تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض تاپیک اختصاصی Manchester City FC | فصل 2013-2014

Manchester City F.C

منچستر سیتی ( به انگلیسی: Manchester City Football Club) یک باشگاه فوتبال حرفه‌ای در لیگ برتر انگلستان است که در شهر منچستر قرار دارد. این تیم در سال ۱۸۸۰ میلادی تاسیس شد.منچستر سیتی سه‌ بار در طی فصل های ۱۹۳۷_۱۹۳۶ و ۱۹۶۸_۱۹۶۷ و ۲۰۱۲ _ ۲۰۱۱ قهرمان لیگ دسته اول انگلستان ( که ازسال ۱۹۹۱ به لیگ برتر تغیر نام پیدا کرد ) شد. ودر سال‌های ۲۰۱۱،۱۹۰۴،۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹ پنج بار قهرمان جام حذفی فوتبال انگلیس شد. هم چنین در سال‌های ۱۹۷۶و۱۹۷۰ دو بار قهرمان جام اتحادیه شدند. درسال ۱۹۷۰ قهرمانی در جام در جام اروپا ( جام برندگان جام ) را کسب کرد. در سال ۲۰۰۸ پس از خرید این تیم توسط گروه تجاری ابوظبی منچستر سیتی جان تازاه‌ای گرفت وبه کمک سرمایه این گروه توانست بازیکنان خوبی را به خدمت بگیرد. اکنون روبرتو مانچینی ایتالیایی ( پس از برکناری مارک هیوز ) مربی این تیم است.

مشخصات:

نام کامل: باشگاه فوتبال منچستر سیتی
    القاب: سیتی ، سیتیزنز ، آبی آسمانی ها ، آبی ها
    تاسیس: 1880 سنت مارکز
    ورزشگاه: ورزشگاه شهر منچستر (البته طبق قراردادی به الاتحاد تغییر نام پیدا کرد)
    گنجایش: 47726
    مالک: شیخ منصور بن زاید آل نهیان
    مدیر عامل: خلدون امبارک
    سرمربی: مانوئل پیگرینی
    لیگ: لیگ برتر انگلیس
    رتبه فصل اخیر (2012-2013) : دوم
    وبسایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افتخارات باشگاه:

لیگ انگلستان

قهرمان ( ۳ بار ) : ۱۹۳۷–۱۹۳۶، ۱۹۶۸–۱۹۶۷، ۲۰۱۲-۲۰۱۱

نایب قهرمان (4 بار ) : ۱۹۰۳–۱۹۰۴، ۱۹۲۱–۱۹۲۰ ،۱۹۷۷–۱۹۷۶ و 2012-2013

جام حذفی فوتبال انگلیس

قهرمان ( ۵بار ) : ۱۹۰۴،۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹،۲۰۱۱

نایب قهرمان (4 بار ) : ۱۹۲۶،۱۹۳۳،۱۹۵۵،۱۹۸۱ ، 2013

کارلینگ کاپ

قهرمان ( ۲بار ) : ۱۹۷۰،۱۹۷۶

نایب قهرمان ( ۱بار ) : ۱۹۷۴

جام در جام اروپا

قهرمان ( ۱بار ) : ۱۹۷۰–۱۹۶۹

فول ممبرز کاپ

قهرمان ( ۱بار ) : ۱۹۸۶

جام خیریه انگلیس

قهرمان (3 بار ) : ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲

نایب قهرمان ( 5 بار ) : ۱۹۳۴،۱۹۵۶،۲۰۱۱،۱۹۶۹،۱۹۷۳

بازیکنان

دروازبانها:

25 - Joe Hart
    30 - Costel Pantilimon
    - Gunnar Nielsen

مدافعین:

2 - Micah Richards
    4 - Vincent Kompany
    5 - Pablo Zabaleta
    6 - Joleon Lescott
    13 - Aleksandar Kolarov
    22 - Gael Clichy
    28 - Kolo Toure
    38 - D. Boyata

بازیکنان میانی

- Michael Johnson
    7 - James Milner
    11 - Adam Johnson
    15 - Stefan Savic
    18 - Gareth Barry
    19 - Samir Nasri
    21 - David Silva
    34 - Nigel De Jong
    40 - Vladimir Weiss
    42 - Yaya Touré
    50 - Abdisalam Ibrahim
    62 - Abdul Razak

مهاجمین

10 - Edin Dzeko
    14 - Roque Santa Cruz
    16 - Kun Agüero
    43 - Alex Tchuimeni-Nimely

منابع

- ویکیپدیا
    - گل اینترنشنال
    Last edited by EngineeR EhsaN; 12-07-2013 at 10:48.

2. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من سیتی فنس – کریم رکیک ملی پوش تیم ملی زیر ۱۹ سال هلند طی قراردادی قرضی به پی اس وی آیندهون پیوست.این مدافع جوان برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی فصل آینده را در پی اس وی توپ خواهد زد.وی در گذشته نیز در تیم های پورتموث و بلکبرن به صورت قرضی به میدان رفته بود.
    رکیک ۱۸ ساله در فصل گذشته ۸ بار برای پورتموث و ۵ بار برای بلکبرن به میدان رفت.همچنین او در ۳ دیدار نیز برای من سیتی توپ زده است.
    او گفت: ” من بسیار خوشحال هستم.فرصت بسیار خوبی به من داده شده و من بهترین بازی هایم را برای این اتجام می دهم و برای قهرمانی این تیم در لیگ کمک می کنم.”
    ” همچنین برای تبدیل شدن به بازیکنی بهتر و پیشرفت خودم این فرصت را دارم تا زیر نظر یک مربی بزرگ و در کنار یک گروه جوان و سرشار از استعداد کار کنم.من مشتاقانه در انتظار شروع فصل جدید هستم.”

من‌سیتی فنز

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مايکون از منچسترسيتي کنار گذاشته شد

مايکون، مدافع 31 ساله برزيلي که از زمان پيوستن به منچسترسيتي نتوانسته است بازي‌هاي خوب خود در اينتر را تکرار کند، با اعلام بي‌نيازي سرمربي جديد خود مواجه و مجبور به ترک منچسترسيتي شد.

به گزارش ايسنا ، مانوئل پيگريني پس از شکست دو بر صفر برابر تيم سوپراسپورت يونايتد در گفت‌وگو با سايت باشگاه گفت: مايکون همراه ما به اردوي پيش فصل نيامد و اين فصل جايي در ترکيب تيم ما نخواهد داشت.

مايکون که با توصيه روبرتوي مانچيني فصل گذشته به منچسترسيتي پيوست، تنها چهار بازي به صورت بازيکن فيکس براي فيروزه‌اي‌پوشان به ميدان رفت.

باشگاه منچسترسيتي از تيم‌هاي خواهان اين مدافع برزيلي خبري را منتشر نکرده است.

ورزش سه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نگردو اومد، یووتیچم دوشنبه تو تست پزشکی شرکت میکنه:

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استوان یووتیچ رسما به منچسرسیتی پیوست

سایت گل – منچسترسیتی با استوان یووتیچ، مهاجم سابق فیورنتینا قرارداد امضا کرد.

مقامات فیورنتینا پنجشنبه به منچستر رفتند و قرارداد او را کامل کردند. یک روز بعد مهاجم مونته‌نگرویی به این شهر رفت تا آزمایش پزشکی بدهد.
    یووتیچ چهارمین خرید مانوئل پیگرینی پس از خسوس ناباس، فرناندینیو و آلوارو نگردو است. به این ترتیب سیتی تا 90 میلیون پوند در تابستان جاری خرج کرده است.
    یووتیچ باید در کنار سرخیو آگوئرو و ادین ژکو جای خالی ماریو بالوتلی و کارلوس تبس را پر کند.
    آرسنال و یوونتوس هم به دنبال او بودند اما نتوانستند بر سر مبلغ انتقال او با ویولا به توافق برسند. یووتیچ در تیم ملی مونته‌نگرو هم 27 بازی و 10 گل ملی دارد.

7. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نایک امسال واقعا ترکونده، لباس دوم تیم:

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

پتر چک: سیتی فقط با پول خرج کردن نمی تواند به قهرمانی برسد

سایت گل- پتر چک، دروازه بان چلسی، به باشگاه منچسترسیتی هشدار که تنها با هزینه کردن پول های هنگفت نمی توانند قهرمان لیگ برتر شوند.
    سیتی در این تابستان تاکنون 116 میلیون یورو در بازار نقل و انتقالات هزینه کرده و بازیکنانی مانند فرناندینیو، خسوس ناواس، آلوارو نگردو و استوان یووتیچ را به خدمت گرفته است.
    اما پتر چک که خود در زمان رومن آبراموویچ به چلسی پیوست، تاکید کرد که تنها با پول نمی توان به موفقیت رسید.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها با پول نمی توان به جام رسید. هرکسی می تواند هرچقدر که می خواهد هزینه کند اما اول باید یک تیم خوب ساخت.
    سیتی یک مربی جدید، انتظارات جدید و انگیزه های جدید دارد و اگر بتوانند یک تیم خوب بسازند، حریف خطرناکی برای ما در لیگ برتر و چمپیونزلیگ خواهند بود؛ مانند منچستریونایتد، آرسنال، تاتنهام و لیورپول.
    منچسترسیتی پول خرج کرده تا برای قهرمانی تلاش کند. این واقعیت شرایط است. ما در چلسی می دانیم که فصل دشواری داریم اما ما هم به سختی تلاش می کنیم تا برای فصل پیش رو آماده شویم.
    ما تمام تلاشمان را برای قهرمانی خواهیم کرد. هدف ما ارائه بهترین بازی هاست. ما اهداف مان را می شناسیم و گام به گام پیش می رویم تا بتواند به هر عنوانی که می توانیم دست پیدا کنیم."

+

کمپانی: سیتی عطش زیادی برای قهرمانی دارد

ستاره بلژیکی منچسترسیتی براین باور است که خریدهای جدید تیمش به خوبی جا افتاده اند و تیمش در آستانه شروع فصلی رویایی است

سایت گل- ونسان کمپانی ستاره بلژیکی باشگاه منچسترسیتی براین باور است که یک ستی تشنه می تواند جام قهرمانی رقابت های لیگ برتر را از چنگ یونایتدی ها در بیاورد.
    سیتی دو فصل پیش توانست تا با پیشی گرفتن از یونایتد به لطف تفاضل گل بهتر قهرمان لیگ برتر شود.اما آنها فصل گذشته جام قهرمانی رابه یونایتد هدیه دادند و در فینال جام حذفی هم مغلوب ویگان شدند تا روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی این باشگاه از سمت خود برکنار شود.
    حالا مانوئل پیگرینی هدایت سیتی را در دست دارد و تغییرات متعددی را در رختکن سیتی اعمال کرده و بازیکنان جدیدی را به خدمت گرفته. دراین میان ونسان کمپانی براین باور است که خریدهای جدید سیتی به خوبی در این تیم جا افتاده اند.
    او در صحبت هایی به وب سایت رسمی باشگاه سیتی گفت:« ما تا به اینجای اردوی پیش فصل خیلی خوب کار کرده ایم و می توان دید که تیم ما به شدت تشنه است.»
    او ادامه داد:« جو فوق العاده ای در تیم ما حاکم است ولی در عین حال با جدیت تمام با هم تمرین می کنیم. همه بازیکنان تیم تمایل زیادی به یادگیری دارند. ما باید یادبگیریم که چطور می توانیم پیشرفت کنیم.»
    سیتی در بازار نقل و انتقالات تابستانی بازیکنانی مثل خسوس ناواس، فرناندینیو، آلوارو نگردو و استووان جووتیچ را به خدمت گرفته و ستاره 27 ساله این تیم براین باور است که با آمدن این بازیکنان، تیم ستیی قوی تر می شود:« سطح و کیفیت تمرینات تیم ما به شدت بالا رفته و بازیکنان جدید خیلی زود درتیم جا افتاده اند. می توان گفت که وظایفمان را به خوبی انجام می دهیم و بازیکنان خیلی خوبی را به تیم آورده ایم. در جلسات تمرینی تیم کاملا روشن است که همه بازیکنان می خواهند بخشی از تیم باشند و همگی آماده رقابت کردن هستند.»

10. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیگرینی: منچسترسیتی بهترین مهاجمان لیگ برتر را دارد

آبی های شهر منچستر که فصل گذشته نایب قهرمان لیگ برتر شدند، برای پر کردن جای خالی ماریو بالوتلی و کارلوس تبس، در تابستان استوان یووتیچ و آلوارو نگردو را به خدمت گرفتند

سایت گل- مانوئل پیگرینی، سرمربی منچسترسیتی، معتقد است که تیمش بهترین مهاجمان لیگ برتر را در اختیار دارد.
    آبی های شهر منچستر که فصل گذشته نایب قهرمان لیگ برتر شدند، برای پر کردن جای خالی ماریو بالوتلی و کارلوس تبس، در تابستان استوان یووتیچ و آلوارو نگردو را به خدمت گرفتند. ضمن اینکه همچنان سرخیو آگوئرو و ادین ژکو را در اختیار دارند.
    سیتی در حال حاضر برای اردوی پیش فصلش در هنگ کنگ به سر می برد و روز گذشته توانستند با گل ادین ژکو، مقابل ساوث چاینا به پیروزی برسند و به فینال جام آسیا راه پیدا کنند.
    پیگرینی در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا تیمش قوی ترین مهاجمان لیگ برتر را در اختیار دارد، گفت:" فکر می کنم بله، خیلی قوی. درست است.
    فکر می کنم ما مهاجمان خیلی خوبی داریم؛ مانند ژکو. آنها می توانند در کنار هم بازی کنند یا از یکی آنها مانند یووتیچ یا آگوئرو، به تنهایی استفاده کنیم.
    ما چهار مهاجم خیلی خوب داریم و این برای تیمی که می خواهد در لیگ برتر و چمپیونزلیگ به موفقیت برسد، بسیار مهم است."
    سیتی فصل جدید رقابت های لیگ برتر را با دیدار خانگی مقابل نیوکاسل آغاز خواهند کرد و پیگرینی از شاگردانش خواست تا شروعی قدرتمندانه داشته باشند.
    " ما باید از دیدار ابتدایی مقابل نیوکاسل آماده باشیم و تیم باید همان طور که ما می خواهیم بازی کند.
    ما باید به سختی کار کنیم اما من مطمئنم که ما اولین بازی را همان طور که می خواهیم شروع خواهیم کرد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیگرینی: باید در فصل جدید شروع قدرتمندانه ای داشته باشیم

پیگرینی تایید کرد که یک شروع ضعیف می تواند به یک فصل بدون جام دیگر برای سیتی منجر شود.

سایت گل- مانوئل پیگرینی، سرمربی منچسترسیتی، معتقد است که اگر بخواهند در فصل پیش رو به موفقیت برسند، باید شروع خیلی خوبی داشته باشند.
    سیتی فصل گذشته با 9 امتیاز اختلاف نسبت به منچستریونایتد، در رتبه دوم قرار گرفت؛ در حالی که تیم سوم، چلسی، تنها 3 امتیاز با آنها فاصله داشت.
    پیگرینی تایید کرد که یک شروع ضعیف می تواند به یک فصل بدون جام دیگر برای سیتی منجر شود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مهم است که شروع خوبی داشته باشیم و در اولین دیدار فصل مان به پیروزی برسیم زیرا اگر عقب بمانید، جبران آن دشوار است.
    لیگ برتر با لیگی که من قبلا در آن کار کردم، متفاوت است اما من نگران نیستم. البته اینکه فرصت بیشتری داشته باشیم، خوب است اما امیدوارم برای فصل پیش رو آماده باشیم."
    سیتی در بازار نقل و انتقالات نزدیک به 120 میلیون یورو هزینه کرد اما همچنان به دنبال خریدهای بیشتر است. با این وجود، پیگرینی معتقد است که با همین ترکیب هم می توانند برای قهرمانی در لیگ برتر تلاش کنند.
    " فکر می کنم سیتی بازیکنان خوبی دارد و من از آنها بسیار راضی هستم. اما چلسی، منچستریونایتد، آرسنال و تاتنهام هم بازیکنان خوبی در اختیار دارند.
    چهار یا پنج تیم شانس قهرمانی دارند. فکر نمی کنم هیچ یک بر دیگری برتری داشته باشد. همه آنها از شانس برابر برخوردارند.
    تنها شیوه ای که من می توانم توضیح بدهم که منچسترسیتی بازی خواهد کرد، این است که همان طور که همه تیم هایم بازی می کردند.
    من 9 سال است در اروپا مربیگری می کنم و پیش از آن در آمریکای جنوبی هم تیم هایش به همان شکل مربیگری می کردند."

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با پیروزی مقابل ساندرلند؛ منچسترسیتی، قهرمان کاپ آسیا

گل پیروزی بخش سیتی در این دیدار را ادین ژکو به ثمر رساند

سایت گل- منچسترسیتی با پیروزی 1-0 مقابل ساندرلند، قهرمان رقابت های چهارجانبه کاپ آسیا در هنگ کنگ شد.
    در این دیدار بار دیگر ادین ژکو، ستاره بوسنیایی سیتی، تک گل بازی را برای این تیم به ثمر رساند. او در دیدار نیمه نهایی هم تک گل سیتی را وارد دروازه ساوث چاینا کرده بود.
    در دیدار رده بندی هم تاتنهام موفق شد با نتیجه پرگل 6-0، ساوث چاینا را در هم بکوبد. جرمین دفو با زدن 3 گل، ستاره تیمش در این دیدار بود. تسه، دمپسی و تاوزند دیگر گل های تاتنهام در این دیدار را به ثمر رساندند.

14. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •