سلام
دوستان من قصد خرید لپ تاپ رو داشتم اینم نیازهام از لپ تاپ هست و به ترتیب اولویت مینویسم:
1.سیستم قوی داشته باشه تا بتونم روزی 2 3 ساعت باهاش بازی کنم (البته من گیمر هستم)
2.سبک باشه و بتونم راحت حملش کنم ("14 رو ترجیح میدم)
3.خیلی داغ نکنه یا حداقل با کولینگ جواب بده و همچنین خوب طول عمر خوبی داشته باشه دیگه.
4.باطریش خوب باشه،حالا اونقدری باشه که یه چند ساعتی که باهاش کار میکنم یا بازی میکنم جواب بده.
5.کیبوردش مناسب باشه تا هم راحت بشه باهاش تایپ کرد و هم راحت بازی کرد،برخلاف کیبوردهای جدید که همه تخت و بهم چسبیدن.
یه چند تا نکته هست که میگم
اول اینکه من خودم گیمرم و اولویت بازیم با لپ تاپ نیست،اما دوست دارم لپ تاپم قوی باشه و خوب سیستمم کمی داره قدیمی میشه ازینورم دوست دارم حداقل بعضی بازی ها رو روش بکنم و اینکه من حداقل میخوام 4 سال واسم کار کنه و خیلی داغون نشه،البته من آدم با سلیقه ای هستم ولی از لپ تاپم احتمالا کار زیاد میکشم ولی نه همش بازی،کارهای دانشگاه و فیلم.
دوم اینکه شبها فیلم میبینم،این واسم مهمه و تقریبا بگم هرشب،رو این حساب باطریش جواب بده دیگه.
سوم اینکه زیاد اینور اونور میبرمش،زیاد سنگین یا حجیم نباشه.
و آخر اینکه نظر خودم رو برند Asus هست چون هم فک میکنم کیفیت داره و هم اینکه قیمتش مناسبه،البته تا حالا لپ تاپ نداشتم،اما اطرافیان دارن و تجربه خیلی کمی از لپ تاپ دارم،
این چندتا مدل رو میزارم،که خیلی نزدیک هم هستن و من چشمو گرفته
درضمن قیمتها حدودی هست ولی تا 1ماه دیگه قصد خرید دارم.
1. Asus k46cb قیمت 2500.000
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.0 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3317U Core i5 1.7GHz up to 2.6 GHz - Cache 3 MB
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:14" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
2. Asus n46vm قیمت 2600.000
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 630M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
3. Asus n46vz ، قیمت 2800.000
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 650M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
نظر خودم روی n46vz هستش اما چون سیستم قوی تری داره (منظورم بیشتر گرافیکش هست) خوب بیشترم داغ میکنه و مصرف میکنه
ازینور مدل اولی سبک تره و خیلی نازکه حدود 2 کیلو هست،اما متاسفانه نقدی ازش به اون شکل نبود و این باطری 4سلولیش منو میترسونه، (البته من فقط شنیدم سری N خوبه حالا نمیدونم این که سری K چقدر بدتره یا در چه حدیه)
گزینه دوم هم میگن مصرف باطری خیلی خوبی داره اما کارت گرافیکش از هر دو تای دیگه پایین تره و من نظرم روش نیست.
باز دوستانی که خودشون این لپ تاپ ها یا مدلهای مشابه حتی از برندهای دیگه دارن و فک میکنن بدرد من بخوره پیشنهاد بدن و نظرشون رو بگن.
در رابطه با هزینه هم فک نمیکنم تا 2800 بیشتر بتونم بدم،اما اگه ببینم واقعا مدلی باشه که ارزش داشته باشه تا 3 تومنم میدم.
ممنون از همتون.