تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: شروع : پایتون یا ویژوال بیسیک ؟ مسئله این است !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض شروع : پایتون یا ویژوال بیسیک ؟ مسئله این است !!!

با سلام به همه دوستان
    توی این چند روزی که علاقمند شدم به یادگیری برنامه نویسی از میان
    چندین زبان برنامه نویسی هر کدوم از دوستان زبونی رو پیشنهاد دادن ولی بیشترین آمار با ویژوال و پایتون بوده .
    حالا مردد موندم میون این دو . نمی دونم از کدوم شروع کنم
    من فقط قصد دارم اگر گاهی نیاز شد که برنامه ای بنا به نیازم بنویسم بتونم از عهدش بربیام . نمی خوام حرفه ای بشم
    یا از این راه نون بخورم . مشکل کمبود وقت هم هست که نمی تونم به هر دو بپردازم حالا به نظر شما کدوم یکی از این دو رو یاد بگیرم ؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر نمیاد اهل اسکریپت زدن باشید! پس پایتون خود به خود حذف میشه!‌:|

توی بیسیک شما یه فرم میزنی و چند خط کد میزنی و کامپایل و استفاده....
    ولی تو پایتون دردسر ها کمی بیشتره! :|

3. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر نمیاد اهل اسکریپت زدن باشید! پس پایتون خود به خود حذف میشه!‌:|

توی بیسیک شما یه فرم میزنی و چند خط کد میزنی و کامپایل و استفاده....
    ولی تو پایتون دردسر ها کمی بیشتره! :|
    سلام . نه اسکریپت نمی دونم . ولی اگه نیاز باشه یاد می گیرم .
    توان اون زبان برام مهمه . با دردسراش میشه کنار اومد .
    با این فرض کدوم یکی ؟

ویژوال بیسیک 6 بهتره یا 2010 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امروز رفتم پیش کسی و از نزدیک کار هر دو زبان پایتون و بیسیک رو دیدم . به نظرم برای کسایی مثل من
    بهتره که اول بیسیک کار کنن . دست کم می بینیم که چی کار میکنیم و یادگیریش آسونتره . برای زبون اول
    گمونم بیسیک بهتر باشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز رفتم پیش کسی و از نزدیک کار هر دو زبان پایتون و بیسیک رو دیدم . به نظرم برای کسایی مثل من
    بهتره که اول بیسیک کار کنن . دست کم می بینیم که چی کار میکنیم و یادگیریش آسونتره . برای زبون اول
    گمونم بیسیک بهتر باشه .
    تجربه یک دهه برنامه نویسی به من ثابت کرده زبان برنامه نویسی شاید 40 درصد کار باشه 60 درصد باقی مانده تلاش و پشتکار هست

7. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن برنامه نویسی n00b's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اگه قراره بعداً سراغ زبان هایی مثل ++C و Java و... برید// پیشنهاد می کنم برای شروع دور VB رو خط بکشید..///
    اما اگه فقط می خواید VB کار کنید// بین VB6 و VB.NET مسلماً VB.NET گزینه ی بهتریه../// اگه خواستید بگید تا مقایسشون کنیم.../// (بین زبان های NET. هم #C گزینه ی بهتریه..///)
    این رو هم اضافه کنم که 50% مشکلاتی که تو یادگیری یه زبان برنامه نویسی براتون به وجود میاد و باعث سخت جلوه دار شدن اون زبان برنامه نویسی میشه (؟!؟) //مربوط به منبعیه که از روش برنامه نویسیرو یاد میگیرید.../// #C رو می تونید از رو یه منبع خوب به همون راحتی VB یاد بگیرید..///
    موفق باشید!

9. 2 کاربر از n00b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه قراره بعداً سراغ زبان هایی مثل ++C و Java و... برید// پیشنهاد می کنم برای شروع دور VB رو خط بکشید..///
    اما اگه فقط می خواید VB کار کنید// بین VB6 و VB.NET مسلماً VB.NET گزینه ی بهتریه../// اگه خواستید بگید تا مقایسشون کنیم.../// (بین زبان های NET. هم #C گزینه ی بهتریه..///)
    این رو هم اضافه کنم که 50% مشکلاتی که تو یادگیری یه زبان برنامه نویسی براتون به وجود میاد و باعث سخت جلوه دار شدن اون زبان برنامه نویسی میشه (؟!؟) //مربوط به منبعیه که از روش برنامه نویسیرو یاد میگیرید.../// #C رو می تونید از رو یه منبع خوب به همون راحتی VB یاد بگیرید..///
    موفق باشید!
    سلام دوست عزیز
    ممنون میشم اگه بیشتر توضیخ بدید بین وی بی و وی بی دات نت چه فرقهایی هست
    و یا آیا کتاب خوبی می شناسید ؟

کاربر فعال انجمن برنامه نویسی n00b's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

VB6 سال 1998 و برای برنامه نویسی ویندوز 98 نوشته شد و پشتیبانیش هم مدت هاست که تموم شده و دیگه بروزرسانی نمیشه یعنی اگه مشکلی هم داشته باشه دیگه نمی تونید منتظر بمونید تا با بروزرسانی بعدی حل بشه (مثل مشکل Unicode) اما VB.NET مدام بروزرسانی میشه و با آخرین تکنولوژی های ماکروسافت سازگاره و می تونید باهاش برای ویندوز 8 هم برنامه بنویسید// همین‌طور برای ویندوز موبایل// حتی می تونید باهاش وب سایت طراحی کنید////

تو VB.NET به کتابخانه های دات نت دسترسی دارید و می تونید از جدیدترین و پیشرفته ترین تکنولوژی های ماکروسافت مثل WPF و Silverlight و... استفاده کنید...///

محیطی که توش برنامه نویسی VB.NET رو انجام میدید// Visual Studio 20xx بسیار پیشرفته‌تر از محیطیه که توش با VB6 برنامه می نویسید (Visual Studio 98)// و امکانات بیشتری رو در اختیارتون قرار میده../// همچنین تو Visual Studio 20xx شما می تونید یه پروژه رو با چند زبان برنامه نویسی بنویسید// و از کد های زبان های دیگه مثل #C و... برای نوشتن برنامه هاتون استفاده کنید//// سرعت اجرای برنامه‌های VB.NET بیشتر از برنامه‌های نوشته شده با VB6 ه...///

در مقابل VB6 کاملاً شی گراء نیست که باعث میشه که یادگیریش ساده‌تر باشه// اما نمیشه اینو یه مزیت به حساب آورد../// در کل با عقل جور نمی آد که با وجود ابزار جدید تر و بهتر که توش مشکلات وسیله ی قدیمی هم حل شده// شما هنوز از وسیله ی قدیمی استفاده کنید/// شاید فکر کنید که دارم از VB.NET طرفداری می‌کنم اما واقعاً این‌طور نیست// VB.NET نسخه ی جدیدتر VB6 ه// و بالطبع خیلی از مشکلات نسخه ی قبلی رو نداره و پیشرفته‌تر و قدرتمندتر شده////

ببخشید اگه پستم یکم بهم ریخته شد.../// حجمش زیاد بود نتونستم رنگ آمیزیش کنم..///
    موفق باشید!
    Last edited by n00b; 06-07-2013 at 01:55.

12. این کاربر از n00b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز خیلی خیلی متشکرم
    گرایش من به وی بی 6 به خاطر این بود که همه اطرافیانی که ازشون سئوال کردم اونو توصیه
    کردن الان هم که نگاه می کنم میبینم که از کسایی سئوال کردم که برای مدرک دیپلم یا لیسانس
    کامپیوتر چند واحد رو گذرونده بودن همین منو از پایه به اشتباه انداخت . ممنون از شما .

14. این کاربر از H @ di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahshid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زبان پایتون واسه شروع سخته و خیلی آدم و به دردسر میندازه.
    به نظر منم با یه کتاب و منبع خوب میشه با ++C شروع کرد.

16. 2 کاربر از mahshid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •