امروز رفتم به چنتا از فروشگاه ها سر زدم آمار گرفتم .میگن k56 صفحه نمایشش full hd و k46 hd است و این باعث شده که دو دل شم .اینکه میگن k56 فول اچ دیه درسته؟
امروز رفتم به چنتا از فروشگاه ها سر زدم آمار گرفتم .میگن k56 صفحه نمایشش full hd و k46 hd است و این باعث شده که دو دل شم .اینکه میگن k56 فول اچ دیه درسته؟
اصلاً کمتر از 3.2 میلیون لپ تاپ FullHD وجود ندارهبازم صبر کن قیمت لپ تاپ ها داره میاد پایین
![]()
حسابی گیج شدم تو یه سایت نوشته k46 hd یه سایت نوشته led backlight.اما k56 hd هست.من نفهمیدم k46 hd هست یا نه؟و اینکه led backlight اذیت میکنه؟
K56 HD LED Backlight
K46 HD LED Bright
چه جالب .میشه ادرس فروشگاه و پ.خ کنین؟
مشکل من حل شد. دوست عزیز آدرس میخواستی = تهران ,خیابان جمهوری,پل حافظ ,پاساژ علاالدین,طبقه دوم ,نوت بوک حافظه هوشمند
اکثرا تو پاساژ علا الدین کلاه بردار هستند.رزولیشن جفتشون یکیه ( hd)چون k56 صد تومن گرونتره بهم گفت بخاطر فول اچ دی بودنشه:-D
برو پاساژ ایران 500 متر پائین تر از میدان ولیعصر. اونجا چندتا نمایندگی ایسوس و کلی برندهای دیگه هستند. خیلی بهتر از علاالدینه . پاساژ پایتخت(بالاتر از ونک ابتدای میرداماد) هم اگه از نمایندگی های رسمی بگیری خوبه وگرنه معمولا اونجا یکم گرونفروش تر هستند.
همه لبتاپ های معمولی به صورت LED BACKLIGHT هستند و فرقی ندارند. رزولوشن اونها میتونه فرق داشته باشه که یه سری HD هستند و یه سری FULL HD . براق و مات بودن صفحه تصویر هم یکی دیگه از موارده که اگه مات باشه بهتره.
Last edited by parsicola; 03-07-2013 at 14:58.
مرسی دوست عزیز.پاساژ ایران بهترینشونه .راستی فکر کنم قیمتا امروز یه خورده اومد پایین .این بازارم اذیت میکنه حالا که قصد خرید دارم داره میاد پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)