تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: اصلا نمیتونم ویندوز نصب کنم...کمک...!!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اصلا نمیتونم ویندوز نصب کنم...کمک...!!

سلام به همگی

من یه مادربرد ASUS P8h67 دارم که میخوام یه هارد (( که از سیستمی دیگه با سخت افزار کاملا متفاوت )) رو روی این مادربرد نصب کنم ....ولی سیستم اصلا اجازه نمیده که درست بوت بشه....یعنی بعد از چکهای اولیه و درست قبل
    از بوت شدن رنگ مانیتور بهم میریزه و اصن یه وضعی...!!

اینم عکسی از مانیتور پس از اتصال هارد جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بوت اول رو روی DVD_RW گذاشتم که مثلا ویندوز قبلی رو پاک و ویندوز جدید نصب کنم ولی اصلا نمیشه...دائم رنگهای مانیتور بهم میریزه و با زدن یک کلید کیبرد یا حرکت موس سیستم ریست میشه....

چیکار کنم...؟ کسی مادربرد P8h67 داره ببینیم چیکار میشه کرد...؟؟

ممنون.
    Last edited by robert; 03-07-2013 at 22:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کمکم نمیکنید...؟؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از اون اتفاق سیستم ریست میشه؟ فقط با این هارد مشکل دارین؟ قبلا هم اینجوری بوده؟
    میتونین وارد تنظیمات بایوس بشین؟ پیشنهاد میکنم یه بار بایوس رو دیفالت کنین و دوباره ویندوز بریزین.
    مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه. از درست نصب بودن اتصالات گرافیک و پاور و قطعات سیستم مطمئن بشین.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از اون اتفاق سیستم ریست میشه؟ فقط با این هارد مشکل دارین؟ قبلا هم اینجوری بوده؟
    میتونین وارد تنظیمات بایوس بشین؟ پیشنهاد میکنم یه بار بایوس رو دیفالت کنین و دوباره ویندوز بریزین.
    مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه. از درست نصب بودن اتصالات گرافیک و پاور و قطعات سیستم مطمئن بشین.

ممنون
    خیر سیستم ریست نمیشه...باید یک کلید دلخواه رو بزنم تا تصویر قطع بشه و سیستم ریست بشه....

این سیستم با هارد خودش هیچ مشکلی نداره...مشکل زمانی هست که هارد یه سیستم دیگه رو بخوام روش سوار کنم که موقع بوت مانیتور اون شکلی میشه.

بایوس رو بارها دیفالت کردم ...هیچ فرقی نکرد.

من حتی اگه بتونم اطلاعات هارد قبلی رو روی همین هارد که سیستم باهاش بوت میشه کپی کنم دیگه هیچ مشکلی ندارم...پدرم در اومد...اطلاعات خیلی مهمی هم دارم که روی درایو های D , E اون هارد قبلی هست ....برای همین همش سعی میکنم روی هارد قبلی توسط مادربرد جدید ویندوز نصب کنم ولی نمیشه....
    Last edited by robert; 04-07-2013 at 13:54.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هارد روی سیستم دیگه تست کردین؟ روی سیستم دیگه بالا میاد؟ حالت Safe Mod چطور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد روی سیستم دیگه تست کردین؟ روی سیستم دیگه بالا میاد؟ حالت Safe Mod چطور؟
    بله....اصلا هارد رو اون سیستم 5 ساله که داره کار میکنه...مشکلی هم نداشته...منتها چون دو تا اسلات رم از مادربرد قبلی سوخته و باید بدمش گارانتی هاردش رو جدا کردم و به این سیستم زدم...مادربرد قبلی ASUS p5Q deluxe بود و این مادربرد که باعث بهم خوردن تصویر پس از اتصال هارد جدید میشه p8h67 هست.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اگه لپتاپ بود میتونستی با F8 و recovery mode یه کاری بکنی راحت و سریع ولی نمیدونم رو دسکتاپ کار کنه یا نه

داره خودمونی میشه cyax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Rover

پيش فرض

1-شما هارد رو به جز مادربورد جدید به سیستم دیگه ایی(غیر از قدیمیه) زدید؟
    2-روی سیستم جدید کلیه رابط ها و کانکتورها رو چک کردید که اتصالی یا لقی یا گرد و خاکی نداشته باشه؟
    3-کارت گرافیکی رو درآرودید که ببینید بدون کارت مشکل بازهم تکرار میشه؟
    4- هارد رو روی سیستم دیگه ای اسکن کامل کردید؟چون احتمال این هم هست که ویروس یا بدافزار هولناکی درکار باشه
    فقط یادآوری گزینه ها بود امیدوارم مشکلت حل بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-شما هارد رو به جز مادربورد جدید به سیستم دیگه ایی(غیر از قدیمیه) زدید؟
    2-روی سیستم جدید کلیه رابط ها و کانکتورها رو چک کردید که اتصالی یا لقی یا گرد و خاکی نداشته باشه؟
    3-کارت گرافیکی رو درآرودید که ببینید بدون کارت مشکل بازهم تکرار میشه؟
    4- هارد رو روی سیستم دیگه ای اسکن کامل کردید؟چون احتمال این هم هست که ویروس یا بدافزار هولناکی درکار باشه
    فقط یادآوری گزینه ها بود امیدوارم مشکلت حل بشه
    ممنون.

نه...بجز این دو تا سیستم به سیستم دیگه ای نزدم...یعنی سیستم دیگه ای ندارم که بزنم...فقط یه لپتاپ دارم و دو تا pc

کارت گرافیک رو در بیارم که دیگه تصویر ندارم...البته گرافیک زاپاس هم دارم...یه 5450

این هارد تا همین دیروز رو سیستم قبلی عین ساعت کار میکرد...روش NOD32 آپدیت شده هم نصب بود...مشکلی نداشت...نمیدونم چرا با این مادربرد جدید حال نمیکنه...!!

داره خودمونی میشه cyax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Rover

پيش فرض

ممنون.

نه...بجز این دو تا سیستم به سیستم دیگه ای نزدم...یعنی سیستم دیگه ای ندارم که بزنم...فقط یه لپتاپ دارم و دو تا pc

کارت گرافیک رو در بیارم که دیگه تصویر ندارم...البته گرافیک زاپاس هم دارم...یه 5450

این هارد تا همین دیروز رو سیستم قبلی عین ساعت کار میکرد...روش NOD32 آپدیت شده هم نصب بود...مشکلی نداشت...نمیدونم چرا با این مادربرد جدید حال نمیکنه...!!
    اگه یک pc گیر میاوردی هارد رو بزنی مطمئن میشی مشکل از چه طرفیه
    اتصالات مانیتورت و کابل رو هم تست یا تعویض میکردی بد نبود
    گرافیک زاپاس که داری تست کن
    آنتی ویروس ها هم چندان مطمئن نیستند،نود که هیچی،بیت دفندر و کاسپر هم گاهی کم میارند،حالا احتمال بدافزار ضعیفه چون ازینچیزها خیلی کم پیش میاد
    بیشتر ازین چیزی به ذهنم نمیرسه،موفق باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •