با سلام
چطور مي توانم به 6020 برنامه بريزم . آيا مانند رسيور ،لودر خاصي دارد .در ضمن آيا اين سيستم منشي هم دارد و اگر ندارد ،بايد نرم افزار خاصي ريخت ،لطفا راهنمائي كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد.
تازه كار موبايل .
با سلام
چطور مي توانم به 6020 برنامه بريزم . آيا مانند رسيور ،لودر خاصي دارد .در ضمن آيا اين سيستم منشي هم دارد و اگر ندارد ،بايد نرم افزار خاصي ريخت ،لطفا راهنمائي كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد.
تازه كار موبايل .
منشي كه نداره!
نرم افزار روش نصب ميشه ولي نه هر نرم افزاري معمولا كم حجم ها رو قبول ميكنه ابته معمولا!
منشی نداره ولی فکر میکنم میتونید بعضی از برنامه های تحت جاوا رو نصب کنید.
من کلوب 6020 رو راه انداختم اگر تم, عکس ... خواستی یه سری به این لینک بزن!!!!!!!!!!
دوست من سلام , من با استفاده از کابل اینفرارد و نرم افزار مبی ام بی تونستم موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و بازی و نرم افزارهای خیلی کم حجم و همچنین تم های خیلی خوشگل رو روی موبایل بریزم.
اگر خواستی می تونی یه سری به کلوب 6020 بزنی. اونجا یک سری بازی, تم و ... برای دانلود و مخصوص 6020 هستش. برو به لینک زیر!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من سلام , من با استفاده از کابل اینفرارد و نرم افزار مبی ام بی تونستم موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و بازی و نرم افزارهای خیلی کم حجم و همچنین تم های خیلی خوشگل رو روی موبایل بریزم.
من کلوب 6020 رو راه انداختم اگر تم, عکس ... خواستی یه سری به این لینک بزن!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)