تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک کنین هاردم فرمت شد :(((((

اگه نباشه جاش خالی می مونه V.Valizadeh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض کمک کنین هاردم فرمت شد :(((((

سلام دوستان خسته نباشید . یه اتفاق تلخی برام افتاده ... . یه درایوم فول شده بود از درایو آخری 40 گیگ برداشتم که بهش اضافه کنم بعد از این که که با نرم افزار MiniTool Partition Wizard این کار رو کردم، درایوی که حجم بهش اضافه شده بود رو باز نمیکرد و میگفت باید فرمت شه ! از داخل نرم افزار یه گزینه بود به نام Recovery Partition اگه اشتباه نکنم، اونو که زدم فک کنم درایو هامو فرمت کرد و ریستارت شد ! ویندوز بالا نمیومد، DVD نصب ویندوز 8 رو گذاشتم وارد قسمت پارتیشن بندی که شدم دیدم که فقط یه درایو دارم !!!! چاره ای نداشتم، 65 گیگ برای درایو C جدا کردم و باقیش الآن در حالت Unlocated هست. به نظرتون باید چه کار کنم تا درایوهام برگرده ؟؟ کل زندگیم و پروژه هام پاک شده. واقعا برام مهمه که همشون برگردن. ممنون میشم راهنمایی کنین. مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید . یه اتفاق تلخی برام افتاده ... . یه درایوم فول شده بود از درایو آخری 40 گیگ برداشتم که بهش اضافه کنم بعد از این که که با نرم افزار MiniTool Partition Wizard این کار رو کردم، درایوی که حجم بهش اضافه شده بود رو باز نمیکرد و میگفت باید فرمت شه ! از داخل نرم افزار یه گزینه بود به نام Recovery Partition اگه اشتباه نکنم، اونو که زدم فک کنم درایو هامو فرمت کرد و ریستارت شد ! ویندوز بالا نمیومد، DVD نصب ویندوز 8 رو گذاشتم وارد قسمت پارتیشن بندی که شدم دیدم که فقط یه درایو دارم !!!! چاره ای نداشتم، 65 گیگ برای درایو C جدا کردم و باقیش الآن در حالت Unlocated هست. به نظرتون باید چه کار کنم تا درایوهام برگرده ؟؟ کل زندگیم و پروژه هام پاک شده. واقعا برام مهمه که همشون برگردن. ممنون میشم راهنمایی کنین. مرسی
    باید پارتیشن ها رو ریکاوری کنید
    هارد رو بزارین روی یک سیستم که هارد داشته باشه با نرم افزار acronis home director کل پارتیشن رو ریکاوری کنید بریزید روی یک هارد دیگه از نسخه بوتیبلش هم میتونید استفاده کنید

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •