تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: راهنمایی در مورد Z87!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض راهنمایی در مورد Z87!

دوستان میخوام بدونم مادربوردهای Z87 آیا قابلیتهایی که دارند ارزشمند هست و آیا تفاوت زیادی با Z77 ها دارن؟ مثلا تو سرعت انتقال اطلاعات و سایر فناوریها خیلی جلوتر نیستن؟ یا مثلا DDR4 و تکنولوژیهای نسل بعد آیا قراره به این زودی وارد بشه؟
    میخوام مادربورد Z77 بردارم، برام سواله که آیا بیشتر صبر کنم تا مادربورد و سی پی یوی هاسول بیاد یا نه، حالا مصرف برق کمتر و اینطور ویژگیها رو کاری ندارم، کلا میخوام بدونم آیا تغییرات قدرت و عملکرد خیلی فرق خواهد کرد یا اینکه ارزش صبر کردن نداره و بهتره Z77 و 3570 ام رو بردارم.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوالتون بیشتر در مورد تفاوت سوکتهای 1155 و 1150 هست. صرفا مقایسه چیپستهای دو سوکت متفاوت خیلی مقایسه جالبی نیست ولی در کل از لحاظ فناوری و قابلیت خیلی تفاوتی با هم ندارن.
    این اختلاف کم در مورد سوکتها هم صدق میکنه و در بالاترین حالت ، پردازنده های هاسول کمتر از 10درصد از آیوی ها در مدلهای مشابه قویترند.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

مثلا DDR4 یا PCI4 و اینطور چیزا که قرار نیست اضافه بشن؟
    چون میخوام از چیپ Z77 بردارم، کارت گرافیک رو که میدونم هیچ مشکلی نیست و تا امروز و حتی شاید حداقل یه سال آینده کارتهایی که میان همه به مادربوردی که میخرم میخورن ولی اینکه آیا مثلا این فناوریهایی که گفتم یا امثال اونا بخوان تغییر کنن و تکنولوژی خاصی تو مادربوردای جدید و به قول شما سوکتهای 1150 ها باشه نمیدونم. (به جز سی پی یوهای هاسول و البته یخورده رمهای با فرکانس بیشتر) تغییرات خاصی تو تکنولوژیهای سوکتهای جدید قراره اتفاق بیوفته؟
    با خریدن Z77 و آیوی بریج ضرر نمیکنم؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من انتخاب و خريد سوکت 1155 منطقيه و فعلا هم از قابليتهايى که گفتين خبرى نيست.
    پلتفرم اى ام دى که هنوز PCIe3 رو هم روى اکثر مادربوردهاش نداره!
    همونطور که گفتم صرفا بين هاسول و آيوى اختلاف زيادى وجود نداره و برترى محسوسى وجود نداره براى وادار کردن ما براى خريد هاسولها.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •