سلام
قصد خرید LED یا LCD دارم تا سقف 3 میلیون تومان
40 , 42 اینچ
کلا بین LED یا LCD کدوم رو انتخاب کنم ؟
و همچنین از بین مدل های
سامسونگ
سونی
ال جی
پاناسونیک
کدام بهتر هست از نظر تصویر و عمر دستگاه ؟؟؟
سپاس
سلام
قصد خرید LED یا LCD دارم تا سقف 3 میلیون تومان
40 , 42 اینچ
کلا بین LED یا LCD کدوم رو انتخاب کنم ؟
و همچنین از بین مدل های
سامسونگ
سونی
ال جی
پاناسونیک
کدام بهتر هست از نظر تصویر و عمر دستگاه ؟؟؟
سپاس
الان بنظرم دنبال LCD نباش.
بعد به استفاده ات از تلویزیون و شرایط خانه ات ( از نظر روشنایی و ... ) هم بستگی داره.
استفاده که بیشتر دیدن فیلم های داخلی و ماه + و ا ره ای ,SD و HD
و گهگاهی دیدن فیلم با فلش
روشنایی خونه هم , خونه نورگیر و روشن هست نسبتا
دلیل اینکه گفتی دنبال LCD نباش رو هم میشه بگی ؟
سپاس
بخاطر تکنولوژی قدیمی تر و رفلکس نور. همین که شما گفتی خانه روشن است، تلویزیون پلاسما هم همین مشکل را دارد.در مورد استفاده هم یکی از مزایای تلویزیون های شارپ و سامسونگ و LG این است که شما راحت میتوانی فیلم روی فلش بریزی و به تلویزیون وصل کنی و با زیرنویس فارسی ببینی ولی پاناسونیک و سونی با نمایش فیلم و زیرنویس مشکل دارند.
از نظر کیفیت تصویر آیا فرق زیادی بین سونی و دیگر مدل هاست ؟
به نظر شما اگر بخواهید رتبه بندی کنید کدام برند و چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
هرکدوم از این برندها مزایا و معایبی دارند.سونی فقط یک مدل ۴۰ اینچ دا ه اونم حدود ۳ میلیون هست.از هیچ یک از برندهای خارجی هم انتظار تصاویر عالی در پخش برنامه های صداوسیما نداشته باشید.
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
تا سه میلیون 4 تا انتخاب می دم به نظر من اینها تقریبا انتخاب های خوبی هستند
1 . 57000 ال جی 42 اینچ اسمارت ولی سه بعدی نیست قیمت 2.400.000 مزایا قیمت کم کیفیت تصویر خوب
2 . 6980 سامسونگ 40 اینچ هم اسمارت و هم سه بعدی قیمت حدود 2.950.000 مزایا امکانات جانبی زیاد کیفیت تصویر خوب
3 . E5 پاناسونیک 42 اینچ ساده و سه بعدی هم نیسن قیمت 3.070.000 مزایا مونتاژ مالزی کیفیت ساخت بهتره و در نتیجه احتمال خرابی کمتر
4 . HX750 سونی 40 اینچ هم سه بعدی و هم به اینترنت وصل میشه مزایا امکانات کامل تصویر خوب و کیفیت ساخت خوب البته بدونه گارانتی
دوستان سونی LED اینچ 40 زیر 3 میلیون اصلا داره ؟ کسی قیمت های چند مدل ال ای دی 40 اینچ سونی داره ؟
3D هم مهم نیست باشه یا نباشه
سپاس
سونی باگارانتی اصلی قیمتش همینه ۰ باید بدون گارانتی بگیری تا ارزونتر در بیاد!
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
میشه چند مدل از ال ای دی سونی بدون گارانتی نام ببرید که زیر 3 باشه ؟؟؟ (بین 2 تا 3)
مثلال ex650 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)