سلام تصویر زیر رو ببینید خودتون می فهمید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام تصویر زیر رو ببینید خودتون می فهمید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اشتباه نکنم
مثلان
وقتی میخوای قسمتهای از یه عکس رو رنگ کنی ..
این ابزار محدوده رو مشخص میکنه ......و.با ر نگ دل خواه خودت تو اون محدوده کار میکنی .....و بیشتر از اون محدوده ای رو که مشخص شده نمیتونی رنگ کنی ....
باهاش کارای دیگه ای هم میکنن .......
استفاده های زیادی میشه ولی کار اصلیش انتخاب محدوده های رنگی با رنگ های مشابه هست, مرکز براش یه علامت مثبت داره که روی هر محدوده رنگی جابه جا بشه همون محدوده رو به عنوان سمپل نمونه گیری استفاده میکنه. برای تعییر رنگ, برش و ... میتونی از این ابزار استفاده کنی
ممنون
چطور میشه یک عکس رو به صورت دایره یا بیضی در اورد یا مثلا برا این ابزار که معرفی کردید میشه یک مکان رو گرفت و یک تصویر رو شبیه اون کرد؟
سلام و تشکر
چطور می شه وقتی با ابزار بالا یک جا رو گرفتی اون جا کلا پاک بشه؟
سلام منظورتون رو درست متوجه نشدم ولی اگه منظورتون پاک کردن محدوده هست اول باید قفل لایه بکگراند رو باز کنید و بعدش کلید delete رو کیبرد رو بزنین و یا از منوی edit کزینه clear رو انتخاب کنید
این قدر حرفه ای نیستم که بدونم منظور شما از اون قفل چیه!
من منظورم اینه که یک محدوده ای رو با ابزار بالا می گیریم و بعد اون رو می خام پاک کنم
ممنون.
وقتی که یه عکس رو باز میکنین تو پنل layers رو قفل دو تا کلیک کنین قفل لایه باز میشه بعدش با ابزاری که انتخاب کردین محدوده رو پاک کنین اگه فقل لایه رو باز نکنین محدوده ایی که انتخاب کردین به رنگ بکگراند در میاد.
الان می گید خنگم ولی رو قفل دو تا کلیک کن یعنی چی رو کدوم گزینه؟
نه خواهش می کنم این چه حرفیه الان براتون عکسش رو میزارم البته میتونین برین تو منوی لایر- مسیر زیر رو برین
layer / new /layer from background
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)