تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: ویروس ِ DirtyDecrypt.exe و encrypt شدن عکسها و فایلهای PDF

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض ویروس ِ DirtyDecrypt.exe و encrypt شدن عکسها و فایلهای PDF

سلام

من از دیروز نمی دونم مثل اینکه ویندوزم به یک ویروس آلوده شده که 90% فایلهای من رو encrypt کرده و حالا به هیچ کدام دسترسی ندارم الان هر عکسی رو می خواهم باز کنم صفحه عکس یک سری نوشته میاد lممنون می شم اگر راهنمایی کنید چطور از شرش خلاص شم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by hapalii; 03-07-2013 at 13:19.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واقعا مثل اورزانس چون قطعا دیگه دارم نفس های اخر و می کشم هر چی تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم تو فروم های خارجی هم راه حل مشخصی نبود چیزهایی هم که نصفه نیمه فهمیدم اجرا کردم نشد که نشد تو فرم های فارسی هم زیاد گشتم ظاهرا همه این مشکل رو وقتی داشتند که خودشون فایلی رو انکریپت کردن و بعد که ویندوز عوض کردند این مشکل پیش امده اما من اصلا همچین کاری نکردم و این ویروس که این کار کرده حالا می ترسم حتی اگر ویندوز عوض کنم یک سری از فایلها رو که تو درایور ویندوز از دست می دم اما می ترسم عکسهایی که تو پارتیشن های دیگه است هم دیگه باز نشه دو تا ویندوز دارم یکی XP و اونیکی 8 تو هر کدام که باشم فرقی نمیکنه عکسها باز نمیشه برای همین فکر می کنم با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ای بابا تو رو خدا یکی بگه من چی کار کنم می ترسم هر دو تا ویندوز رو هم پاک کنم و عوض کنم اما باز عکس ها رو از دست بدم بابا این چه اورژانسی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اکثرا این مخرب رو تشخیص دادن یکیشون رو نصب کن و بعد از آپدیت سیستم رو باهاش fullscan کن, پیشنهاد من Malwarebytes یا Bitdefender 2014 ( تنظیم در حالت حداکثری) هستش

1.نصب و اجرای برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به جای این گزینه نصب مجدد ویندوز و اجرای شماره های 2 و 3 پیشنهاد میشه)
    2.خاموش کردن system restore
    3.اسکن سیستم با ضد مخرب های پیشنهادی
    4.نصب و اسکن سیستم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته:بعضی افراد تو net گفتن فایل هاشون آسیب جدی دیده و از بین رفته حتی پس از پاکسازی تا به جاهای باریکتر نکشیده اقدام کنید
    اگه فایل هاتون خیلی مهمه صبر کنید تا افراد حرفه ای انجمن به کمکتون بیان
    Last edited by satansilent; 05-07-2013 at 07:39.

5. این کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بد بختی این که توی ویندوز ایکس پی کاسپر رو دارم ولی خوب خیلی وقته key هایش گیر نمیاد و غیر فعال شده Malwarebeytes رو توی ویندوز 8 دارم اسکن فول هم کردم اما این ویروس نشناخت حالا نمی دونم شاید چون PC از طریق ویندوز XP الوده شده و من این برنامه رو تو ویندوز 8 دارم اسکن اثری نداشته یا نه . تو اینترنت از بعض از ساتهای خارجی خوندم که رجیستری رو باید دستی از این ویروس پاک کنم همین کار رو هم کردم و تو رجیستری هر کلیدی که با نام این ویروس بود پاک کرد. حالا فعلا اتفاق خاص دیگه ای نیافتاده البته تو ویندوز XP نمیرم ولی خوب عکس ها و فایل های PDF هنوز همان حالت داره بیشترش اما بیشتر از قبل نشده . اسم بعضی از فایلها سبز شده و فایل های مثلا با این dcbd4715b69c41b2392b315feb286735 و پسوند czcpf که ظاهرا مربوط به تعمیرات رجیستری توی بعضی از فولدر های مشکل دار اضافه شده . کلا نمی دونم حالا اصلا با از بین رفت این ویروس آیا فایلها به حالت اول بر می کرده یا نه . از راهنمایی تون هم ممنونم برای یه بیماری اورژانسی مثل دستگاه شوک بود که قلبش باز به کار انداخت ببینم می تونم کاسپر رو توی ویندوز XP فعال کنم شاید فرجی شد.

داره خودمونی میشه IRPMC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام متاسفانه منم با چنین مشکلی روبرو هستم البته سیستم با یک پیغام -- شدن اینجور شده و الان کلیه عکس هام باز نمیشن خیلی هم تلاش کردم که الان توضیح میدم خواهشمندم دوستان و مدیران ارشد کمک کنن
    فرمت عکس هام انجور شده DC77.jpg.crypt
    1. با انتی ویروس بیت دیفندر آپ دیت شده اسکن کردم تعدادی ویروس پاک کرد
    2. با anti Malwar اسکن کردم چندتا پاک کرد
    3. فرمت ها رو دستی به jpg تبدیل کردم باز نشد
    4. ویندوز عوض کردم بعد دوباره اسکن کردم
    5. type of file ha هم به crypt تبدیل شده بود همه رو jpeg کردم
    6. DLL های مربوط را که پیدا کردم و فولدر های ویروسی رو پاک کردم
    و فرمت که تغییر میکنه رو عکس پیغام میده که عکس خیلی بزرگ هست و نمیشه باز کرد
    7 نرم افزار نمایش عکس های مختلف هم امتحان کردم هنوز به نتیجه نرسیدم لطفا کمک کنید
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بابا تو رو خدا کمک کنید من کلی عکس و فایل دارم که این ویروس رمزگذاری کرده چی کار کنم که عکس هام باز داشته باشم .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    این لینک یکی از فایل های PDF من که با این ویروس کد گذاری شده و باز نمیشه تو رو خدا نگاه کنید ببینید راهی برای باز کردن این کد ها و برگردونند فایل به حالت معمول هست یا نه من کلی عکس دارم که اینطوری شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

2 تا لینک برای شما قرار میدم که روش ریموو کردن این ویروس رو نوشته
    اول شما ویروس رو پاکسازی کنید ببینیم بعدش اجازه میده فایل های پی دی اف شما باز شه یا نه

11. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من هر دو این لینک ها رو و سایت های مشابه زیادی رفتم و خوندم فکر می کنم ویروس رو پاک کردم البته تقریبا هر جا هر کاری گفته شده بود انجام دادم مثل پاک کردن رجیستری پاک کردن فایل های اصلی ویروس و .... Malwarebytes نصب کردم البته تو ویندوز 8 چون من دو تا ویندوز دارم و پی سی از طریق ویندوز XP آلوده شده بود به هر حال با سختی زیاد روی ویندوز XP هم کاسپر اسکای نسب کردم اول ویروس اجازه نمی داد به روز بشه اما با دیسکت راه انداز کاسپر و کارهای مختلف دیگه که کردم به هر حال به نظرم الان سیستم در وضعیت عادی و تو هیچ کدام از ویندوز ها چیز مشکوکی که نشان از فعالیت ویروس باشه نمی بینم تنها چیزی که هست اینکه وقتی عکس های سالم رو جا بجا می کنم نام عکس یا فایل به رنگ سبز یا آبی تنها چیز مشکوک اینه و غیر از این چیزی نیست برای همین فکر می کنم ویروس رو پاک کردم

اما خوب هنوز هم 95 % فایل های عکس و فایلهای PDF , Exel رمز گذاری شده هستند و بهشون دسترسی ندارم . خیلی برام مهمه مخصوصا عکسها که بتونم بر گردونمشون . باز هم از توجه تون ممنون .

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •