تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: آیا گاز موجود در کولر اسپلیت، فاسد می شود ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض آیا گاز موجود در کولر اسپلیت، فاسد می شود ؟

سلام . گشتم تاپیک مشابه پیدا نکردم .

دیروز کولر اسپلیت رو از خانه اوردم مغازه و نصاب بعد از نصب کولر ، گازش رو خالی کرد و گفت گازش فاسد و کثیف شده و دوباره باید پر بشه !

آیا این داستان صحت داره ؟ از چند تا از دوستام پرسیدم و بهم خندیدن و گفتن چرا گذاشتی گاز رو خالی کنه !

هنوز طرف نیومده که دوباره گازش رو پر کنه ، اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم تا بتونم در پرداخت هزینه نقره داغش کنم .

ممنون
    Last edited by befermatooo; 10-07-2013 at 09:22.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مطمئنی که گفته گاز کولر فاسد شده؟!

معمولا ک.لر های گازازن هاشون عایق خازن هاشون فاسد میشه...​من که تاحالا راجع به فاسد شدن گاز چیزی نشنیدم....

3. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

کولرتون نو بوده؟
    نصاب رو از شرکت گرفتید؟
    به شرکتی که ازش نصاب گرفتید گفتید که نصاب چکار کرده؟

5. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . گشتم تاپیک مشابه پیدا نکردم .

دیروز کولر اسپلیت رو از خانه اوردم مغازه و نصاب بعد از نصب کولر ، گازش رو خالی کرد و گفت گازش فاسد و کثیف شده و دوباره باید پر بشه !

آیا این داستان صحت داره ؟ از چند تا از دوستام پرسیدم و بهم خندیدن و گفتن چرا گذاشتی گاز رو خالی کنه !

هنوز طرف نیومده که دوباره گازش رو پر کنه ، اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم تا بتونم در پرداخت هزینه نقره داغش کنم .

ممنون
    دوست عزیز اصلا چنین چیزی نیست
    فقط اگر گاز به هردلیلی تخلیه بشه باید شارژ بشه
    مگه گاز هم فاسد میشه ؟!

TAPATALK

7. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بنابراین سرم کلاه رفت !

من که راضی نیستم انشالله جوابش رو بگیره !

دیروز اومد واسه پر کردن گاز ، بهش گفتم که رفتم پرسیدم و اصلان داستان اینی که شما میگی نیست ! اومد میگه منظورم از فاسد شدن گاز این بود که هوا گرفت !

با توجه به این که حوصله کل کل رو نداشتم 40 تومن دادم و گفتم نمیدونم والا .

کولر حدود 1 ماه کار کرده بود و زمانی که جابجاش کردیم یک سرویس دهنده اونو جدا کرد بنابراین گازش داخلش بود .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بنابراین سرم کلاه رفت ! من که راضی نیستم انشالله جوابش رو بگیره !دیروز اومد واسه پر کردن گاز ، بهش گفتم که رفتم پرسیدم و اصلان داستان اینی که شما میگی نیست ! اومد میگه منظورم از فاسد شدن گاز این بود که هوا گرفت ! با توجه به این که حوصله کل کل رو نداشتم 40 تومن دادم و گفتم نمیدونم والا .کولر حدود 1 ماه کار کرده بود و زمانی که جابجاش کردیم یک سرویس دهنده اونو جدا کرد بنابراین گازش داخلش بود .
    سلام . 1- گاز کولر فاسد شدنی نیست . بنده کولرهائی رو دیدم که 20 ساله داره کار میکنه و مشکلی نداره .2- گاز توی کولر فشرده هست یعنی امکان نداره هوا از بیرون وارد سیستم بشه و با گاز مخلوط بشه . 3- ممکنه به علت نشتی , فشار گاز کم بشه یا در بره که با تزریق گاز درست میشه اون هم بعد از برطرف کردنِ علتِ نشتی .4- الان در کولرهای خانگی و ماشینها , گاز باقیمانده رو با دستگاه کاملاً تخلیه و ذخیره میکنند و بعد از رفع نشتی و تعمیر و سرویس دوباره به سیستم اضافه میکنند . 5- با فشار سنج باید فشار گاز اندازه گیری بشه تا اگر کم هست اضافه بشه . 6 - نشتی روغن از لوله ها علامتِ بدی هست که معنیش اینه که هم گاز کم شده هم روغنی که در سیستم هست و کمپروسور رو چرب میکنه . اگر به موقع جلوی نشتی گرفته نشه و روغنِ از دست رفته به سیستم اضافه نشه , به مرور زمان با سایش پیستونهای کمپرسور و ضعیف شدنش و کم شدنِ سرمایش و دستِ آخر هم جام شدن ( گیرپاج ) کمپروسور و کلی ضرر مالی میشه .بنابراین با مشاهده ی روغن روی لوله های کولر خانه یا ماشین باید فوراً به دادش برسید و نشتی رو درست کنین و به اندازه ی روغن از دست رفته باید روغن اضافه بشه به سیستم .

10. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

بنابراین سرم کلاه رفت !

من که راضی نیستم انشالله جوابش رو بگیره !

دیروز اومد واسه پر کردن گاز ، بهش گفتم که رفتم پرسیدم و اصلان داستان اینی که شما میگی نیست ! اومد میگه منظورم از فاسد شدن گاز این بود که هوا گرفت !

با توجه به این که حوصله کل کل رو نداشتم 40 تومن دادم و گفتم نمیدونم والا .

کولر حدود 1 ماه کار کرده بود و زمانی که جابجاش کردیم یک سرویس دهنده اونو جدا کرد بنابراین گازش داخلش بود .
    بگو خب پس چرا میگی فاسد شده؟
    بعدش یه مدت که روشن باشه هواش گرفته میشه(کولر ماشین که اینجوریه،اما کولر خونه ها رو نمیدونم)
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •