سلام دوستان بنده قصد خرید تی وی دارم نمی دونم بودجه چقدر میخواد فکر کردم با این پول بشه چیز خوبی خرید حالا بستگی به نظر شما داره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان بنده قصد خرید تی وی دارم نمی دونم بودجه چقدر میخواد فکر کردم با این پول بشه چیز خوبی خرید حالا بستگی به نظر شما داره ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب چند اینچ میخوای؟ LED 3D ?
راستش نمی دونم فاصله مبل اما از تی وی 3.5 الی 4 متره
تا 6 فکر کنم بشه چیز خوب خرید نه؟
سلام
قطعا با این پول میشه چیز هایی خوبی خرید مثلا می تونید با 6.700 تو سایز 55 اینچ مدل 7770 رو تهیه کنید که از نظر امکانات در حال حاضر از بالاترین مدل های سامسونگ .
55 اینچ خوب خیلی بزرگه فکر میکنم مثلا 7750 چطوره با یه سینما خانواده؟
قیمتش رو کسی میدونه با و بدون سینما؟
من تبریزم به نظرتون برم بانه بگیرم بهتره یا با گارانتی؟
نظرتونو در مورد پلاسما ها هم بگید نمیدونم چی به چیه اصلا
اگه سامسونگ میخوای با گارانتی بگیر حتما.
بانه فقط برای سونی یا پاناسونیک خریدن خوبه، اما کلا خرابی تو تلویزیونای جدید مخصوصا پلاسما زیاده.
اگه عجله نداری یک یا 2 ماه صبر کن هم دلار میاد پایین هم مدلهای جدید سامسونگ وارد میشن که کیفیتشون خیلی بهتر شده
شرایط گارانتی سامسونگ همچین اش دهن سوزی هم نیست
به عنوان مثال میگم پیکسل سوخته رو بهشون نشون دادم کلی روش ناخن کشید تا مطمئن بشه پیکسل سوخته است بعدش هم با اعتماد به نفس خاصی فرمودند چون تو ناحیه یک پنل قرار داره هیچ گارانتی شاملش نمیشه حالا ناحیه یک کجاست جائی که وسط نباشه
منطق رو ببین
کلا پیشنهاد من به شما اینه گول گارانتی و هدایا جنسهای کره ای رو نخورید حتی سری 7 و 8 سامسونگ نه پنل با دوامی دارند و نه گارانتی درست و حسابی پنل ژاپنی بگیر تا یه عمر راحت باشید
خودم 7770 دارم و از گارانتی سام بشدت بیزارم
ممنونم از تمام دوستان میشه بگید چه مدلی بگیرم خوب من تو این همه مدل گیج شدم برند زیاده و همشونم تا حدودی خوبن خوب چی بگیرم عالی باشه
بحث همین خراب شدن TV سامسونگ هست که مثلا برای شما هم پیش اومده، واسه منم پیکسل سوخته پیش اومد و هنوز با گارانتی تماس نگرفتم،
مساله اینحاست جنسی که احتمال خرابیش زیاده گارانتی دارش بهتز از هیچیه، اونم وقتی تفاوت TV سامی بین گارانتی دار و ندارش در حد 100 تومن هست، گارانتی دارش مطمئنتره از جنسی که قاچاق وارد شده و ممکنه تو مسیر حمل قاچاق بر اثر دمای زیاد یا کم آسیب هایی دیده باشه.
جنس بانه زمانی خوب بود که دلار 1000 تومن بود نه الان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)