سلام نکسوس 4 گوشی خوبیه؟ تو این رنج قیمت بهتر از نکسوس پیدا میشه؟
سلام نکسوس 4 گوشی خوبیه؟ تو این رنج قیمت بهتر از نکسوس پیدا میشه؟
به نظر من گوشی بسیار خوبیه واز لحاظ اپدیت و بروز رسانی سیستم عامل هم خیالتون راحته چون این گوشی جزو اولین گوشی ها خواهد بود که اپدیتهای جدید براش خواهد امد به نظر من خیلی خوبه البته معایبی هم داره که تعدد محاسنش اونها رو پوشش میده مثلا نداشتن شکاف کارت حافظه و محدود بودن به 16 گیگ (( به نظر من ایراد نیست)) و بدنه پشتی در عین حال که واقعا زیباست بسیار اسیب پذیره ونیاز به مراقبت بیشتر داره (( به نظر من در این رنج قیمت بی نظیر هست))
باتوجه به اینکه قیمتش حدود 1350 شده رقیب نداره
البته اگه با حافظش مشکلی ندارید
چون از لحاظ پشتیبانی که بهترینه
از لحاظ قدرت جز بهتریناس
باتریشم قابل تحمله
و...
باتری نکسوس 4 بهتره یا باتری گلگسی S III ?
پر واضحه که اس3 باتریش بهتره
s III از nexus 4 بهتره !! (؟)
من این گوشی رو دارم خیلی عالیه حرف نداره یه دوبار هم ازدستم افتاد ولی هیچ اتفاقی براش نیوفتاد اونم روی سنگ تو راه پله من اصلا ملاحظه ی باطریش رو نمیکنم اون قدر هم که میگن بد نیست تا دور روز میکشه البته اگه بازی اچ دی زیاد بازی کنید اوضا فرق داره تا یک روز حافظه هم کافیه به نظرم من الان 3 تا بازی اچ دی روش دارم و چندتا نرم افزار و یه فیلم اچ دی هنوز 5 گیگ خالی دارم گوشی خیلی خوبیه دوستم اس3 داره ولی اصلا من از گوشیش خوشم نمیاد به نظرم خیلی ناراحته تو دست و کیفیت صفحه هم که به گرد پای این گوشی نمیرسه از اس 3 خیلی بهتره تجربه من تو یه ماهی که دارمش خیلی عالی بود میگن که کیفیت صداش خوب نیست ولی باید بگم گوش نکنید حرف نداره گوشی یکی از دوستام تو کلاس های تابستون مدرسه تو همین یک شنبه ای که گذشت دیروز گفت خاک بر سرت رفتی پول دادی اینو خریدی از ال جی من گفتم حرف الکی نزن خیلی خوبه قبول نکرد تا موقعی که دادم دستش یعنی به 5 دقیقه نرسید حرفش رو پس گرفت تازه خصارت هم داد تو خریدش شک نکنید
بله بدون شک
Last edited by ol.mansoor; 09-07-2013 at 02:06.
من به هیچ عنوان قبول ندارم به دلیل رام بیخودش خیلی دستکاری کردن باش که کار میکنم اعصابم به هم میریزه اگه اس 3 گرفتید رام سوپر نکسوس رو براس نصب کنید خو دوستمم که اس 3 داره قبول داره حرفم رو بعدهم سی پی یو 4 هسته ای و رم یک گیگ خوب نیست کمه میزان رمش من بایکی ار تعمیر کارا هم حرف زدم گفت اره میران رمش کمه نزدیک 800 مگش پره همین طوری ولی نکسوس زیر 450 مگ پره کیفیت صفه نکسوس خیلی بهتره موقع خرید قبلش مقایسه کنید ببینید کنار هم خودتون میرید طرف نکسوس
Last edited by 1376MAXIMUM; 09-07-2013 at 16:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)