تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: چرا قیمت اینترنت زیاده سرعت که قبول ولی قیمت چرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

13 چرا قیمت اینترنت زیاده سرعت که قبول ولی قیمت چرا

سلام یک سوال داشتم بعضی ها می گن نمی روی اینترنت سرعت بالا نمی شه یک همچین ف ی ل ت رینگ مضخرفی گذاشت و باید سرعت پایین باشه :| خوب سرعت پایین باشه چرا قیمت اینترنت چند برابر قیمتش هست حتی اگه دلار 4 تومان باشه هم اینترنت داره با قیمت چند برابر قیمت اصلیش به ما ارائه می شه ! یه پورت 128 قیمتش 20 تومن هست :| فک می کنم با همین 20 تومن که می تونیم بگیم خیلی دلار گرون شده باشه می شه با 5 دلا در خارج از ایران اینترنت خیلی بهتری گرفت
    سوال من اینه که این همه پول اضافه خرج چه کاری میشه ؟ این همه پول در کشور داره جمع آوری می شه فکر می کنم حتی اگه این پول رو خرج خدمون کنن دیگه حتی نیازی به مالیات گرفتن هم نیست مثلا یک نفر که پول تمام قبض های خونش روی هم 40 تومن می شن ممکنه که ماهی 30 تومن برای اینترنتی بده که کمتر از 4 تومنش واقعا خرج اینترنتش می شه بقیه اش کجا می ره ؟
    لطفا یکی بهم که این پول دزدیده نمی شه ! آخه اگه دزدیده بشه می شه بزرگترین دزدی قرن ! (این سوال سیاسی نیست فقط برای اینه که بدونم این پول ها توی کدوم قسمت تجهیزات خرج می شن )

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کجای کاری؟

این زیرساخت کثیف سرعت 1مگابیت رو با قیمت 16 دلار وراد کشور میکنه و به شرکتا با قیمت 250 هزار تومن میفروشه!!(حتی این خبر در 20:30 پخش شد!)
    باید تصدی گری دولت از اینترنت بردوشته بشه!!!
    خیر سرمون در مملکت اسلامی زندگی میکنیم.....

3. 13 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کجای کاری؟

این زیرساخت کثیف سرعت 1مگابیت رو با قیمت 16 دلار وراد کشور میکنه و به شرکتا با قیمت 250 هزار تومن میفروشه!!(حتی این خبر در 20:30 پخش شد!)
    باید تصدی گری دولت از اینترنت بردوشته بشه!!!
    خیر سرمون در مملکت اسلامی زندگی میکنیم.....
    می دونم گرون تره ولی سوال من اینه که این پول کجا میره در زیر ساخت ها خرج میشه ؟ اگه این باشه که با عوض شدن تعدادی از عوامل بی عرضه ی دولت مشکل رفع می شه
    ولی اگه توی زیر ساخت ها مصرف نمی شه 2 راه داره :
    یا دزدیده می شه
    یا در پروژه های مخفی کشور خرج می شه
    اگه دزدیده بشه که ناجوری قضیه اش چندین برابر ناجور تر این قضیه ی اختلاص بانکی هست که اگه عوامل زیادی داشت تا حالا لو می رفتن پس اگه دزدی باشه می ره توی جیب کله گنده ترین هایی که اسمشون رو نمی شه اورد که از نظر من (مثلا) بعیده
    اما اگه در پروژه های مخفی کشور استفاده بشه که فکر نمی کنم ما پروژه مخفی ای داشته باشم
    وقتی آدم مسابقات ربات های جنگجوی خارج از ایران و داخل ایران رو نگاه کنه دقیقا مثل همین یارو تروله می شه
    کسی هست که رفع شک کنه برای ما ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظرم یه جوری باید هزینه این فیلترینگ رو در بیارن.... که از جیب ما داده میشه....
    بقیشم میمونه مال برادران زیر ساخت و فناوری اختلالات که با خانواده هاشون برن جزایر هانولو خوش گذرونی...

6. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببینید شرکت ها یک دوره بصورت نوبتی و توافقی نه رقابتی تبلیغ می کنن مثلا 8 مگ میارن یا 6 مگ بعد اینقدر کاربر می گیرند که بتونن ماشین پورشه یا ویلای دریا کنار بخرند بعدش پینگ میره بالا و سرعت پایین اما صاحب شرکت اون موقع که ما داریم زجر می کشیم در حال خوشی با پول ماست. در کل شهر که شلوغ باشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه.

8. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببینید شرکت ها یک دوره بصورت نوبتی و توافقی نه رقابتی تبلیغ می کنن مثلا 8 مگ میارن یا 6 مگ بعد اینقدر کاربر می گیرند که بتونن ماشین پورشه یا ویلای دریا کنار بخرند بعدش پینگ میره بالا و سرعت پایین اما صاحب شرکت اون موقع که ما داریم زجر می کشیم در حال خوشی با پول ماست. در کل شهر که شلوغ باشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه.
    شرکت ها جز به اشتراک گذاری اینترنت و افزایش پینگ اون هیچ کار دیگه ای نمی کنن فکر نکنید این پول ها میره تو جیب شرکت ها شرکت های اینترنتی هم به طلف این قوانین مضخرف دولتی مجبورن اینترنت خدشون رو از دولت بگیرن یعنی دولت به اون ها گرون می ده گرونی کار شرکت ها نیست !
    پول هایی که ما میدیم داره میره توی جیب دولت معمولا جزو درآمد های دولت حساب نمی شه پس اینکه خرج ما نمی شه کاملا واضح هست و جای شک نداره سوال من اینه که کجا خرج می شن ! این قضیه خیلی خیلی بدتر از قضیه ی اختلاص بانکی هست ولی هیچ برخورد جدی ای با اون نمی شه و تمام برخورد ها فقط برای ظاهر هست همونطوری که وقتی یک مسئول کله گنده ای بگه وضعیت اینترنت خوب هست و یا برای سرپوش گذاشتن به تعداد کاربران اشاره می کنه جرم محسوب نمی شه و کسی یقه ی اون رو نمی گیره همون آقای کله گنده هم این پول رو بر نمی داره چون اگه بر میداشت واضح بود معما اینه که این پول کجا میره و خرج چه چیزی میشه ! به هرجای این قضیه که نگاه کنی سرپوش هست جایی برای تحقیق وجود نداره

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مساله اساسی اینه که چرا انحصار پهنای باند در اختیار یک شرکت آنهم دولتی میباشد(تناقض با اصل ۴۳و ۴۴ قانون اساسی)
    فراموش نکنیم که انحصار طلبی و یا حمایت از انحصار طلبی در صنعت خودرو چه پدری از مردم درآورده و داره در میاره.
    انحصار = فساد ؛گرانی ؛ عدم بهره وری و ... و مهم تر از همه نابودی خلاقیت و انگیزه رقابت خصوصا در بین جوانان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ای بابا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مساله اساسی اینه که چرا انحصار پهنای باند در اختیار یک شرکت آنهم دولتی میباشد(تناقض با اصل ۴۳و ۴۴ قانون اساسی)
    فراموش نکنیم که انحصار طلبی و یا حمایت از انحصار طلبی در صنعت خودرو چه پدری از مردم درآورده و داره در میاره.
    انحصار = فساد ؛گرانی ؛ عدم بهره وری و ... و مهم تر از همه نابودی خلاقیت و انگیزه رقابت خصوصا در بین جوانان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این که واضح هست ولی مشکل من این نیست پول این چیز ها که میگی معلوم هست که تو جیب کی می ره ولی چیزی که من می خوام بدونم اینه که پول این اینترنت کجا میره ! اینکه پول این اینترنت کجا میره سوالی هست که من دارم مشکل اینجاست که عدم کیفیت و اینجور چیز ها مشکل ما نیست مشکل ما فروش چندین برابر هست که پول توی جیب هیچ کدوم از عوامل فروشش نمی ره ! هرچقدر که بخوار خرچ حساب کنی خرج فیلترینگ و اینجور چیز ها باز هم خیلی خیلی پول زیادی باقی میمونه که می خوام بدونم که خرج چه چیزی میشه این همه پول داره به طور ماهانه از جیب ما میره کجا فکر می کنم که دولت در حال انجام یه عده کار های مخفی هست که ترس خیلی خیلی شدیدی از لو رفتنش داره و حتی این فیلترینگ رو هم برای قرار دادن سیستم های امنیتی بهونه می کنه !
    دقیقا مثل اینکه یک شرکت اینترنت مشکلات سخت افزاریشو به خراب بودن وضع اینترنت به علت فیلترینگ نسبت بده پول اون صنعت خودرو که کاملا واضح دزدیده می شه ولی این پول کجا میره

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که واضح هست ولی مشکل من این نیست پول این چیز ها که میگی معلوم هست که تو جیب کی می ره ولی چیزی که من می خوام بدونم اینه که پول این اینترنت کجا میره ! اینکه پول این اینترنت کجا میره سوالی هست که من دارم مشکل اینجاست که عدم کیفیت و اینجور چیز ها مشکل ما نیست مشکل ما فروش چندین برابر هست که پول توی جیب هیچ کدوم از عوامل فروشش نمی ره ! هرچقدر که بخوار خرچ حساب کنی خرج فیلترینگ و اینجور چیز ها باز هم خیلی خیلی پول زیادی باقی میمونه که می خوام بدونم که خرج چه چیزی میشه این همه پول داره به طور ماهانه از جیب ما میره کجا فکر می کنم که دولت در حال انجام یه عده کار های مخفی هست که ترس خیلی خیلی شدیدی از لو رفتنش داره و حتی این فیلترینگ رو هم برای قرار دادن سیستم های امنیتی بهونه می کنه !
    دقیقا مثل اینکه یک شرکت اینترنت مشکلات سخت افزاریشو به خراب بودن وضع اینترنت به علت فیلترینگ نسبت بده پول اون صنعت خودرو که کاملا واضح دزدیده می شه ولی این پول کجا میره
    پاسخ مساله ای که شما مطرح کردید در بند ۵ از اصل ۴۳ قانون اساسی آمده است:
    منع اضرار به غیر و انحصار و احتکار و ربا و دیگر معاملات باطل و حرام.
    اکنون دو مساله مطرح است.یکی تظلم خواهی و قرار دادن مفاسد رودر روی قانون و برگرداندن حق به مردم و جزای کسانی که با قانون اساسی در دشمنی اند و با سو استفاده از قدرت خود باعث ایجاد بدبینی و یاس شده اند.
    مساله دوم که به نظر بنده حقیر مهم تر است ایجاد ساز وکار و اصلاحاتی در ساختار است که اولین هدف این اصلاحات برداشتن انحصار و ایجاد رقابت میباشد.درنتیجه رقابت تضمین میشود پولی از کسی دزدیده نخواهد شد چون اگر یکی از شرکتها و عوامل توزیع پهنای باند بخواهد دزدی کند محکوم به ورشکستگی خواهد بود.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •