تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: قطع شدن اینترنت وایرلس هنگام استفاده از برنامه freegate توسط یکی از کلاینتها

داره خودمونی میشه mohammad105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 قطع شدن اینترنت وایرلس هنگام استفاده از برنامه freegate توسط یکی از کلاینتها

با سلام
    من صاحب یک کافی نت هستم
    مشکل عجیبی دارم که هرجای نت گشتم کسی به این مشکل برنخورده بود
    شبکه مغازه من وایرلس هست که سرور من همون میشه مودمم یعنی آی پی ها رو همه کلاینتها از مودمم میگیرن
    هروقت کلاینتی از برنامه freegate استفاده میکنه، بعد از یکی دو دقیقه کل اینترنت وایرلسم قطع میشه، در حالی که اینترنت کابل شبکه فعال هست و مشکلی نداره، در ضمن فقط حین استفاده از freegate این مشکل پیش میاد و با برنامه هایی مانند ultrasurf و vpn و غیره مشکلی نداره
    اگه توپولوژی شبکه من اشتباهه خواهشا دوستان اهل فن راهنمایی کنن چطوری پس شبکه کنم سیستمهامو؟
    اگه هم درسته، بنظرتون چرا این مشکل پیش میادش؟
    در ضمن سرور و همه کلاینتها دارای ویندوز 7 بوده و مودمم نیز از نوع zyxel hw هست
    مصراً خواهش میکنم کمکم کنید
    همین الان باز هم وایرلسم قطع شد و داد همه کلاینتها در اومد
    Last edited by mohammad105; 05-07-2013 at 18:55.

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی SSID (همون نام) وایرلستون هم دیگه دیده نمیشه تو بخش شبکه ها؟ یا فقط اینترنت قطع میشه؟ اگر اینترنته احتمالا مشکل از مخابراته. در واقع مشکل نیست...

داره خودمونی میشه mohammad105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی SSID (همون نام) وایرلستون هم دیگه دیده نمیشه تو بخش شبکه ها؟ یا فقط اینترنت قطع میشه؟ اگر اینترنته احتمالا مشکل از مخابراته. در واقع مشکل نیست...
    نه نام شبکه درسته و شبکه داخلی فعالهفقط اینترنت قطع میشهولی مشکل از مخابرات نیست که چون همانطوری که عرض کردم اینترنت سیستم سرور کافی نت که با کابل lan به مودم وصله خوب کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من هم همین مشکل با freegate دارم و کلا هر موقع با سایتی رو برو میشم که فیلتر اینترنت وایرلسم دچار اختلال میشه مودم MSI 3490 هست لطفا راهنمایی فرمایید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

دوستان میدونم همتون واردید ولی فکر کنم یه جایی از شبکه هاتون تنظیمات proxy server تون به هم میخوره
    منظورم همون 127.0.0.1 با پورت 8080 هست

6. این کاربر از mmahdi302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه matador5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنماییم بفرمایین هیچ جایی را برای پرسیدن سوالم پیدا نکردم الا اینجا که با جستجو پیدا کردم:
    من 2 تا سیستم دارم یکی تو خونه و یکی تو مغازه ، روی هر 2 تا شون Freegate نصبه و تا 10 روز پیش مشکلی نداشتم الان توی مغازه به راحتی کار میکنه ولی چند روزی میشه توی سیتم خونه تا برنامه Freegate رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اصلا باز نمیشه توی Task Manager میاد و بعد از چند ثانیه بسته میشه، در ضمن تو خوی سیتم خونه 3 تا ویندوز XP,7,8 دارم که روی هر 3تاشون همین مشکل رو دارم و اصلا اجرا نمیشه ،نکته منفی این برنامه اینه که نمیشه Uninstallش کرد و از نو نصب کرد خواهشا بفرمایین چیکار میشه کرد؟ مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •