ببین دادا من هفت هشت تا پوشه داخل یک پوشه بنام My Particular Package دارم که فایل هام بطور دسته بندی شده داخل این پوشه ها قرار گرفته...
داخل پوشه ی My Particular Package که میشم که مشکلی نیست ولی وقتی میخوام داخل هر یک از اون پوشه های دیگه بشم پیغام:
You Don't Currently Have Permissions To Access This Folder
رو میده و میگه به Security Tab برین / من رو اون پوشه که اجازه وارد شدن به اون رو ندارم کلیک راست میکنم و به Security Tab میرم، کادری باز میشه که باز خودش دارای سه تا Tab هست ( در ویندوز 8 )؛
تب 1 = Permissions
تب 2 = Auditing
تب 3 = Effective Access
توی هر کدوم از این کادرها یک دکمه بنام continue وجود داره که برای مثال وقتی در Permissions Tab قرار دارم و دکمه Continue رو میزنم، پیغام:
;You don't have permissions to view this Object's Security Properties
طبق توضیحاتی که بالا دادم، زمانی که روی خو پوشه ی مورد نظر Double Click میکنم پیغام:
You Don't Currently Have Permissions To Access This Folder
رو میده و وقتی روی خود پیغام که Security Tab رو نشون میده و میگه به اینجا یعنی Security Tab مراجعه کن کادری بنام Documents Properties باز میشه که در تب Security اون یک دکمه ی Advance وجود داره وقتی اون رو میزنم باز همون کادر قبلی با سه تب Auditing و... اینا باز میشه یعنی همون کادر قبلی؛
از طرفی وقتی Back میزنم بو پوشه ی قبلی یعنی پوشه ی اصلی که تمام پوشه هام که اجازه ی دسترسی به اون ها رو ندارم داخلش قرار دارن یهنی همون پوشه ی My Particular Package ، و کلیک راست میکنم و در Properties اون در تب Security میرم کادری بنام:
Group of UserNames وجود داره و لیستی شامل:
Authenticated Users
SYSYEM
(Administrators(Leo/Administrators)
(Users ( Leo / Users
وجود داره که برای : To Change Premissions نوشته دکمه ی Edit رو بزنین؛
در کادر پایین تر هم لیستس از مجوزهای مربوط به User های بالا نوشته شده + یک دکمه ی Advance
برای User اول که اسمش Authenticated هست Full Control تیک زده شده
برای User دوم که اسمش SYSTEM هست تمام گزینه هایی که مربوط به Allow هست تیک زده شدن ولی غیر فعال ( کمرنگ ) هستن؛
بریا User سوم که اسمش Administrator هست هم حالت SYSTEM هست.
برای User چهارم هم که اسمش Users هست هم باز هم حالات بالا هست.
حالا وقتی Edit رو میزنم باید چیکار کنم دادا؟!
میشه اونها رو Allow یا Deny کرد دیگه ؟ کدومشون رو باید تغیر بدم؟!
از طرفی هم وقتی بجای دکمه Edit دکمه ی Advance رو میزنم اون کادر قبلی که گفتم شامل Auditing و... اینا بود باز میشه با این تفاوت که اسم همون User های بالا لیست شدن + سه دکمه ی Add / Remove / View
در آخر هم از همه ی کسانی که میتونن کمک کنن التماس میکنم خواهش میکنم کمکم کنید اگر میتونید خواهش میکنم ...
تمام فایل هام رو هوا هستن لازم دارم اونا رو آخه ...
لازم به ذکر است که دوباره یادآوری کنم که سیستم عامل فعلی من Windows 8 هست و زمانی که مشکل بوجود اومد روی سیستم من ویندوز 7 نصب بود بعد با خودم گفتم شاید وقتی ویندوز رو عوض کنم مشکل حل بشه برای همین 8 رو نصب کردم ولی حل نشده!
تو رو خدا کمک کنید؛
در ضمن من در حال حاضر دوتا User دارم مراحل بالا رو هم با User اصلیم یا همون Admin طی کردم ولی یک User دیگه هم دارم بنام Messi آقا بی صبرانه منتظر کمکتون هستم تو رو خدا کمک کنید به خدا بدجوری گیر کردم؛