تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: حذف شدن زبان فارسی سیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

7 حذف شدن زبان فارسی سیستم

دوستان سلام.مدتی هست که آیکن تغییر زبان سیستمم حذف شده و حتی با Alt+Shift هم زبان سیستمم به فارسی تغییر نمیکنه.تنظیمات مربوط به آیکن تغییر زبان رو هم چک کردم مشکلی نداره.فایل DLL مربوط به زبان فارسی هم مشکلی نداره.نمیدونم چرا درست نمیشه.اگه کمکم کنید ممنون میشم.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما برای مشکل خودتون این دو تا روش که میگم برین درضمن شما برنامه آفیس روی سیستم خودتون احیانا نصب ندارین درضمن یکدور کامل زیان سیستم پاک از نوع نصب بعد سیستم ریستارت بعد تست کنید اگر نشد روشهای پایین برین

روش اول

فایل رجیستری پایین دانلود بعد این فایل روی دسکتاپ سیو بعدشم اجراش کنید هر پیغامی که داد تایید اکی آخر سرم سیستم log off کنید بعد از نوع وارد سیستم بشین بعد با استفاده از کلیدهای ctrl + shift اقدام به تغییر زبان کنید ببینید بین زبان انگلیسی با فارسی عمل سوئیچ انجام میگیرد یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روش دوم

طبق شکل پایین عمل کنید به قسمت تنظیمات زبان برین بعدشم در کادر شماره 3 گزینه ctrl + shift انتخاب کنید بعد ببینید باز زیان شما با این دو کلید عمل سوئیچ روی اون انجام میگیرد یا نه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.من آفیس رو روی سیستمم دارم.منظورتون از حذف کامل زبان سیستم چی هست؟ روشهای زیر رو امتحان کردم اما باز درست نشد.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.من آفیس رو روی سیستمم دارم.منظورتون از حذف کامل زبان سیستم چی هست؟ روشهای زیر رو امتحان کردم اما باز درست نشد.
    یعنی شما به همون قسمتی که عکسش قراردادم برین بعدشم سربرگ General اون قسمت روی زبان persian کلیک حذف کنید این زبان بعد از نوع زیان فارسی رو نصب کنید بعد سیستم ریستارت کنید بالا که اومد ببینید مشکل رفع شده یا نه درضمن اون فایل رجیستری که گفتم اجرا کردین باکلیدهای ctrl + shift زیان سیستم تغییر نکرد ؟

اگر که برنامه آفیس روی سیستم دارین یک فایلی به اسم ctfmon.exe هست که مربوط به آفیس میشود این فایل اگر که در قسمت پروسس task manager باشد بعضی مواقع باعق به وجود اومدن باگ میشود که باعث میشود شما قادر به سوئیچ بین زیان سیستم نباشیداین روش تست کنید

منوی run اجرا داخلش دستور msconfig وارد اینتر کنید بعد در سربرگ Startup اگر گزینه ای به اسم Ctfmon دیدین چکمارکش حذف کنید بعدم تایید اکی سیستم ریستارت کنید بالا که اومد از نوع تست کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حذف زبان فارسی رو بارها و بارها انجام داده بودم اما نشد.فکر کردم منظورتون چیز دیگه ای هست.فایل رجیستری رو هم اجرا کردم اما بازم نشد.ctfmon رو توی start up ندیدم.به نظرم باید ویندوز رو عوض کنم.بسیار ممنونم از لطفتون که وقت گذاشتید

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای بازگشت ایکون روی صفحه:

برای اضافه کردن زبان فارسی:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاشونی جو مشکل حل نشد آقا جو
    اینارو که بلدیم
    برخی از برنامه های پس از حذف این مشکل رو پیش میارن
    مثلاْ خودم برنامه درج (ادبیات فارسی) که پاک کردم اینجورکی شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •