تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: انتخاب سرویس دهنده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض انتخاب سرویس دهنده

دوستان من قبلا شاتل بودم و الان یه مدتی هست که اینترنت مخابرات گرفتم که اصلا راضی نیستم و حالا میخوام از اسیاتک سرویس 512 با حجم 6 گیگ بگیرم حالا چندتا سوال دارم اول اینکه بهم بگین که سرعت دانلود در حالت عادی چقدره؟ فقط خواهشا بدون اینکه به حاشیه برین که مثلا بستگی به فلان یا چیز دیگه داره نرین و به طور کل و میانگین بگین در حالت عادی مقدار دانلودشو چقدره؟ و دوم بگین که ایا از اسیا تک راضی هستین و اگه نیستین کدام سرویس دهنده را میپسندین؟ و در اخر اینکه لطفا هر کس میتونه جواب بده چون این یه سوالیه که با جواب یه نفر معلوم نمیشه و باید از جواب خیلی از دوستان تصمیم درست بگیرم پس همه جواب بدن.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من قبلا شاتل بودم و الان یه مدتی هست که اینترنت مخابرات گرفتم که اصلا راضی نیستم و حالا میخوام از اسیاتک سرویس 512 با حجم 6 گیگ بگیرم حالا چندتا سوال دارم اول اینکه بهم بگین که سرعت دانلود در حالت عادی چقدره؟ فقط خواهشا بدون اینکه به حاشیه برین که مثلا بستگی به فلان یا چیز دیگه داره نرین و به طور کل و میانگین بگین در حالت عادی مقدار دانلودشو چقدره؟ و دوم بگین که ایا از اسیا تک راضی هستین و اگه نیستین کدام سرویس دهنده را میپسندین؟ و در اخر اینکه لطفا هر کس میتونه جواب بده چون این یه سوالیه که با جواب یه نفر معلوم نمیشه و باید از جواب خیلی از دوستان تصمیم درست بگیرم پس همه جواب بدن.
    آسیاتک پینگش افتضاحه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بگین پینگ چیه؟

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من الان از پارس آنلاین سرویس میگیرم قبلا سرعت خوبی داشت یعنی عالی من با سرویس 128 سرعت دانلودم 200-250 بود اما چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانی نمیدونم چرا سرعتم رو روی 256 بستن قبلا 2 مگ بود

الان سرعتم در بهترین شرایط 40 و در بدترین شرایط 5-6 هست پینگش هم قبلا با سرورهای ایرانی خوب بود ولی الان افتضاحــ...

واقعا مخابرات بد من تصمیم دارم برم مخابرات

میشه بگین پینگ چیه؟
    پینگ دیگه همون که توی بازی آنلاین یا سی سی کم اسکایپ و . . .خیلی مهم(چه توضیحی دادم) تو گوگل سرچ کن متوجه میشی

در آخر هم خوشبختانه بیشتر isp ها در این انجمن تایپک دارن میتونی بری تایپکهاشون رو مطالعه کنی ببینی چه قدر از سرویسهاشون راضی هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •