به نام خدا
برادران عزيز وارجمند عامل در زمينه بروجه هاي تريدي
اينجانب مي خواهم در زمينه كرافيك كار كنم ، وبا اينكه بنده يك مقدارى در اين زمينه بد نيستم ، وليكن بنده واقعاً نسبت به بازار جديد هستم ، وواقعاً داستانهاى اختلاف بر قيمت كار با مشتري نكران هستم ، لذا بنده ميل دارم از برادران محترم راجع به قيمت كارهاي تبليغاتي ومعماري صنعتى از شما سؤالاتي بنمايم ، اميدوارم كه برادران بتوانند بمن در اين زمينه كمك بكنند .
أ) اكر ما درباره شهريه حرف بزنيم ، شهريه يك فرد عامل در زمينه كرافيك معماري صنعتي جقدر مي باشد .
همجنين شهريه يك فرد عامل در زمينه كرافيك تبلغاتي ومتحرك سازى در شركتهاي تبليغاتي وكانالهاي تلفزيوني جقدر است ؟
ب) اكر در باره كار تكه اي حرف بزنيم ، سؤالات ذيل مطرح است :
1- در زمينه معماري وخانه سازي سه بعدى قيمت كذاري بر جه اساسي صورت مي كيرد ؟
2- در زمينه صنعتي ، مانند ساختن ماشين آلات براي كارخانه ها ، وهمجنين ساختن بروجتهاى بايان تحصيلي دانشجويان دانشكده هاي بزشكي وهندسي ونفط جطور ؟ ايا برادري داريم كه در اين زمينه كار كرده براي ما قيمتها را توضيح نمايد ؟
3-راجع به طراحي شخصيتها روي ورق سفيد ، از جلو واز سمت جب يا راست ، مانند طراحي شخصيتهاي آدمي جه راستي وجه كارتوني يا ديوهاي خيالي ، طراحان جطور قيمت مي طلبند ؟
4- راجع به تيزرهاي تبليغاتي سه بعدي ( متحرك ) كه در آن برنامه هاي تريدي بكار برده مي شود قيمت كذاري جكونه صورت مي كيرد ؟
5- راجع به ساختن تبلغات دو بعدي كه در آن تنها از كليبهاي فيديوئي وبعضي جلوه هاي دوبعدى مانند آتش وانفجار وستاره افشان ... استفاده مي شود ، وتنها در آن از برنامه هائي مانند فوتوشاب وافترافكت وبريمير استفاده مي شود ، قيمت كذاري جطور است ؟
6- اكر بنده بخواهم كسي از برادران كه داراي دوربين عكاسي خوب مي باشد ، يك صحنه اي را با بشت زمينه سبز فيديوئي برايم بكيرد ، ودوربين او بر يك نقطه ثابت باشد ، جقدر ممكن است قيمت بخواهد ؟
7- بيشتر ما همانطور كه مي دانيم ، كامبيوترهايمان قدرت رندر صحنه هاي بزرك را ندارند ، واين واقعاً يك مشكل است ، وكفته مي شود كه در اين ميان شركتهائي متخصص رندر ويا سايتهائي در اينترنت وجود دارند كه متخصص رندر صحنه هاي متحرك مي باشند ، قيمت رندر اي شركتها وسايتها جطور حساب مي شود ؟
از برادران ورفقاي محترم جداً اميدوارم كه جواب مفصلي را به اين بنده بدهند .
خداوند ان شاء الله يا ونكهدار شما باشد ،،،