تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: خرید کیس تا 4.5 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض خرید کیس تا 4.5 میلیون

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران عزیز و محترم انشا الله حالتان خوب باشد

بنده قصد داشتم لپ تاب مخصوص گیمینگ بخرم ولی به دلایلی منصرف شدم و اکنون قصد دارم کیس تا 4.5 میلیون برای بازی جمع کنم

خودم سیستمی را با جستجوی زیاد و با توجه بودجه خودم انتخاب کردم و از دوستان خواهش میکنم اگر پیشنهادی برای بهینه شدن سیستم با توجه به بودجه خودم و احتمالا جایگزینی آن با قطعات بهتر دارند ، بدهند

لیست قطعات بنده به این شرح است :

Mainboard : MSI Z77A GD65 >>> 680.000

ASUS GTX 670 DirectCU II / 4GB >>> 2.100.000

Intel Core i7-3770 Ivy Bridge 3.4GHz (3.9GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core >>> 1.080.000

Ram : Corsair/ dual channel / 2* 4gb /DDR3 / 2000 >>> 375.000

Western Digital - SATA 3 - 500 GB / 64mb buffer >>> 205.000

Power+case >>> 100.000

dvd rom/rw ASUS - 24X – SATA >>> 76.000

جمعا >>>>>>> 4.616.000

مهمترین سوال بنده حقیر از دوستان با تجربه این است که آیا مادر بوردی که مد نظر دارم قابلیت پشتیبانی از گرافیک مورد نظر را با حداکثر ظرفیت دارد یا خیر ؟ ممنون می شوم به این سوال حیاتی پاسخ دهید مرسی

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قطعات انتخابی خودتون مناسبن.
    پیشنهاد مکینم اگر اهل اورکلاک هستن و با توجه به چیپ مادربوردتون که Z77 هست ، بهتره که پردازنده رو ضریب باز انتخاب کنین ( 3770K ). اگر هم اور بصورت حرفه ای تر میکنین بهتره مادربورد مناسبتری هم تهیه کنین.
    مادربوردتون هم از لحاظ پشتیبانی و ساپورت گرافیکهای روز مشکلی نداره.
    در مورد پاور هم پیشنهاد میکنم Green 685B رو با قیمت تقیبی 400 انتخاب کنین.
    چون سیستم تقریبا قدرتمندی میخواین انتخاب کنین ، بهتره کیسی هم که میخواین انتخاب کنین حرفه ای باشه و از لحاظ کولینگ و تهویه مناسب باشه.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

قطعات انتخابی خودتون مناسبن.
    پیشنهاد مکینم اگر اهل اورکلاک هستن و با توجه به چیپ مادربوردتون که Z77 هست ، بهتره که پردازنده رو ضریب باز انتخاب کنین ( 3770K ). اگر هم اور بصورت حرفه ای تر میکنین بهتره مادربورد مناسبتری هم تهیه کنین.
    مادربوردتون هم از لحاظ پشتیبانی و ساپورت گرافیکهای روز مشکلی نداره.
    در مورد پاور هم پیشنهاد میکنم Green 685B رو با قیمت تقیبی 400 انتخاب کنین.
    چون سیستم تقریبا قدرتمندی میخواین انتخاب کنین ، بهتره کیسی هم که میخواین انتخاب کنین حرفه ای باشه و از لحاظ کولینگ و تهویه مناسب باشه.
    سلام ممنون که جواب دادین
    در مورد پردازنده مدلی که من انتخاب کردم 3770 هست مدل 3770k ایا خیلی گرانتر است ؟

سی پی یو مد نظر من این است :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حقیقتا بیشتر از 4.700 اصلا نمیتونم خرج کنم آیا این مادر بورد جواب میدهد برای بازی های سنگین ؟ چون شما گفتین مادر بورد مناسبتر ؟ یعنی چه مادربوردی ؟ آخه مشکل سر بودجست .....بیشتر از این مقدار برام سنگین هست

میشه مدل پیشنهادی به من بدید ؟

اگر یک کیس معمولی و ارزان قیمت بگیرم ایا مشکلی پیش میاد ؟

ممنون که توجه میکنید
    Last edited by malmal1369; 07-07-2013 at 16:10.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد مادربورد و همچنین بقیه قطعات ، باید متناسب با هم انتخاب بشن. اگر اهل اورکلاک بصورت معمولی هستین همین مادربورد انتخابیتون مناسبه. اگر هم اور نمیکنین حتی مادربورد ارزانتر هم میتونین انتخاب کنین ( از چیپ H77 ).
    به هرحال از لحاظ مادربورد هیچ مشکلی نیست و محدودیتی ایجاد نخواهد کرد. با توجه به بودجتون انتخاب کنین :

ASUS P8H77-V : 390.000
    ASrock Z77 Pro4 : 520.000

در مورد کیس هم بهتر که کیس با تهویه و کولینگ مناسب انتخاب کنین تا مشکل افزایش دما و کاهش پرفرمنس رو نداشته باشین. پیشنهاد من Green Hunter با قیمت تقریبی 170

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بازم سلام و ممنون از پاسخ مجدد شما
    در مورد اور کلاک نمیدونم ولی بتواند بازی های سنگین را اجرا کند ، پس مادر بورد فعلی جواب میدهد درست است؟

آیا 3770k با ضریب باز اختلاف قیمت زیادی با مدل مد نظر من دارد ؟

در مورد کیس مدلی که معرفی کردید کیس خوبی است و سه عدد فن دارد ، لطفا یک مدل پاور خوب ولی با قیمت مناسب هم معرفی کنید ، ایا کیس مگنوم 2 هم بد نیست ؟

ممنون
    Last edited by malmal1369; 07-07-2013 at 18:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقا این قیمت ها برای کی هست؟ چرا انقد بالاس؟ و اینکه الان شما 2 تا کارت گرافیک میخواین بخرین؟ و یه سوال دیگه اینکه این سیستم تا چند سال پاسخ بازی هارو میده ؟ (نه بازی های خیلی تخیلی مثله crysis همون far cry و assassin's creed منظورمه )

9. 2 کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم سلام و ممنون از پاسخ مجدد شما
    در مورد اور کلاک نمیدونم ولی بتواند بازی های سنگین را اجرا کند ، پس مادر بورد فعلی جواب میدهد درست است؟

آیا 3770k با ضریب باز اختلاف قیمت زیادی با مدل مد نظر من دارد ؟

در مورد کیس مدلی که معرفی کردید کیس خوبی است و سه عدد فن دارد ، لطفا یک مدل پاور خوب ولی با قیمت مناسب هم معرفی کنید ، ایا کیس مگنوم 2 هم بد نیست ؟

ممنون
    در مورد مادربورد ، مادربورد انتخابیتون مناسبه و محدودیتی براتون ایجاد نخواهد کرد.
    قیمت پردازنده ضریب بار 3770 حدودا 100 تا 150 بیشتر از مدل معمولی هست.
    در مورد انتخاب کیس هم سلیقه در اون تاثیر داره ولی در کل کیس مگنوم 2 هم گزینه خوب و مناسبیه.
    پاور رو هم همونطور که قبلا گفنم Green 685B پیشنهاد میکنم.

11. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این قیمت ها برای کی هست؟ چرا انقد بالاس؟ و اینکه الان شما 2 تا کارت گرافیک میخواین بخرین؟ و یه سوال دیگه اینکه این سیستم تا چند سال پاسخ بازی هارو میده ؟ (نه بازی های خیلی تخیلی مثله crysis همون far cry و assassin's creed منظورمه )
    منظورتون قیمت کدوم قطعات هست؟
    برای اجرای بازیها که مشکلی نیست ولی فعلا بازیها رو در حد خوب و تنظیمات High فریم خوبی میده. البته بستگی به رزولوشن هم داره!

13. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد میکنم حالا که اینقدر میخوای خرج کنی از نسل جدید پردازنده اینتل 4770 و مادر بورد با سوکت 1150 استفاده کن تا سیستمت به روز باشه اختلاف قیمت هم میتونی از گرافیک کم کنی و 7970 بگیری.

15. این کاربر از Ali/sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پیشنهاد میکنم حالا که اینقدر میخوای خرج کنی از نسل جدید پردازنده اینتل 4770 و مادر بورد با سوکت 1150 استفاده کن تا سیستمت به روز باشه اختلاف قیمت هم میتونی از گرافیک کم کنی و 7970 بگیری.
    7970 تمام بازی های جدید از جمله crysis رو روی تنظیمات ultra و msaa 4x بالای 30 fps میده و جزو 5 تا کارت high end هست با قیمت 1.600 ولی کرایسیسو رو ultra فک کنم یکم افت فریم بده

17. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •