تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: داغ شدن سی پی یو و چیپست گرافیکی لپتاپ Dell XPS L502X

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

13 داغ شدن سی پی یو و چیپست گرافیکی لپتاپ Dell XPS L502X

سلام دوستان
    همونطوریکه در عنوان مشخصه لپتاپم جوش آورده .
    دمای سی پی یو در هنگام بازی مثل کرایسس ۳ به ۱۰۱ درجه هم میرسه هر کدوم از هسته ها به همین دما میرسن . در ضمن دما چیپ گرافیکی هم تا ۸۳ درجه رسیده .
    کول پد دارم ٬ از روشهایی سعی کردم تا کلا خنک کنم ولی اصلا تاثیری نداره ٬ حتی خمیر سیلیکون گرفتم مجدد زدم ولی بهتر نشد .
    الان دنبال اینم که دور فن رو بالا ببرم ولی هیچی تو تنظیمات بایوس نیست و دنبال نرم افزار هستم که گیر نیاوردم . نرم افزاری هست برای تنظیم دور فن لپتاپ ؟
    یادم میآد اوایل دور فن لپتاپم خیلی بالا میرفت ولی الان اصلا بالا نمیره . شاید با بالا بردن دور فن مشکل حل بشه .
    آیا کولری واسه لپتاپ هست ؟
    آخه یه بار اتفاقی با روشهایی که نمیشه گفت ٬ لپتاپ رو خنک کردم و اونموقع قدرت سی پی یو و گرافیک رو دیدم . معرکه بود .
    لطفا اگه راهی هم برای خنک کردن لپتاپ دارین بگید ٬ تا امتحان کنم .
    ممنون

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دماش خیل بالاست خیلی خیلم بالاست بهترین کار این که یک دسکتاپ بخری
    ولی کلا مدت زمان هر بار بازی تون چقدره یعنی چند ساعت بازی میکنی؟
    2-
    کول پدت چشکلیه چند تا فن داره؟
    3- تا حالا لپتاپ رو تمیز کردین منافز ورودی و خروجی هواشو؟
    4- خمیر سیلیکونم زیاد زدنش باعث میشه که دمات بره بالا!
    5-هوای محیط ی که توش لپتاپ باشه هم مهمه اگه اونم زیاد باشه پس طبیعیه که داغ بشه تا اون حد لپتاپ
    6- احتمالا فن لپتاپت مشکل داره چون با دماهای مختلف باید دور فنتم کم یازیاد بشه!

3. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

سلام دوستان
    همونطوریکه در عنوان مشخصه لپتاپم جوش آورده .
    دمای سی پی یو در هنگام بازی مثل کرایسس ۳ به ۱۰۱ درجه هم میرسه هر کدوم از هسته ها به همین دما میرسن . در ضمن دما چیپ گرافیکی هم تا ۸۳ درجه رسیده .
    کول پد دارم ٬ از روشهایی سعی کردم تا کلا خنک کنم ولی اصلا تاثیری نداره ٬ حتی خمیر سیلیکون گرفتم مجدد زدم ولی بهتر نشد .
    الان دنبال اینم که دور فن رو بالا ببرم ولی هیچی تو تنظیمات بایوس نیست و دنبال نرم افزار هستم که گیر نیاوردم . نرم افزاری هست برای تنظیم دور فن لپتاپ ؟
    یادم میآد اوایل دور فن لپتاپم خیلی بالا میرفت ولی الان اصلا بالا نمیره . شاید با بالا بردن دور فن مشکل حل بشه .
    آیا کولری واسه لپتاپ هست ؟
    آخه یه بار اتفاقی با روشهایی که نمیشه گفت ٬ لپتاپ رو خنک کردم و اونموقع قدرت سی پی یو و گرافیک رو دیدم . معرکه بود .
    لطفا اگه راهی هم برای خنک کردن لپتاپ دارین بگید ٬ تا امتحان کنم .
    ممنون
    کول پد کار زیادی نمیکنه من n8 ultra رو دارم نهایت 12-15 درجه دما رو کم میکنه که بازم دمای شما به حدود 90 میرسه که هنوزم زیاده بهترین راه کم کردن توان سی پی یوست.. میدونم کیفیت بازی پایین میاد اما چاره ای نیست یه بار امتحانش کن
    Control Panel/Power Options/choose when to turn off the display/change advanced power setting
    حالا به عکس زیر نگاه کن: درصد 100 رو به 80 تغییر بده اگه بازم داغ شده رو 60 بذار دیگه اصلا داغ نمیکنه چون شما داری از نصف توان سی پی یو استفاده میکنی

5. این کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کول پد کار زیادی نمیکنه من n8 ultra رو دارم نهایت 12-15 درجه دما رو کم میکنه که بازم دمای شما به حدود 90 میرسه که هنوزم زیاده بهترین راه کم کردن توان سی پی یوست.. میدونم کیفیت بازی پایین میاد اما چاره ای نیست یه بار امتحانش کن
    Control Panel/Power Options/choose when to turn off the display/change advanced power setting
    حالا به عکس زیر نگاه کن: درصد 100 رو به 80 تغییر بده اگه بازم داغ شده رو 60 بذار دیگه اصلا داغ نمیکنه چون شما داری از نصف توان سی پی یو استفاده میکنی

تنظیم power option جای خودش استفاده از کول پد هم جای خودش
    بقول شما همون 15 درجه هم خودش خیلیه
    مخصوصاً کولپد n8 و n8 ultra که آلومینیومی هستند و علاوه بر ارتفاع و طراحی خوبی که دارند باعث عدم ورود گرد و خاک و پرز و... داخل دستگاه میشن و هم خنک تر از وقتی نگهش میدارند که فقط روی میز گذاشته بشه و تهویه ی اون به مشکل بخوره
    Last edited by NorthBridge; 03-07-2013 at 19:47.

7. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من تا حالا با این مدل کار نکردم ولی اگه از اول اینجوری کار میکرده خوب معلومه با اون وسیله و وزن سنگین باید هم همینطور باشه ولی برای کم تر شدن درجه میتونی از tack manager برنامه هایی که نیاز نداری رو ازش خارج شی و صد درصد وفتی کارکرد سی پی یو کم تر شه درجه کم تر میشه از روش اقای محمد احمدی هم استفاده کنی البته یه روش هست که میتونی مقدار رم رو کم و تعداد هسته ها رو پایین بیاری ولی ممکنه کارایی سیستم خیلی کم بشه.

9. این کاربر از سعید1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من تا حالا با این مدل کار نکردم ولی اگه از اول اینجوری کار میکرده خوب معلومه با اون وسیله و وزن سنگین باید هم همینطور باشه ولی برای کم تر شدن درجه میتونی از tack manager برنامه هایی که نیاز نداری رو ازش خارج شی و صد درصد وفتی کارکرد سی پی یو کم تر شه درجه کم تر میشه از روش اقای محمد احمدی هم استفاده کنی البته یه روش هست که میتونی مقدار رم رو کم و تعداد هسته ها رو پایین بیاری ولی ممکنه کارایی سیستم خیلی کم بشه.
    این روش که دوستمون در بالاتر گفتن بطور کامل و دقیق 2 سال قبل در اینجا تشریح شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در این روش فقط توان پردازشی CPU در یکی از مودها کاهش پیدا میکنه تا در هوای گرم و شرایط خاص دستگاه داغ نشه
    هیچ ربطی به کم و زیاد کردن رم یا تعداد هسته ها نداره
    Last edited by NorthBridge; 03-07-2013 at 21:16.

11. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    از راهنمایی هاتون واقعا ممنونم

دماش خیل بالاست خیلی خیلم بالاست بهترین کار این که یک دسکتاپ بخری
    ولی کلا مدت زمان هر بار بازی تون چقدره یعنی چند ساعت بازی میکنی؟
    2-
    کول پدت چشکلیه چند تا فن داره؟
    3- تا حالا لپتاپ رو تمیز کردین منافز ورودی و خروجی هواشو؟
    4- خمیر سیلیکونم زیاد زدنش باعث میشه که دمات بره بالا!
    5-هوای محیط ی که توش لپتاپ باشه هم مهمه اگه اونم زیاد باشه پس طبیعیه که داغ بشه تا اون حد لپتاپ
    6- احتمالا فن لپتاپت مشکل داره چون با دماهای مختلف باید دور فنتم کم یازیاد بشه!
    بله درست میگید ٬ خودمم میخوام همینکارو بکنم ٬ اگه واقعا نشه خنک کرد میرم به سراغ خرید دسکتاپ که دردسری نداشته باشه تازه شم میشه راحت اورش کرد و کولر هم تا دلت بخواد واسش هست .
    ۱- قبلا که مشکلی نبود ۱۰ - ۱۲ ساعت در روز ولی الان هر بار نیم ساعت بازی میکنم سیستم کرش میکنه ٬ واسه همین بازی نمیکنم که بیشتر ازین سخت افزار رو ذوب نکنم .
    ۲- کول پد دو فنه دارم که هر فن حدود ۲۰ سانتی متر هست در ضمن هوا رو به سمت لپتاپ هدایت میکنه ( یعنی مکنده نیس ٬ مکنده بهتره ؟ ) .
    ۳- تا دلتون بخواد ٬ همین ۳ روز پیش آخرین بار بود هرجایی شو بگین باز کردم و تمیز کردم .
    ۴- آره دقیقا همینطوره یه بار زیاد زدم دیدم بدتر شد سریع باز کردم و مقدارش رو درست کردم .
    ۵- هوای محیط دقیقا دمای هوا رو داره چون اتاقم طوری هست که به راحتی هوا ربدوبدل میشه .
    ۶- بله منم احتمالم همینه ٬ برای همین میخوام ببینم اصلا نرم افزاری هست که اینکارو انجام بده ؟ ( منظورم تنظیم سرعت فن لپتاپ هست )

نکته همینجاست که من این Minimum processor state و Maximum processor state رو ندارم . ویندوز ۸ انترپرایز دارم . اوایل داشتم ولی نمی دونم چرا الان ندارم.

این روش که دوستمون در بالاتر گفتن بطور کامل و دقیق 2 سال قبل در اینجا تشریح شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در این روش فقط توان پردازشی CPU در یکی از مودها کاهش پیدا میکنه تا در هوای گرم و شرایط خاص دستگاه داغ نشه
    هیچ ربطی به کم و زیاد کردن رم یا تعداد هسته ها نداره
    ببخشید ولی چرا هیچ راهی برای خنک کردن سیستم نیست که مجبور به محدودیت سی پی یو بشیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •