تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: هنگ كردن سيستم وبوت نشدن ويندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض هنگ كردن سيستم وبوت نشدن ويندوز

سلام دوستان من يه سيستم دارم كه يه دفعه ديگه ويندوزش بالا نميو مد بعد من ويندوزشو عوض كردم ولي هر روز كه اونو براي بار اول تو اون روز روشن ميكني باز ويندوز بوت نميشاه مگه با سي دي در اين مرحله چراغ hddمدام روشنه !وقتي هم كه بوت ميشه با سي دي يهويي هنگ ميكنه توئ ستاپ هم تنظيم كردم كه با سي داي بالا بياد ولي باز همون آشو همون كاسه! فك خميكنم مشكل سخت افزاريه ولبي به كدوم قطعه رو نمي دونم خواهشا راهنمايي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من دو احتمال برای مشکلت دارم اولی هاردت بد سکتور داره به احتمال 90 درصد مشکل اینه با توجه به روشن ماندن چراغ hdd
    احتمال دوم پاورت ولتاژ درستی نمیده
    انشاا... با این دوروش مشکلت حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوست عزيز من در زمينه ي سخت افزار زياد چيزي بلد نيستم يعني بايد هاردمو فرمت كنم بعر از اول اونو پارتيشن بندي كنم؟ يا كلا بايد با يه هارد ديگه اونو امتحان كنم؟ اگه مشكل هارد باشه با check new قابل حل نيست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام نه با فرمت کردن اگه بد سکتور داشته باشه حل نمیشه راحترین کار اینه اگه هارد اضافی داری یا میتونی امانت بگیری هارد خودت رو بردار به جاش هارد جایگزین بذار بعد ویندوز رو نصب و چند روزی استفاده کن اگه مشکلت حل شد بدون که مشکل از هاردتهو برای پاورت هم میتونی این کار رو بکنی موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوست خوب من يك بار همون طوري كه گفتيد با هارد ديگه جابه جا كردم الن بعد 2 روز سيستمو روشن ميكنم باز يك بار ميخواد كه با سي دي بوت بشه ولي تو قسمت تنظيمات ستاپ من روي بوت شدن با هارد رو انتخاب كردم و وقتي سيستم اينطور ميشه يه بار كه ميرم توي ستاپ هيچ كاري هم انجام نمي دم و بر ميگردم سيستم به درستي بوت ميشه علت اين چيه؟واقعا سر در نميارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •