Firefall یک بازی MMO Shooter به صورت Open World هست که به زودی وارد مرحله Open Beta ـی خودش میشه . بازی شامل سیستمی به نام Battleframe میشه که نوعی پیشرفته از Class هست . Class هر کاراکتر به لباسش بستگی داره و با تعویض این لباس یا همان Battleframe میتونه Class ـش رو هم عوض کنه . بازی در سال 2233 اتفاق میفته و جهان در معرض نابودیه و شما به عنوان یکی از انسان های باقی مانده بازی رو شروع میکنید .
همچنین سازنده ها قول یک بازی Skill Based رو دادن که پلیر های پولی به دلیل پولی که میدن از فری ها قوی تر نخواهند بود .
بازی صفحه ساخت کاراکتر کاملی داره .
هر پلیری هنگام ساخت کاراکتر یک Battleframe رو انتخاب میکنه ولی در آینده در طول کوئست ها بقیه هم آزاد میشن براش و به همشون دسترسی پیدا میکنه . البته هر Battleframe خودش 3 زیر شاخه داره که در طول بازی پلیر انتخاب میتونه بکنه .
در بازی جاهایی به نام Battleframe Garage وجود دارن که در اون ها میتونید بعد از لول آپ شدن Battleframe ـتون رو قوی تر بکنید . همچنین در این گاراژ ها میتونید ظاهر Battleframe رو هم عوض کنید . همچنین بخشی به نام New You هم در اون ها وجود داره که در اون میتونید به صورت کلی ظاهر و بدنتون رو تغییر بدید و مثلا رنگ پوست ، رنگ چشم ، مدل مو و ... رو عوض کنید .
Battleframe ها
Assualt : این Battleframe بالانس هست و هم دفاع و هم حمله ی خوبی رو داره . از سه زیر شاخه زیر تشکیل شده :
Accord Assualt : کاملا بالانس که حمله دفاع و سرعتش در اندازه قابل قبولی هستند .
Omnidyne-M Tigerclaw : دفاعش از بقیه Assualt ها ضعیف تره و در عوض قدرت مانور دادن بیشتری داره و از سرعت و حمله ی خوبی برخورداره .
Astrek Firecat : این زیرشاخه در دفاع و سرعت از بقیه ضعیف تره ولی در عوض با قدرت آتش که داره از حمله بسیار عالی برخورداره .
Dreadnaught : این Battleframe برای دفاعش معروفه و از قدرت دفاعی بسیار بالایی برخورداره . سه زیر شاخه داره :
Accord Dreadnaught : از تفنگ های سنگین استفاده میکنه ، بسیار آرومه ولی قدرت شلیک و دفاع بالایی داره .
Omnidyne-M Mammoth : از حمله و سرعت پایینی برخورداره ولی دفاع باورنکردنی داره .
Astrek Rhino : قدرت دفاعی و حمله خوبی داره اما از سرعت بالایی برخوردار نیست .
Recon : این Battleframe از range بالایی برخورداره و همیشه از پشت صحنه نبرد دشمنانشو نابود میکنه . سه زیر شاخه داره :
Accord Recon : در Range متوسط کار میکنه و توانایی مخفی شدن و همچنین دیدن دشمنان در رادارشو داره .
Omnidyne-M Nighthawk : از فاصله بسیار زیادی میتونه به دشمنان آسیب بزنه و از بین ببردشون .
Astrek Raptor : بیشتر بر روی حمایت از یارانش تمرکز داره اگرچه باز هم از چندین قابلیت برای حمله برخورداره .
Biotech : قابلیت هیل کردن یارانشون رو دارند اگرچه که در حمله هم کارآمد هستند . سه زیر شاخه دارند :
Accord Biotech : در هیل کردن و دفاع قدرت بالایی داره .
Omnidyne-M Dragonfly : در قوی تر کردن یارانش تبحر داره .
Astrek Recluse : از قدرتش به جای هیل کردن ، برای آسیب زدن و وارد کردن سم به دشمنان و کشتنشون در طول زمان استفاده میکنه .
Engineer : در ساپورت هم تیمی ها و بالا بردن دفاعشون تبحر داره . سه زیر شاخه داره :
Accord Engineer : بین حمله و دفاعش تعادل هست همچنین دارای سلاح پرتاب کننده نارنجک هست .
Omnidyne-M Bastion : با ساختن تاور و ابزار های مختلف برای حمله و دفاع از تیمش حمایت میکنه .
Astrek Electron : در بین Engineer ها در حمله بهتره و از توانایی هاش برای آسیب زدن به دشمنان استفاده میکنه .
ترجمه و گردآوری اطلاعات از خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]