تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت بروز رسانی سیستم جهت بازی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشاوره و راهنمایی جهت بروز رسانی سیستم جهت بازی

سلام دوستان .

سیستمی با مشخصات زیر دارم و می خوام بروزش کنم تا بازی های جدید رو به بهترین شکل اجرا کنه و عملکرد سیستم هم بالاتر بره
    سیستم قعلی من مشخصات به این صورت زیر هستش

مادربورد : abit - IP35 Pro xe
    سی پی یو :‌ Intel - Q6600
    رم :‌ Patriot - 2*2 gig - ddr2 - bus 800
    مونیتور : LG - LCD - W 1952s
    --------------------------------------------
    هارد : samsung - 320 -7200 - sata
    کارت گرافیک : gigabyte - 6770 - 1 gig - gddr 5
    پاور : ACbel - 600 w - real
    ---------------------------------------------

خوب نظر من روی تعویض 4 قطعه مادر بورد - سی پی یو - رم - مونیتور ( جهت دیدن فیلم و سریال و بازی ) هستش و همچنین خرید یک هارد اکسترنال 500 یا 750 گیگ هستش . و نهایت بودجه من 1 میلیون تومن هستش (‌نه بیشتر و نه کمتر )

آها تا یادم نرفته این قطعات خودم رو به تفکیک به صورت حداقل چند تومن بر می دارن تا پولش رو اضافه کنم به بودجه بالا

الا با این توضیحات 2 سیستم بر مبنای اینتل و ای ام دی به من معرفی کنید که هم جدیدترین تکنولوزی روز باشه و هم قدرت خوبی داشته باشه !

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خواهشا مونیتور رو مدلی معرفی کنید که زاویه دید خوبی داشته باشه و زمان پاسخ دهی خوب یداشته باشه و بشه باهاش از دیدن فیلمم و سریال و بازی لذت برد . (‌خواهشا با کمترین قیمت ممکن معرفی بشه )‌

یه کولر متناسب با سیستم هم نهایت با قیمت 60 تا 80 تومن معرفی کنید که خنک کنندگی خوبی داشته باشه و بی سر و صدا باشه

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به بودجه محدودتون که قراره باهاش مانيتور هم تهيه بشه ، به نظر من سيستم جديدى که تهيه خواهيد کرد خيلى از لحاظ پرفرمنس بهتر از سيستم فعليتون نخواهد بود و حتى ممکنه ضعيفتر هم باشه!
    در کل پيشنهاد ميکنم فعلا مانيتور رو تهيه کنين تا در آينده در صورت بيشتر شدن بودجه اقدام به خريد بکنين.

4. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با توجه به بودجه محدودتون که قراره باهاش مانيتور هم تهيه بشه ، به نظر من سيستم جديدى که تهيه خواهيد کرد خيلى از لحاظ پرفرمنس بهتر از سيستم فعليتون نخواهد بود و حتى ممکنه ضعيفتر هم باشه!
    در کل پيشنهاد ميکنم فعلا مانيتور رو تهيه کنين تا در آينده در صورت بيشتر شدن بودجه اقدام به خريد بکنين.
    ممنون علیرضا جان . بله خودم هم در همین مورد دو دل بودم که عوض کنم یا نه ! چون همین سیستم فعلی انصافا تا این جا تمام بازی ها رو بدون مشکل و به خوبی اجرا کرده و کم نیاورده !‌

---------------------------------------

الا نظرتون در مورد مونیتور با این مشخصات چی هستش ؟

خواهشا مونیتور رو مدلی معرفی کنید که زاویه دید خوبی داشته باشه و زمان پاسخ دهی خوب یداشته باشه و بشه باهاش از دیدن فیلمم و سریال و بازی لذت برد . (‌خواهشا با کمترین قیمت ممکن معرفی بشه )‌

یه کولر خوب و مناسب برای مدل سی پی یو خودم که بالا ذکر کردم با حدود قیمت 70 -80

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد مانیتور پیشنهاد من LG LED 20" E2050S با قیمت تقریبی 440 :

برای خنک کننده هم میتونین Deepcool GAMMAXX 300 رو با قیمت تقریبی 70 تهیه کنین. البته از لحاظ نصب داخل کیستون مطمئن بشین ( از نظر ابعاد ).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •