تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 60

نام تاپيک: انتخاب لپ تاپ ترجیحا asus تا سقف 3 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

14 انتخاب لپ تاپ ترجیحا asus تا سقف 3 میلیون

سلام
    دوستان من قصد خرید لپ تاپ رو داشتم اینم نیازهام از لپ تاپ هست و به ترتیب اولویت مینویسم:
    1.سیستم قوی داشته باشه تا بتونم روزی 2 3 ساعت باهاش بازی کنم (البته من گیمر هستم)
    2.سبک باشه و بتونم راحت حملش کنم ("14 رو ترجیح میدم)
    3.خیلی داغ نکنه یا حداقل با کولینگ جواب بده و همچنین خوب طول عمر خوبی داشته باشه دیگه.
    4.باطریش خوب باشه،حالا اونقدری باشه که یه چند ساعتی که باهاش کار میکنم یا بازی میکنم جواب بده.
    5.کیبوردش مناسب باشه تا هم راحت بشه باهاش تایپ کرد و هم راحت بازی کرد،برخلاف کیبوردهای جدید که همه تخت و بهم چسبیدن.
    یه چند تا نکته هست که میگم
    اول اینکه من خودم گیمرم و اولویت بازیم با لپ تاپ نیست،اما دوست دارم لپ تاپم قوی باشه و خوب سیستمم کمی داره قدیمی میشه ازینورم دوست دارم حداقل بعضی بازی ها رو روش بکنم و اینکه من حداقل میخوام 4 سال واسم کار کنه و خیلی داغون نشه،البته من آدم با سلیقه ای هستم ولی از لپ تاپم احتمالا کار زیاد میکشم ولی نه همش بازی،کارهای دانشگاه و فیلم.
    دوم اینکه شبها فیلم میبینم،این واسم مهمه و تقریبا بگم هرشب،رو این حساب باطریش جواب بده دیگه.
    سوم اینکه زیاد اینور اونور میبرمش،زیاد سنگین یا حجیم نباشه.
    و آخر اینکه نظر خودم رو برند Asus هست چون هم فک میکنم کیفیت داره و هم اینکه قیمتش مناسبه،البته تا حالا لپ تاپ نداشتم،اما اطرافیان دارن و تجربه خیلی کمی از لپ تاپ دارم،
    این چندتا مدل رو میزارم،که خیلی نزدیک هم هستن و من چشمو گرفته
    درضمن قیمتها حدودی هست ولی تا 1ماه دیگه قصد خرید دارم.
    1. Asus k46cb قیمت 2500.000
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.0 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 3317U Core i5 1.7GHz up to 2.6 GHz - Cache 3 MB
    حافظه:4 GB DDR3
    هارد دیسک:750 GB 5400RPM
    کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:14" - Bright LED
    امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS

2. Asus n46vm قیمت 2600.000
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:6 GB DDR3
    هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
    کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 630M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
    امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
    3. Asus n46vz ، قیمت 2800.000
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
    پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:6 GB DDR3
    هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
    کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 650M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

نظر خودم روی n46vz هستش اما چون سیستم قوی تری داره (منظورم بیشتر گرافیکش هست) خوب بیشترم داغ میکنه و مصرف میکنه
    ازینور مدل اولی سبک تره و خیلی نازکه حدود 2 کیلو هست،اما متاسفانه نقدی ازش به اون شکل نبود و این باطری 4سلولیش منو میترسونه، (البته من فقط شنیدم سری N خوبه حالا نمیدونم این که سری K چقدر بدتره یا در چه حدیه)
    گزینه دوم هم میگن مصرف باطری خیلی خوبی داره اما کارت گرافیکش از هر دو تای دیگه پایین تره و من نظرم روش نیست.

باز دوستانی که خودشون این لپ تاپ ها یا مدلهای مشابه حتی از برندهای دیگه دارن و فک میکنن بدرد من بخوره پیشنهاد بدن و نظرشون رو بگن.
    در رابطه با هزینه هم فک نمیکنم تا 2800 بیشتر بتونم بدم،اما اگه ببینم واقعا مدلی باشه که ارزش داشته باشه تا 3 تومنم میدم.
    ممنون از همتون.

Last edited by masoud_5april; 02-07-2013 at 16:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

شما همه ی خوبی ها رو با هم میخوای همچین چیزی نیست در ضمن core i5 هم اونقدر قوی نیست که شما انتظار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. این کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه سبک و شیک میخوای k46نظر خودمم روی k46 هست و همین روزا میخرم

5. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

کارت گرافیک 650 برای گیمر ها تاپ نیست.
    14 اینچ هم برای بازی خوب نیست. حداقل 15 اینچ
    برای بازی هم باتری همیشه کم جواب میده.
    سری n ایسوس هم کیبرد با کیفیتی دارن.
    سری N ایسوس نمایشگرش خوبه ولی عالی نیست بهتره اپل یا سونی بخری. (برای فیلم دیدن )

این سری n ها از ایسوس خوب هستن
    cx61 از msi هم خوبه و برای گیم هم بدک نیست.

شما همه ی خوبی ها رو با هم میخوای همچین چیزی نیست در ضمن core i5 هم اونقدر قوی نیست که شما انتظار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خنده دار ترین حرفی بود که تو عمرم شنیدم. شما بر چه اساسی این حرف رو میزنی ؟ تو کدوم بنچ مارک نوشته ؟ در ظمن i5 که سهله برای یه کاربر عادی core 2 due هم راحت جواب میده. ( کارهای مالتی مدیا )

7. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادین
    والا من همه چیزو با هم نمیخوام اون بالام نوشتم که ترتیب انتخابام چیاست مثلا قدرت سخت افزار از وزن واسم مهمتره یعنی اگه دو لپ تاپ مثل هم یکی سنگین و سخت افزار قابل قبول داشته باشه،من به سبکتر با سیستم ضعیف تر ترجیح میدم.
    بعد در رابطه با اندازه صفحه میدونم کوچیکه ولی 14 بیشتر اصلا نمیخوام چون سنگین تر میشه،بعد در رابطه با msi هم تعریف زیادی نشنیدم نمیدونم واقعا چجوریه بعدشم این مدل که شما معرفی کردین گرافیکش که پایینتر از n46vz هستش،بعد دیگه با بودجه و توقعات من فک نمیکنم قوی تر از gt650m بهم بدن،بعدا من هم گفتم گیمرم ولی اونجوری نیست که همش بشینم بازی کنم،تازه من بازی ها رو میخوام در حد معقولی بیاره که فک میکنم همین حدودام جوابگو باشه.
    من بیشتر نظرم رو کیفیت و ارزش قیمت این مدلها بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما برای خرید لپ تاب ابتدا باید بودجه خودتان را معلوم کنید نه اینکه بر حسب مدل بحث کنید
    در زمینه لپ تاب های گیمینگ معمولا بودجه شما باید بالای 3,500 باشد
    با بودجه شما پیشنهاد بنده msi ge 60 قیمت فعلی حدود 3,500
    در مورد کارت گرافیک بنده مقایسه ای اجمالی بین سه مدل گرافیک در تاپیکی دیگر انجام دادم ، احتمالا به درد شما هم میخورد

مقایسه کارت های گرافیک مخصوص لپ تاب ب چند عامل بستگی دارد

Core Speed or Core Clock
    Shader Speed
    Memory Speed
    Memory Bus Width
    Memory Type

یک نوع گرافیک میتواند با مقادیر مختلفی از پارامترهای بالا عرضه شود ، بنابراین مقایسه دو گرافیک بصورت کلی اصولا کار اشتباهی است مگر اینکه در خصوصیات لپ تاب جزییات دقیق فنی گرافیک همراه با جزییات بالا ذکر شود

در مورد گرافیک Nvidia Geforce GT 750M باید گفت در طبقه متوسط گرافیک های قوی قرار میگیرد ، Core Speed یا Core Clock آن حدود 967 MHz می باشد که در مقایسه با GT650 و GTX660 حدود 100تا 150 MHz قوی تر است ، با دو نوع bit memory interface عرضه میشود یعنی DDR3 یا GDDR5 ، اگر از نوع DDR5 باشد گران تر و سریع تر است ، در بخش Memory speed باید گفت برتری محسوسی نسبت به GT650 و 660GTX دارد ، در حالت معمول 1000 و در حالت Over clock تا 2500 MHz میباشد که بین 500 تا 1600 MHz نسبت به دو گرافیک دیگر برتری دارد ، اما در پارامتر Memory Bus Width هر سه گرافیک 128 Bit میباشند

اما نکته جالب اینجاست که از بین این سه گرافیک

NVIDIA GeForce GT 750M

NVIDIA GeForce GT 650M

NVIDIA GeForce GTX 660M

تنها 660 هست که قابلیت بکار رفتن در لپ تاب های بزرگ را دارد و دو گرافیک دیگر در لپ تاب های با صفحه نمایش 15 بکار میروند

بد نیست توضیحات بخش Performance را مرور کنیم

Depending on clock speed and memory configuration, the GT 750M performs slightly above the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The fastest models with GDDR5 may even match the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Most current games (as of 2013) can be played fluently in high settings. In older titles, there are also reserves for additional quality features like AA and AF

در اینجا اشاره میکند که مدل GT 750M در مقایسه با دو گرافیک تقریبا هم محدوده خود یعنی GTX660 و GT650 منوط به سرعت "کلاک و پیکربندی حافظه گرافیک بالا میتواند اندکی قوی تر باشد ، سریعترین مدل این گرافیک که از نوع

GDDR5 میباشد حتی با مدلGTX 670M برابری میکند، بیشتر بازی ها در سال جاری ( 2013 ) ، بصورت روان و با تنظیمات HIGH قابل بازی کردن هستند ، در مدل های قدیمی تر نیز ذخایری وجود دارد برای افزایش کیفیت در برخی ویژگی ها مانند AA و AF

NVIDIA GeForce GT 750M اگر حداقل مقادیر زیر را داشته باشد ، اندکی از GTX 660 و GT650 قوی تر است

384 cores @ 967 MHz128 Bit @ 1000 - 2500 MHz

به عنوان مثال مقایسه این سه گرافیک در اجرای بازی company of heroes 2 2013 در حالت تنظیمات high

high:
    16.3 fps Hide Comparison
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -76%

...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -60%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -56%

Radeon HD 8570D -45%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -36%

GeForce GTX 460 768MB -30%

Radeon HD 8670D -28%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -18%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -2%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -1%

GeForce GT 750M

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 42%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 44%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 59%

Radeon HD 6870 79%

Radeon HD 7770 86%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 129%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 177%

GeForce GTX 660 Ti 187%

...
    Array [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 233%

0%
    100%

10. 4 کاربر از malmal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببینید من گفتم که لپ تاپ گیمینگ نمیخوام و اینکه با کامپیوترم بیشتر بازی میکنم ولی دوست دارم گرافیک لپ تاپم هم در حد معقولی باشه،گرچه واضحه که من اگر قرار باشه 600 تومن بیشتر پول لپ تاپ بدم تا یه گرافیک بالاتر گیرم بیاد،خوب اگه همون رو بدم گرافیک معمولی واسه سیتمم بگیرم بیشتر به نفعمه و بهتر واسم میره،رو این حساب اصلا نمیخوام زیاد هزینه کنم،ازینورم شما خودتون میدونین لپ تاپ یک وسیله اصطهلاکی هستش و مثل کامپیوتر نمیمونه و قطعات اصلیش قابل تعویض نیست،واسه همین زیاد هزینه کردن برای کسانی که به کامپیوتر دسترسی دارن،اشتباهه.
    در مورد گرافیکم من تو خود notebookcheck رفتم و دیدم که 650 قوی تر از 740 بود،اما تو فرکانس که شما میگی فرکانس 740 به مقدار حدود 70 مگ بیشتر هستش،ولی تو بنچمارکها هم که دیدم پایین تر بود دیگه.
    درضمن یه سوالم رو هم جواب ندادین،که سری n بهتره یا k و با این اوصاف شما با شرایط من n46 رو میگیرین یا k46 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

thor god
    دوست عزیز کاش مشخصات سیستم خودتو مینوشتی من core i5 هم داشتم اما به خاطر ضعفش در حال حاضر i7 دارم این چیزیه که این دوست ما از لپ تاپ انتظار داره نه i5
    خودتونم دارین میگین برای یه کاربر عادی کافیه.............
    Last edited by mohammad ahmadi; 02-07-2013 at 23:45.

13. این کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

۱۰۰٪ N46VZ

15. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RMaaneMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ببینید من گفتم که لپ تاپ گیمینگ نمیخوام و اینکه با کامپیوترم بیشتر بازی میکنم ولی دوست دارم گرافیک لپ تاپم هم در حد معقولی باشه،گرچه واضحه که من اگر قرار باشه 600 تومن بیشتر پول لپ تاپ بدم تا یه گرافیک بالاتر گیرم بیاد،خوب اگه همون رو بدم گرافیک معمولی واسه سیتمم بگیرم بیشتر به نفعمه و بهتر واسم میره،رو این حساب اصلا نمیخوام زیاد هزینه کنم،ازینورم شما خودتون میدونین لپ تاپ یک وسیله اصطهلاکی هستش و مثل کامپیوتر نمیمونه و قطعات اصلیش قابل تعویض نیست،واسه همین زیاد هزینه کردن برای کسانی که به کامپیوتر دسترسی دارن،اشتباهه.
    در مورد گرافیکم من تو خود notebookcheck رفتم و دیدم که 650 قوی تر از 740 بود،اما تو فرکانس که شما میگی فرکانس 740 به مقدار حدود 70 مگ بیشتر هستش،ولی تو بنچمارکها هم که دیدم پایین تر بود دیگه.
    درضمن یه سوالم رو هم جواب ندادین،که سری n بهتره یا k و با این اوصاف شما با شرایط من n46 رو میگیرین یا k46 ؟
    مسعود جان! هرکدوم از سری های تولید شده ی برند ایسوس برای یک نوع کاربری و استفاده به خصوصه..مثلا لپ تاپهای سری N ایسوس بیشتر واسه کاربرائیه که زیاد فیلم و سریال می بینن آهنگ گوش میدن یا با نرم افزارهای معمولی و بازی های نیمه سبک کار میکنن..

سری K ایسوس هم بیشتر واسه اونایی مناسبه که با لپ تاپشون زیاد کار میکنن و دوست دارن شبانه روز ازش استفاده کنن.چون این سری از لپ تاپها کمتر باطری میکنن و به ندرت هم بعد فعالیت زیاد داغ میکنن! به خاطر فناوری Ice cool که ایسوس تو سری K به کار برده همچین قابلیتی رو تونسته ایجاد کنه..بیشتر هم برای مهندس ها تاجرها و اونایی که کارخونه دارن به کار میاد چون زیاد لپ تاپو حمل و نقل میکنن و نیاز به باطری قوی دارن و از این حرفها...

سری G ایسوس هم که مختص گیم خورهاس!! یعنی اونایی که دوست دارن شبانه روز بازی کنن و خیالشون راحت باشه که جدیدترین بازی های دنیا رو هم برای چند ساعت با بهترین کیفیت بازی میکنن و خبری هم از داغ کردن و خالی شدن باطری نیست..گراف و سی پی یو های این سری ایسوس فوق العاده س(حداقل بین لپ تاپ ها)...البته اینو هم بگم که سری G ایسوس جدا از بازی و اجرای خوب اون به خاطر سخت افزار قوی قابلیت ساپورت نرم افزارهای سنگین رو هم داره..

در آخر هم پیشنهادم اینه که اولا به هیچ وجه به خاطر بازی سراغ لپ تاپ نیا و اگه هم قراره بیای حتما یکی از لپ تاپهای سری G ایسوس یا MSI رو بخر اونم از نوع cori7..چون بیشتر لپ تاپهای موجود بازار از هر برندی هم که باشن قابلیت اجرای مناسب و دلخواه بازی ها رو ندارن و حتی سری G برند ایسوس و ام اس آی هم نمیتونن اونطور که دسکتاپ(پی سی) بازی هارو ساپورت میکنه از پسش بر بیان و در ضمن وزن سنگینی هم دارن...
    اما اگه نظرت عوض شد و می خوای کمتر به فاکتور بازی خور بودن تو خرید لپ تاپت توجه کنی اینهارو بهت پیشنهاد می کنم که البته همینام کم بازی خور نیستن ولی نه از نوع حرفه ای!!
    Asus N53SV
    MSI CX61 i7
    Lenovo ideapad Z500-C
    Asus N53SN
    Last edited by RMaaneMan; 04-07-2013 at 03:53.

17. 2 کاربر از RMaaneMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •