینطوری سپری کنی، عادت میکنی به خوب فهمیدن و کارت ردیف میشه!

4. این کاربر از codec_pack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوست گرامی شما باید ببینی مشکل دقیقا از کجا نشأت میگیره ... مثلا شما روز رو مطالعه دارید بدون هیچ دردسری؟
    آیای گیراییتون توی روز خوبه ؟
    ببنید چه عوامی حواس شما رو پرت میکنن که شب بیشتر سراغ شما میان ؟
    ........
    مثلا بنده خودم دوبار کنکور دادم الانم در انتظار اتمام خدمت هستم مسلما مثل شخصی که درس میخونده و از درس فاصله ای نگرفته ... و هنوز پیش خودش فکر میکنه که همه زندگی درسه ؛ پدر و مادر فقط ازش توقع درس دارن و... فکر نمیکنم ...
    بلکه الان ذهنیات بنده نسبت به زندگی هم عوض شده مثلا میدونم بخوام درس هم بخونم دیگه نمیتونم با توجه به سن و... خودم رو فقط درگیر درس کنم بلکه باید یه کا رو حرفه ای راه بندازم و خرج خودم رو دربیارم و...
    ....
    به هر نحو به نظر بنده به یه مشاور مراجعه کنید ... سوالاتی رو از شما میپرسه و بهترین راه حل رو میتونه به شما ارائه بده.

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

اینکه جناب codec_packمی فرمایید آره شاید تا حدودی تلقینی باشه که خودم دارم ولی چندین بار هم خواستم خوب بخونم دیدیم نه! جواب نمی ده فسفرا! مثلا تو شب ممکنه 7 یا 8 صفحه کتاب تو 2 ساعت بخونم که اونو اگه در طول روز بخونم راحت تو حد اکثر 30 دقیقه می خونم! ظهر هم تازه خواب کافی یه ساعت دارم...
    تقریبا فکر خاصی ندارم و درگیری فکری ندارم که بگم در حین مطالعه به فکر می یان و می شن قصه لالایی برام! یه چیزی رو هم باید اذعان کنم که حافظه خوبی ندارم.یعنی تلاشم خوبه ولی حافظم خوب نیست! یاد گیری مطالب برام سخته! بیشتر سعی می کنم مطالب رو تو حافظه بلندمدت قرار بدم! حافظه کوتاه مدت فراری دارم...
    مرسی

7. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

برای هر کسی یه درسی شیرین تر و یادگیریش راحت تر هست.یا هر کتابی یه سری فصل اسون و یه سری فصل سخت داره
    شما که شب درس خواندن براتون سخته درس های راحت تر یا فصل های راحت رو بخوانید.یا اگر فلش کارت دارید شب از اون استفاده کنید
    یا مثلا شب ها تست یک درس اسون رو بزنید.
    روزها کارهای سخت تر رو انجام بدید

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من
    شب شام بسيار سبك بخور و از سدي هاي مثل ماست و خيار دوري كن

توي طول روز سعي كن يكي دو ساعتي ظهر بخوابي كه براي شب سرحال باشي

فضايي كه مطالعه ميكني خيلي تاريك نكن و بذار چراغا در حد مطلوب روشن باشه يعني مثلا با به چراغ مطالعه فقط درس نخون

و اين كه حتما حتما پشت ميز درس بخون....

موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •